Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • inesss
    07. Kolovoz 2022. 17:16

ružica

Žal,

Savršwno se kužimo.
    Ja pokušavam biti optimistična, ali….
    Moj muž to baš i ne razumije i ne shvaća koliko su mi nalazi loši…
    Ja sam ima par dana bila na prvim konzultacijama za ivf, u 10 mjesec idem u postupak.
    Voljela bih da sam optumističnija…

Moras bit optimistična evo ja sam iz prvog ivf ostala trudna,a nadam se da ces ti i bez toga ako ne vjeruj nije strasno 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• ružica
    07. Kolovoz 2022. 17:28

Ines, 

Divno. Neka je sa srećom❤️.
    Kakvi su bili tvoji nalazi?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• inesss
    07. Kolovoz 2022. 18:07

ružica

Ines,

Divno. Neka je sa srećom❤️.
    Kakvi su bili tvoji nalazi?

Meni je bio nizak amh ,nizak d vitamin i visok prolaktin,kod njega nije bilo problema ,evo sad blizice cekamo 🙏🙏

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• ružica
    07. Kolovoz 2022. 18:40

Sori akonte gnjavim, s kolikim amh si zatrudnila? Iako jasno mi je da je tu puno faktora u igri...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

• inesss
    07. Kolovoz 2022. 18:47

ružica

Sori akonte gnjavim, s kolikim amh si zatrudnila? Iako jasno mi je da je tu puno faktora u igri…

Ma kakvi ne gnjavis,deset mi je Amh,imamo jedno bez ivf samo sam tad bila mladja punoooo😂😂

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• žal
    07. Kolovoz 2022. 20:28

ružica

Žal,

Savršwno se kužimo.
    Ja pokušavam biti optimistična, ali….
    Moj muž to baš i ne razumije i ne shvaća koliko su mi nalazi loši…
    Ja sam ima par dana bila na prvim konzultacijama za ivf, u 10 mjesec idem u postupak.
    Voljela bih da sam optumističnija…

Shvaćam te u potpunosti, nismo baš sve te sreće da nas muževi razumiju i da su nam potpora. Nisam ni ja... zato je svakako sve teže sam, ali jake smo i možemo se boriti i same, pa biti će uspjeha ako Bog da. Neka ti je sretno sa ivf, da uspije od prve!!!

• ružica
    08. Kolovoz 2022. 08:31

Ines hvala!😘
    Žal ja pijem qoenzim q 10 za, 400 mg dnevno za jajnu stanicu, i sad cu kupiti vitamine... muzu sam kupila neke wellman conception a i on pije 200 mg qoenzima...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

• Malenileptirić
    08. Kolovoz 2022. 09:02

žal

ružica

Žal, hvala ti na ovoj pozitivi, ne znaš koliko znači.
    Ja sam prije dvije godine zanjela iz prve, imam sina, ali drugo sada nikako..u 5 mjesec sam izvadila amh koji je vrijednosti 7…☹️Stalno se pitam koliki je bio amh prije dvije godine kad sam zanjela iz prve a sada uza sve lh trakice nikako… uz sve mi je folikulometrija pokazala 5 folikula i bas sam nekako bez nade..

Znam svaki osjećaj draga Ružice koji ti prolazi, u istom sam stanju, samo što eto kod mene se desi trudnoca, pa se prekine. Sjećam se da mi je taj drugi doktor baš mjerio folikule, i da ih je bilo, samo mi je tad rekao da ne mora značiti da je svaka folikula dobra, ima ih jako često i praznih kod svake žene, neovisno kakav je AMH. Ne proizvede svaka ovulacija kvalitetnu jajnu ćeliju. Može biti prazan folikul, znači bez jajne ćelije, a može biti sa nekvalitetnom, pa se desava prekid trudnoće. U svakom slučaju moramo biti optimistične, mada to i kod mene jako varira😔

Hvala puno na info :) ovo je ohrabrujuće...kod mene je amh 4...moja mama je sredinom 40ih morala na kemoterapiju i od tada joj je prestala menstruacija, ali do tada je uredno imala iste, tj. nije imala simptome menopauze. Zato sam malo bila u šoku kad sam sam dobila nalaz da sa svojih 35 imam amh 4 :( 
    Kod mene također pozitivni testovi, ali brzo sve propada...očito da moram svaki mjesec raditi na tome, istrpiti sve te biokemijske, dok ne dođe do neke bolje jajne stanice. Svejedno, moram zvati iza 16.og da dogovorim konzultacije na humanoj. Sigurno ću i ja ići na postupak....ali pijem Novalac, sad vidim da Ružica pije i q10...možda bi i to trebala uvrstiti...probati ćemo prirodno u ovom ciklusu paaa 🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Ja: 36
    On:38
    10.12.2022. ET, blastocista
    21.12.2022. beta 373,7
    05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
    08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗

• ružica
    08. Kolovoz 2022. 09:21

Svakako uzmi q10, na I herb, onaj od 200 mg...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

• žal
    08. Kolovoz 2022. 09:49

Da Malenileptirić, nažalost ima nas sa tom nesrećom da imamo nizak AMH. Ali ogrijati će i nas sunce, samo moramo dočekati! Ove biokemijske su izcrpljujuce, od radosti do tuge u par dana... Ali biti će i pravih ako Bog da! Ja danas idem u nabavku q10 i matične mliječi, možda i vitamina D3. To najčešće čini mi se žene spominju kao neku pomoć za jajnu ćeliju. ❤
    Ružica, je li ukupno 400 mg dnevno Q10? I piješ li D3, koliko li njega treba unositi?❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.