Pozdrav evo i ja bi se prikljucila ovim divnim zenicama koje se trude u ostvarenju velike zelje..
Imam 23 godime M i ja trudimo se preko 3 godine dajem si foru jos ovaj mjesec dva ako ne idem u MPO vode,vec sam neke nalaze prikupila tribam jos neke..imala sam xy biokemiskih i 2 spontana..imam PCOS i svu problematku koja dolazi s tim.. ukratko o meni..🥰
Sljedeca M nebi trebala doc 20.07
Sretno svim ovim divnim zenicama🍀🥰😘
Pozdrav, hvala, sretno i vama 🥰
Jesi li koristila kakve lijekove za stimulaciju ovulacije? Isto smo godište.. i ista situacija, PCOS i sve što ide s tim 😔 pa evo, da razmijenimo iskustva..?
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Kamilica, vidim da ti je dijagnosticiran hashimoto, kako se nosis s time? Jesi na nekoj posebnoj dijeti ili?
Meni su nedavno dijagnosticirali i trenutacno mi je TSH 1,435 pijem eurotirox 25/50 tako da je sad u kontroli. Koja je situacija kod tebe? :)
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Kamilica, vidim da ti je dijagnosticiran hashimoto, kako se nosis s time? Jesi na nekoj posebnoj dijeti ili?
Meni su nedavno dijagnosticirali i trenutacno mi je TSH 1,435 pijem eurotirox 25/50 tako da je sad u kontroli. Koja je situacija kod tebe? :)
Meni je Hashimoto došao kao posljedica hipertireoze. Štitnjača se osušila doslovno. I imam par čvoriča, sreća dobroćudni su. Endokrinolog mi je rekao da za Hashimoto nema lijeka. I da ne bi trebao utjecati na začeće ako su dobri nalazi hormona. A od prehrane rekao mi je da izbjegavam laktozu i gluten. I pijem selen. Ja ga ne pijem nego pojedem 1-2 brazilska oraščića na dan. Oni su bogati selenom.
Zašto ti uzimaš terapiju ako ti je TSH ispod 3? 🤷🏼♀️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Isto imam par čvorica ali nismo provjeravali.
Bio mi je 4 i nešto, al kako planiram trudnocu opet a imala sam dva spontana, dala mi je terapiju…
Dal ti piješ eurotirox?
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
PAI-1 heterozigot 4g/5g
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
Ženice, evo i mene sa folikulimetrije..
Lijevi jajnik ništa, na desnom vodeći folikul-16mm.
Danas mi je 10dc, što znači da je dobro.
Ovulaciju očekujem krajem tjedna ili za vikend..
Jedino što mi je endometrij 3.3mm, a zadnji puta pred ovulaciju je bio 7.2mm.. pa ne očekujem ni da će ovaj put biti više.. mislite li da je to premalo?😔
Trudimo se od 9/21.
Pozdrav evo i ja bi se prikljucila ovim divnim zenicama koje se trude u ostvarenju velike zelje..
Imam 23 godime M i ja trudimo se preko 3 godine dajem si foru jos ovaj mjesec dva ako ne idem u MPO vode,vec sam neke nalaze prikupila tribam jos neke..imala sam xy biokemiskih i 2 spontana..imam PCOS i svu problematku koja dolazi s tim.. ukratko o meni..🥰
Sljedeca M nebi trebala doc 20.07
Sretno svim ovim divnim zenicama🍀🥰😘
Pozdrav, hvala, sretno i vama 🥰
Jesi li koristila kakve lijekove za stimulaciju ovulacije? Isto smo godište.. i ista situacija, PCOS i sve što ide s tim 😔 pa evo, da razmijenimo iskustva..?
Hej draga zao mi je sto to prolazis no ima nade i za nas da dode nasa mrvica na ovaj ili onaj nacin❤️
Ja sam ti bila 4 ciklusa na stimulaciji klomifenom od najmanje doze do najvece ali rezultata nikako tanak endometrij i mali folikluli nisu prelazili 9..sto se tice trudnoca koje sam ostvarila ali nisu se odrzale su bile iz mojih normalnih ciklusa bez stimulacija..problem mi je losa ovulacija pcos hormoni slabe jajne stanice,a ni spermio nije bas bajan tako da sad nakon 8mj idemo opet prekontrolirar gospodu da vidimo kakvo je stanje…ja ovaj mj pokusavam opet bez icega,a sljedeci idem opet stimulirano i na ciljane odnose..ponovno vadim hormone da vidi doktor kakva je situacija,znam da idemo aOvitrelle inekcijama i jos ce nesto kombinirat al to ce znat kad vidi nalaze…u slucaju da nedode do trudnoce u ova dva ciklusa,prikupljam sve za MPO…
Kakva je situacija kod tebe❤️
Aham, razumijem.. vidjela sam da pokušavate 3 godine pa sam zato pitala jeste li probali uz pomoć nekakve terapije, da znam ima li nade he he...Da, kod vas malo drugačija situacija.
Ja sam 2 ciklusa uz pomoć stimulacije- letrozolom ostvarila 2 ovulacije, folikuli super, ovulacija uspješna, ali mislim da mi je trenutno problem tanak endometrij.
Trenutno sam u plodnom tjednu😂 ovulacija će biti ovaj tj, potvrđeno sa uzv ali endometrij jako tanak, bude mi oko 7mm u vrijeme ovulacije.. slijedeći ciklus će mi dodati estrogen da probamo zadebljati endometrij.. u biti, ja sam sretna što barem odlično reagiram na terapiju❤🥰
Trudimo se od 9/21.
