Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica123
    29. Srpanj 2022. 07:38

Cuci22

Tratinčica123

Žene moje, drago mi je zbog vas dvije i vjerujem da će i na slijedećim pregledima biti sve u redu!😊
    Javljajte se obavezno malo nakon pregleda ili kada vas ulovi neki novi simptomčić🤪
    Ja sam dobro. Imala sam na 10 dpo neke sjenice, koje više ne postoje.
    Danas 14dpo, test negativan.
    Čekam svoju dragu prijateljicu da dođe kad završim još 3 dana s Duphastom pa krećemo u još 1 ciklus stimulacije ovulacije, ukoliko ništa ne bude ni tad, iduci mjesec, idemo na daljnje pretrage.. nadam se da će se iduci mjesec nešto ipak dogoditi.😊

Draga Tratincice, samo polako i bez stresa. Ne znam da li se sjecas, ja sam ovog mjeseca pitala je li moguce da imam ovulaciju bez sluzi. Inace sam uvijek imala simptome Ovulacije, puno sluzi, bolove… ovog mjeseca je to sve bilo puno slabije. Cak sam pomislila da mi je anovulatoran ciklus i vec se pripremila na novi. Ali pokrivali smo sve dane ne samo zbog samih plodnih vec nam je i tako neko vrijeme bilo, bili smo na mini godisnjem i stvarno uzivali opusteno u svemu. Sasvim slucajno osjetim minimalnu bol i iskoristim jednu trakicu koju sam imala i bude kao neki mini peak. I opet nisam vjerovala da je to to jer su mi svi simptomi bili blazi nego inace i eto desilo se. Stvarno je nase tijelo toliko cudno da je sve moguce i kada mislimo da nije upravo tada se sve desi. A proslog mjesca sam imala sve simptome trudnoce a nista zapravo. Sada nemam nikakvih a pozitivan test! 😂 mi zene smo cudo. Jedva cekam da nas i ti obradujes svojim plusicem! 🤗❤️

Hvala ti na riječima utjehe. Puno znače.
    Mi smo također ovaj mjesec pokrili baš cijeli taj tjedan, svaki dan, ali što ti kažeš baš ono iz užitka, nije bio glavni cilj praviti dijete.😂🤭
    Još ja idem i na folikulometrije, pa znam točno kad je ovulacija, no eto, još uvijek se sve nije poklopilo.
    Znam da, onda kad se baš najmanje nadaš, dogodi se. Što i je zapravo čar svega. Da to bude baš iznenađenje! Ja se još uvijek nadam haha ja nikad ne odustajem..  trebam dobiti 4.8 pa ću vidjeti još do tad, iako se lagano pripremam za dalje i iduci ciklus..🤷‍♀️
    Ali dobro, drago mi je zapravo da ćemo napraviti uskoro sve pretrage pa ćemo možda naći i neko rješenje. Hvala ti ❤

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

ruta
    29. Srpanj 2022. 11:09

Cuci22

Evo i zvanicno

https://ibb.co/L6KqcFM🥺

Divnooo.
    Cestitam. Kada ti je bio posljednji ciklus? 

Cuci22
    29. Srpanj 2022. 13:51

ruta

Cuci22

Evo i zvanicno

Divnooo.
    Cestitam. Kada ti je bio posljednji ciklus?

Hvala puno!! ❤️ Posljednji je bio 29.06. 
    Danas sam radila i TSH jer pijem terapiju zbog visokog TSH koji smo trebali spustiti zbog trudnoce. Nalaz je sada 4.2 i to je visoko. 😞 prethodni je bio 5.4
    Pisala sam doktorici pa cemo vidjeti sta ce reci. Je li neko imao iskustvo sa visokim TSH u trudnoci? 

Cuci22
    29. Srpanj 2022. 14:13

Anja 🌸 🧚

Cuci22

Evo i zvanicno

Čestitam i neka bude školska trudnoća!🤞🍀
    Na koji DPO si imala pozitivan test? Čini mi se da si pisala kako ništa od ciklusa jer je na 12 DPO bio test negativan? Ako nisam pobrkala nešto, nisam često na forumu, a jedino nekad zavirim na ovu temu ili na neku temu gdje neko pita nešto vezano za testove na trudnoću, pa zato je moguće da sam nešto pogrešno shvatila. Ako nisam ništa pobrkala, to je ono čemu sam ovdje često pisala, ali me se pljuvalo kako ništa ne znam.

