Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jagoda60
    07. Srpanj 2022. 23:03

Drage Dame.. Ne znam da li sam u dobroj temi, ali bi rado podijelila svoje iskustvo sa vama.
    Ovako nakon 2 abortusa, i vanmaternicne trudnoce koja je bila prosle godine.. Test je opet pokazao pozitivno! Malo problem je trenutno da vec par dana imam lagana krvarenja, onako vise kao stara krv.
    Upravo bila na hitnoj, nisu me pregledali jer  je pre pre rano! Da li je itko imao slicna iskustva? I da uzimam aspirin 150mg.. Hvala unaprijed na odgovorima.. 

• EvaEva
    08. Srpanj 2022. 00:42

Jagoda60

Drage Dame.. Ne znam da li sam u dobroj temi, ali bi rado podijelila svoje iskustvo sa vama.
    Ovako nakon 2 abortusa, i vanmaternicne trudnoce koja je bila prosle godine.. Test je opet pokazao pozitivno! Malo problem je trenutno da vec par dana imam lagana krvarenja, onako vise kao stara krv.
    Upravo bila na hitnoj, nisu me pregledali jer je pre pre rano! Da li je itko imao slicna iskustva? I da uzimam aspirin 150mg.. Hvala unaprijed na odgovorima..

Draga Jagodo, ja sam imala 2 puta vanmaterničku i to smeđe oskudno krvarenje može biti jedan od simptoma. Obično sa javlja prvi. Kažem, može biti, ali i ne mora. 
    Da, na uzv se rano ne može ništa vidjeti, ali se može vaditi beta hcg svaka 2 dana i pratiti što se s njom događa. S obzirom da si već imala jednu vanmaterničku, statistički je veća mogućnost da imaš opet i mislim da ako te nisu uputili na vađenje bete, da trebaš što prije inzistirati na tome!
    Ja ti držim fige da ipak bude nekakvo bezazleno krvarenje i uredna trudnoća. Sretno! 

👰34,
    🤵37,
    2 x vanmaternička,
    3/2022 - 1. IVF, ET 2 blastociste-biokemijska, 3 blastociste smrznute
    FET prirodni 13.7. 2 blastociste 👉 beta 25.7. 🤞🤞🤞 8.dpt - plus ko kuća 😂, 12. dpt beta 508👌, 15. dpt beta 2457
    8.8. UZV ❤️ i manji hematom
    Termin 2.4. I gestacijski dijabetes...

• Malenileptirić
    08. Srpanj 2022. 06:40

@Jagoda, ovo je dobar savjet. Svim srcem želim da je riječ o samo bezazlenom krvarenju 🤞🤞🤞

Ja: 36
    On:38
    10.12.2022. ET, blastocista
    21.12.2022. beta 373,7
    05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
    08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗

• Bbebach
    08. Srpanj 2022. 07:50

Dobro jutro! Evo malo mene da se javim! Vidim da ste sve dobro i trudite se , što me veseli!
    Mi ćemo još par ciklusa,pa vidjeti... Što da kažem. Obzirom da imam samo mrvicu jednog jajnika, ali sam unatoč tome ostala trudna, što je ipak zadnji puta bilo 2019. , amh je solidan obzirom na sve...ali ako se poklopi, poklopit će se...ako ne..neće..morat ću nastaviti dalje.. Do nedavno me sve jako opterećivalo...i to  nikako nije bilo dobro za moju svakodnevnicu nit obitelj. Nikog ničim opterećivala nisam, već samu sebe. Stalno sam u mislima imala svoju želju, ali STALNO. Nisam funkcionirala kako treba nigdje. Pokušavamo negdje od proljeća lani.. ali uvijek ima turbulencija u životu,pa ne stigneš pokriti svaki mjesec..pa sam malo piškila trakice, pa ne, pa pratila cerviks, pa ne..itd...Ajde javljajte plusiće, drago mi je zbog svih vas/nas!

Beban
    08. Srpanj 2022. 12:35

Jagoda, meni je prisutan rozi sekret dan pre ciklusa je pocelo, ciklus nije ni dosao a rozi sekret u navratima bio je prisutan svakodnevno, otisla sam na pregled sa 4+5 i videla je mesak u materici, dva dana se nije pojavljivao pa juce opet... danas sam 5+6, idem na pregled 20.07., nadam se da ce nam obema biti uspesna trudnoca uprkos losim iskustvima...

