Ines, koliko imas god? Iz kojeg puta je uspio ivf? Čestitke..😍
Hvala ti draga,imam 33 godine,Ivf uspio iz prve nikakve nuspojave nisam imala sve je prelagano islo nisam dana bolovanja uzimala i evo stizu deckic i cura❤️❤️❤️. S istoim suprugom imam veliku kcer
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Cure, I beta je potvrdila moju trudnocu. Prekjuce ujutru je bila 70, a danas 135, 5
Da li pravilno raste?
👱♀️ 35 god (1 dijete iz prvog braka)
👨🦱 50 god (1 dijete iz prvog braka)
Pokusavamo od 12. 2021.
Biohemijska u januaru
Ginekoloski pregledi uredni, brisevi uredni, hormoni uredni
Cure, I beta je potvrdila moju trudnocu. Prekjuce ujutru je bila 70, a danas 135, 5
Da li pravilno raste?
Čestitam!☺️ koji si dan ciklusa?
Ja mislim da je to to!
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Ines i ja imam jednog dečka, zacet prije dvije godine isto prve, i sad paf, nikako i loši nalazi...e a daj reci kako sinto uspjela sve bez bolovanja? Kod mene je bolovanje nazalost vrlo nepozeljno...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Da li pravilno raste?
Čestitam!☺️ koji si dan ciklusa?
Ja mislim da je to to!
31. Dan ciklusa. A dobijam na 28 dana
Hvala. Nadam se da je sve u redu🙏
👱♀️ 35 god (1 dijete iz prvog braka)
👨🦱 50 god (1 dijete iz prvog braka)
Pokusavamo od 12. 2021.
Biohemijska u januaru
Ginekoloski pregledi uredni, brisevi uredni, hormoni uredni
Ines i ja imam jednog dečka, zacet prije dvije godine isto prve, i sad paf, nikako i loši nalazi…e a daj reci kako sinto uspjela sve bez bolovanja? Kod mene je bolovanje nazalost vrlo nepozeljno…
Kakav posao radis? Ja sam imala srecu da sam voditelj i da sam mogla namjestiti smjene sve kako meni pase bez da ikome govorim i opravdavam se.Kad je bilo vrijeme pikanja radila sam popodne a doktor mi je rekao da ih u podne uvijek bocnem ili ja ili oni u klinici, ultrazvuk je isto bio ujutro tako da sam radila popodne,aspiracija je proslo bezbolno doslovno nemaj brige da Ces imat hiper jer imas nizak amh taj dan sam bila slobodno i bila sam super al eto odmarala reda radi,dan transfera sam obavila u osam ujutro i isla odradit smjenu od 9 sati od podne do devet,znaci na poslu nema sjedenja al eto tak dan sam laganini nekako s noge na nogu pa bi malo odmorila i tako,znaci nista me taj dan nije bolilo isto aposlutno i evo blizanci napreduju odlicno🙏🙏
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Ines, super priča😍.
I ja sam voditelj pa ću pokušati nešto skemijati...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Pozdrav svima :) nije me bilo par dana, i već nekoliko plusića vidim 😍😍😍 čestitke svima 😀
Ja sam evo jutros vadila progesteron, 7 dana nakon ovulacije.
Rezultat je 78,9
Referentne vrijednosti su 4,77 do 63,60 u lutealnoj fazi.
Dakle, meni je povisen…Poslala sam upit na svoju gin.da mi da mišljenje.
Čitam malo o tome, ali vrlo malo pronalazim podataka o tome ima li visok prog. veze s ranim gubitkom trudnoće…
Ima li netko iskustva?
Visok progesteron nije problem, tvoj nalaz zapravo potvrdjuje ovulaciju i ukazuje na dovoljnu kolicinu progesteroma. S ranim gubitkom trudnoce je povezan nizak progesteron jer je progesteron neophodan za zadrzavanje trudnoce.
Meni je progesteron bio ovako visok u ciklusu kad sam zatrudnila tako da bi meni to bio dobar znak 😊
Hej, čime se može nadomjestiti progesteron?
Hej kako si? Stalno sam pitala za tebe. Jesi li uspjela uhvatiti svoju ovulaciju?☺️
Duphaston tablete su progesteron, meni je on snižen i ja ga pijem 15 dana nakon ovulacije da bih ga imala dovoljno u slučaju začeća.
Trudimo se od 9/21.
Pozdrav svima :) nije me bilo par dana, i već nekoliko plusića vidim 😍😍😍 čestitke svima 😀
Rezultat je 78,9
Čitam malo o tome, ali vrlo malo pronalazim podataka o tome ima li visok prog. veze s ranim gubitkom trudnoće…
Ima li netko iskustva?
Visok progesteron nije problem, tvoj nalaz zapravo potvrdjuje ovulaciju i ukazuje na dovoljnu kolicinu progesteroma. S ranim gubitkom trudnoce je povezan nizak progesteron jer je progesteron neophodan za zadrzavanje trudnoce.
Meni je progesteron bio ovako visok u ciklusu kad sam zatrudnila tako da bi meni to bio dobar znak 😊
Imas tablete i vaginalete koje se daju u slucaju snizenog progesterona, Duphastone i Utrogestan.
Ginekolog treba izdati uputnicu za njih.
Rezultat je 78,9
Ima li netko iskustva?
Hej kako si? Stalno sam pitala za tebe. Jesi li uspjela uhvatiti svoju ovulaciju?☺️
Duphaston tablete su progesteron, meni je on snižen i ja ga pijem 15 dana nakon ovulacije da bih ga imala dovoljno u slučaju začeća.
Heeej 😊 iskreno umorila sam se od dotične na drugoj temi i nisam uopće ulazila jer bi samo vrijeme gubila čitajući ono.. ja sam piskila trakice ali imam ove neke zelene i njima je čak i kontrolna crta nekako blijeda sto mi se ni najmanje ne sviđa, tako da ih trebam zamjenit drugima čim prije. Prema kalendaru O je bila jučer ali budući da još ne radimo na bebi nisam provjeravala ovih dana. Sve su krive te trakice na kojima se jako jako slabo vidi testna i kontrolna crtica. M bi trebala doći 13.08. pa sad čekam to da vidim da li su ciklusi pravilni kao prije 🤗
Ma da, neke trakice uopće na valjaju. Ja kupim u Dm i meni su super, s tim da ih ja jako malo trošim jer idem i na folikulometrije pa svaki puta bude sa uzv potvrđena ovulacija, ali volim ja i sama malo popratiti..okej, baš nam javi ako ciklus bude na vrijeme, mene zanima da li ti je nakon poroda ostalo isto..☺️
Progesteron mozes izvaditi negdje privatno ili preko uputnice od ginekologa. On se vadi 7dc.
Uživaj sa svojom bebicom i šaljem ti pozdrave🤭
Trudimo se od 9/21.
Sortiraj odgovore
Najstariji