Ovo moram napisati curama koje rano rade testove.

Ne može se na 12 dpo ciklus otpisati, jer prvi pozitivan test može biti i tek nekoliko dana nakon kasnjenja menstruacije i da je to sasvim u redu Evo da ne bude kako opet nešto pišem što kao nema smisla, ovo su mi 2 ginekologa rekla. I ne, ne mora beta biti na dan kašnjenja 100 da bi kao trudnoća bila ok i sl.. , to je samo jedna od statistika i ništa drugo Ovo je za sve cure koje ranije rade testove, da ne otpisuju ciklus i ne razočaraju, dok god menstruacija ne stigne, šansa postoji! Sretno svima

Hvala ti puno! 🥰🥰
    Da, ja sam radila test 12dpo tj. 26.07. i bio je negativan. Ujutru 27.07.  13 dpo je Clearblue bio pozitivan sa plusicem koji se cisto pojavio nakon minutu. Ja sam bila u soku i nisam mogla da vjerujem. Tako da bukvalno nikad ne treba gubiti nadu. Sve dok ne dodje prava M. imamo pravo da se nadamo za taj ciklus. 🤞🏻

• ružica
    29. Srpanj 2022. 20:22

Cuci čestitke!!❤️
    Tratinčice, tek sad vidim tvoje pitanje!
    Ja sam iduci tjedan naručena na konzultacije za humanu pa ću vidjeti što dr.kaže.. ja sam danas dobila m, vec gkedam kako cemo pokriti ovulaciju ali nekako imam osjecaj sa muzevim spermiogramom i mojim amh , ne znam imam li se uopće ćemu nadati...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• ružica
    29. Srpanj 2022. 20:24

Radila sam amh, fsh, lh... amh mi je 7, a muzu nekidan dosao spermiogram athenozospermija.. 7 ili 8 mjeseci pokusavamo u idealne dane ali nista...☹️

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

Tratinčica123
    29. Srpanj 2022. 23:09

ružica

Cuci čestitke!!❤️
    Tratinčice, tek sad vidim tvoje pitanje!
    Ja sam iduci tjedan naručena na konzultacije za humanu pa ću vidjeti što dr.kaže.. ja sam danas dobila m, vec gkedam kako cemo pokriti ovulaciju ali nekako imam osjecaj sa muzevim spermiogramom i mojim amh , ne znam imam li se uopće ćemu nadati…

Ma samo vi dobro pokrijte i ovu ovulaciju, što je sigurno sigurno je. A bit ćeš pametnija nakon razgovora na humanoj, ali ja na tvom mjestu nebi preskočila niti jednu ovulaciju 😛 samo vi to pokrijte..

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• ružica
    30. Srpanj 2022. 15:08

Tratinčice, ma pokrit ćemo mi, ali ne znam baš postoji li uopće šansa za spontanu trudnoću s amh 7 i ne baš nekim spermiogramom s dijagnozom azhtenospermia...☹️

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

• inesss
    30. Srpanj 2022. 15:42

ružica

Tratinčice, ma pokrit ćemo mi, ali ne znam baš postoji li uopće šansa za spontanu trudnoću s amh 7 i ne baš nekim spermiogramom s dijagnozom azhtenospermia…☹️

Ja mislim da se to sve moze,ja imam deset amh muzevo spermiogram odlican al nismo uspili prirodno ginekolog je rekao da moram pozurit na ivf da nema vremena iako poslije kad gledam ima ih puno sa gorim nalazima pa su dobili bebu bez problema,samo ti pokusavaj dok cekas red,bit Ce sve ok, e da prvo dijete smo bez problema al sam bila puno mladja i od jednog puta sta sam mislila da nece bit nesto imam veliku curu 😂😂❤️

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• ružica
    30. Srpanj 2022. 15:53

Ines, koliko imas god? Iz kojeg puta je uspio ivf? Čestitke..😍

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.