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

BlairWaldorf
    08. Srpanj 2022. 12:37

Bbebach

Dobro jutro! Evo malo mene da se javim! Vidim da ste sve dobro i trudite se , što me veseli!
    Mi ćemo još par ciklusa,pa vidjeti… Što da kažem. Obzirom da imam samo mrvicu jednog jajnika, ali sam unatoč tome ostala trudna, što je ipak zadnji puta bilo 2019. , amh je solidan obzirom na sve…ali ako se poklopi, poklopit će se…ako ne..neće..morat ću nastaviti dalje.. Do nedavno me sve jako opterećivalo…i to nikako nije bilo dobro za moju svakodnevnicu nit obitelj. Nikog ničim opterećivala nisam, već samu sebe. Stalno sam u mislima imala svoju želju, ali STALNO. Nisam funkcionirala kako treba nigdje. Pokušavamo negdje od proljeća lani.. ali uvijek ima turbulencija u životu,pa ne stigneš pokriti svaki mjesec..pa sam malo piškila trakice, pa ne, pa pratila cerviks, pa ne..itd…Ajde javljajte plusiće, drago mi je zbog svih vas/nas!

Siri baš mi je žao, mislim da će uskoro biti onako kako si zamislila pa da upadnes na proljetnice, to ti od srca želim 🥰 drago mi je za spermiogram, tebi su nalazi isto ok ?

Bebach, znam kako ti je, i meni je želja bila stalno u mislima pa sam je prioriteizirala do kraja, sve ostalo u životu bilo je usput. Zivnula bi kad su bili plodni dani pa ono iscekivanje... Bit će samo treba raditi heheheh nema druge. 🥰

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Bbebach
    08. Srpanj 2022. 12:49

Blair hvala na lijepim riječima! Drago mi je da si na zimskim bebačima-super! Ja još uspijem u proljetne, ako bude bit će! MM ništa posebno ne napinje oko toga, on nije tip od riječi već od djela! Ja sam pak brbljavica, ne baš prevelika ali onako-po potrebiLijepo su se napunile zimske a lagano vidim i sve više plusić na proljetnima! Škicnem tu i tamo. Pokušala sam u opće neko vrijeme ne gledat forum,..ali srce vuče!
    Ti radiš i sve ajmo reć po starom, il si već otvorila bol?  

BlairWaldorf
    08. Srpanj 2022. 13:40

Bbebach

Blair hvala na lijepim riječima! Drago mi je da si na zimskim bebačima-super! Ja još uspijem u proljetne, ako bude bit će! MM ništa posebno ne napinje oko toga, on nije tip od riječi već od djela! Ja sam pak brbljavica, ne baš prevelika ali onako-po potrebiLijepo su se napunile zimske a lagano vidim i sve više plusić na proljetnima! Škicnem tu i tamo. Pokušala sam u opće neko vrijeme ne gledat forum,..ali srce vuče!
    Ti radiš i sve ajmo reć po starom, il si već otvorila bol?

Ne radim... Na bolovanju sam i odmaram. Eto. Nadam se da ćeš se i ti uskoro baviti tim slatkim brigama. Trakice su ti super stvar , meni su zaista pomogle jer u ovom uzurbanom tempu eto barem saznas kada točno tempirati. 🤷🤣 Nema propustanja dana ,svaki mjesec snazno i zelja će se ostvariti 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• ružica
    08. Srpanj 2022. 13:47

Curke pitanje za one koje imaju iskustva s nižim AMH.
    Je li tada seks bolji bliže ovulaciji ili bolje pokrivatinvise dana pred ovulaciju?
    Kontam ako jajna stanica ima slabiju zalihu pari mi logičnije pred ovulaciju ali frendica kaže drukčije...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

BlairWaldorf
    08. Srpanj 2022. 14:17

ružica

Curke pitanje za one koje imaju iskustva s nižim AMH.
    Je li tada seks bolji bliže ovulaciji ili bolje pokrivatinvise dana pred ovulaciju?
    Kontam ako jajna stanica ima slabiju zalihu pari mi logičnije pred ovulaciju ali frendica kaže drukčije…

Pred ovulaciju je uvijek najbolje ! A da budes sigurna pokrivaj i prije, na dan ma i poslije. Pratiš s trakicama ?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.