Isto imam par čvorica ali nismo provjeravali.
Bio mi je 4 i nešto, al kako planiram trudnocu opet a imala sam dva spontana, dala mi je terapiju…
Dal ti piješ eurotirox?
Ne pijem ništa jer su mi hormoni u redu. Za Hashimoto nema lijeka. Misliš da su spontani imali veze s TSH? Moja prija je imala TSH skoro 7 u trudnoći i bilo je sve ok...očito ovisi od osobe do osobe...🤷🏼♀️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Jedino što mi je endometrij 3.3mm, a zadnji puta pred ovulaciju je bio 7.2mm.. pa ne očekujem ni da će ovaj put biti više.. mislite li da je to premalo?😔
Jel ovo prvi ciklus s letrozolom ili? Vidi tebi je još ostalo između 4 i 7mm da još poraste folikul i prsne da ne bi prelazio u cistu. Ja inače nemam problema s endometrijem ali čisto predostrožnosti radi ga volim zadebljavat odmah nakon M. I ovaj ciklus sam to radila i na kraju mi ga je doktorica malo u petak capnula da bude receptivniji al nema veze,ima ga dosta 😂😂😂 inače,miniiiimalna granica za uspješnu implantaciju je po doktorima 7mm,sve ispod toga je teško održivo,ali uvijek se čuda dogadaju. Kakvi su folikuli bili zadnji put i koji je bio DC kad si bila na FM?
Ne, ovo mi je 3 ciklus s letrozolom... pijem od 3-7dc.
1.ciklus- desni jajnik, prsunuo sa 25 mm(15dc)
2.ciklus - desni jajnik, prsnuo sa 27mm(16dc)
Oba puta potvrđena ovulacija, oba puta endometrij 7.2mm...
I sad sam u 3 ciklusu, danas mi je 10dc.
Opet desni jajnik, trenutno vodeći 16mm.. doktor je rekao da će ovulacija svakako nastupiti ovaj tjedan..
E sad.. neki savjet kako prirodno pomoći endometriju dok ne dobijem neku terapiju?😊 hvala!
Trudimo se od 9/21.
Jel ovo prvi ciklus s letrozolom ili? Vidi tebi je još ostalo između 4 i 7mm da još poraste folikul i prsne da ne bi prelazio u cistu. Ja inače nemam problema s endometrijem ali čisto predostrožnosti radi ga volim zadebljavat odmah nakon M. I ovaj ciklus sam to radila i na kraju mi ga je doktorica malo u petak capnula da bude receptivniji al nema veze,ima ga dosta 😂😂😂 inače,miniiiimalna granica za uspješnu implantaciju je po doktorima 7mm,sve ispod toga je teško održivo,ali uvijek se čuda dogadaju. Kakvi su folikuli bili zadnji put i koji je bio DC kad si bila na FM?
Ne, ovo mi je 3 ciklus s letrozolom… pijem od 3-7dc.
1.ciklus- desni jajnik, prsunuo sa 25 mm(15dc)
2.ciklus - desni jajnik, prsnuo sa 27mm(16dc)
Oba puta potvrđena ovulacija, oba puta endometrij 7.2mm…
I sad sam u 3 ciklusu, danas mi je 10dc.
Opet desni jajnik, trenutno vodeći 16mm.. doktor je rekao da će ovulacija svakako nastupiti ovaj tjedan..
E sad.. neki savjet kako prirodno pomoći endometriju dok ne dobijem neku terapiju?😊 hvala!
Do sada si radila folikulometriju ili tek danas? Kako su ti prošlim folikulometrijama bile mjere folikula? Pitam jer se to lako onda može izračunati kad bi mogla ovulacija. A svakako ja znam za 2 potvrdeno dobra prirodna sastojka koji zadebljavaju endometrij. Jedan od njih je cikla. Vidla sam da je dosta cura pilo sok od cikle,ali ja sam luda za ciklom i znala sam potamanit jednu teglu u prvoj fazi ciklusa da zadeblja endometrij. A drugiiiii je pivo 😂😂 oboje mi ne pomoglo. Najgore je bilo kad sam znala pit pivu za živce recimo u lutealnoj fazi pa bi mi bio endometrij preko 16mm a inače mi ne 13mm plafon zbog progesterona. Pa sad ti vidi 😂 oboje je prirodno a oboje fino 🤷♀️🙈
Aha, ovaj ciklus tek danas(idem od 10dc pa nadalje)
Pa evo, prošli npr ciklus:
10dc- 11mm
12dc-20mm
14dc-27mm
16dc- potvrđena ovulacija
A sad mi je 10dc-16mm pa sam se malo zbunila😂
E super haha to sam negdje pročitala ali nisam znala da li stvarno pali! Onda se bacam na ciklu, obožavam ju, neće biti problem 😊
Trudimo se od 9/21.
https://ibb.co/Wcr0N9r
Ovo mi je bio iza spontanog, u 5 mj sam opet vadila i bio je t3 1.86
Tsh 3.761
Ft4 10.46
Anti tpo 292.25
Anti tg 7.53
I dobila sam terapiju eurotirox 25/50 i tsh mi je 1.534
Radila sam i kariogram i trombofilija, brisevi, vit d ( nešto snižen 43 ) i od svega šta sam vadila, našli su mi hashimoto i ureaplasma…
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
PAI-1 heterozigot 4g/5g
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