Siri koliko sam shvatila, ideš sad na pretragu? Ako da, samo da ti poželim sreću i javi nam kakvo je stanje i kakva je bila pretraga ☺️
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Ružica- znaš što ja mislim? Trebati naravno malo popratiti plodne dane, ali opustiti se i pokušati imati što više tj češće seks i onda barem znamo, sve smo ovaj mjesec pokušale. 😁😉
Trudimo se od 9/21.
Jagoda, meni je prisutan rozi sekret dan pre ciklusa je pocelo, ciklus nije ni dosao a rozi sekret u navratima bio je prisutan svakodnevno, otisla sam na pregled sa 4+5 i videla je mesak u materici, dva dana se nije pojavljivao pa juce opet… danas sam 5+6, idem na pregled 20.07., nadam se da ce nam obema biti uspesna trudnoca uprkos losim iskustvima…
Ja sam danas dobila nalaze od beta hcg koja je tek na 16,problem je kod mene sto su ta lagana krvarenja pocela vise od 10 dana do periode.. Al svakako sad se nista ne moze jos napraviti! Jednostavno cekati da lu ce doci perioda ili ne.. I ja se nadam svakako ti zelim sve sve sve naj bolje od ❤️..
Drage Dame.. Ne znam da li sam u dobroj temi, ali bi rado podijelila svoje iskustvo sa vama.
Ovako nakon 2 abortusa, i vanmaternicne trudnoce koja je bila prosle godine.. Test je opet pokazao pozitivno! Malo problem je trenutno da vec par dana imam lagana krvarenja, onako vise kao stara krv.
Upravo bila na hitnoj, nisu me pregledali jer je pre pre rano! Da li je itko imao slicna iskustva? I da uzimam aspirin 150mg.. Hvala unaprijed na odgovorima..
Draga Jagodo, ja sam imala 2 puta vanmaterničku i to smeđe oskudno krvarenje može biti jedan od simptoma. Obično sa javlja prvi. Kažem, može biti, ali i ne mora.
Da, na uzv se rano ne može ništa vidjeti, ali se može vaditi beta hcg svaka 2 dana i pratiti što se s njom događa. S obzirom da si već imala jednu vanmaterničku, statistički je veća mogućnost da imaš opet i mislim da ako te nisu uputili na vađenje bete, da trebaš što prije inzistirati na tome!
Ja ti držim fige da ipak bude nekakvo bezazleno krvarenje i uredna trudnoća. Sretno!
Beta hcg mi je tek na 16,ja se nadam da opet nije vanmaternicna, u svakom slucaju rekli su mi da cekam da li ce doci perioda sad za koji dan ili ne. Hvala na lijepim zeljama... 😘
@Jagoda, ovo je dobar savjet. Svim srcem želim da je riječ o samo bezazlenom krvarenju 🤞🤞🤞
Hvala!!!! 😃
Siri koliko sam shvatila, ideš sad na pretragu? Ako da, samo da ti poželim sreću i javi nam kakvo je stanje i kakva je bila pretraga ☺️
Evooo! Prohodno je sve,sve je super,samo lijevi jajnik ima puno folikula,odnosno policističan je. Dobila doksiciklin 12 dana da popijem preventivno i to je to. E da. Dok je pretraga trajala,desni jajovod nisam ni osjetila kad je prolazila tekućina. Lijevi je malo zabolio al su dvaput stavljale tekućinu da makne neke zapreke ako ih ima i još mi je razderala malo endometrij za bolju receptivnost ako se oplodi jajna stanica ovaj ciklus,a ovulacija na desnom jajniku je najkasnije za 6 dana. Lijevi je izgubio bitku za 2mm 😂😂😂
Odlično! Drago mi je da sve ok i da pretraga nije strašna sama po sebi jer i mene uskoro čeka ako nešto ne bude naredna 2 ciklusa..
Ništa, onda se bacate u akciju narednih cca tjedan dana?😁 Nek bude dobitni hehe🤞
Trudimo se od 9/21.
Evooo! Prohodno je sve,sve je super,samo lijevi jajnik ima puno folikula,odnosno policističan je. Dobila doksiciklin 12 dana da popijem preventivno i to je to. E da. Dok je pretraga trajala,desni jajovod nisam ni osjetila kad je prolazila tekućina. Lijevi je malo zabolio al su dvaput stavljale tekućinu da makne neke zapreke ako ih ima i još mi je razderala malo endometrij za bolju receptivnost ako se oplodi jajna stanica ovaj ciklus,a ovulacija na desnom jajniku je najkasnije za 6 dana. Lijevi je izgubio bitku za 2mm 😂😂😂
Odlično! Drago mi je da sve ok i da pretraga nije strašna sama po sebi jer i mene uskoro čeka ako nešto ne bude naredna 2 ciklusa..
Ništa, onda se bacate u akciju narednih cca tjedan dana?😁 Nek bude dobitni hehe🤞
Pa eto doktorica je rekla da nema pretrage iako znam da je doksiciklin sam po sebi jako opasan antibiotik za trudnoću samu po sebi pa sad..možda ni ne stignemo pokriti dane tko će ga znati,ali znam da sam pravila sve što sam mogla od pretraga i sad imam psihički odmor od svega a i bitno je da mi dođe iduća M pred sami godišnji da ga ne upropasti 😂😂😂
Ma da.. riješili ste što ste mogli i sad se malo opustite, more..godišnji.. pa kako bude😁
Bitno da je sve ok s tim!
Trudimo se od 9/21.
Jutro svima :)
Ja sam jučer bila na ultrazvuku kod ginekologa privatno. Nije mi nesto puno rekao na nalaz koji sam izvadila, pregledao me i rekao da po onime što vidi, nema razloga za zabrinutost. Na oba jajnika sazrijevaju po dva folikula trenutno, endometrij je u skladu s danom ciklusa, sve je čisto...jednostavno moram dalje na pretrage. Trombofilija, šećer, tsh,t3,t4,progesteron....Voljela bih to sve privatno izvaditi i onda dati svojoj doktorici kad se vrati s GO. Ono, evo ti na svi nalazi, daj mi lijek 😆😆😆😆
U ponedjeljak ću dodatno kupiti onaj Novalac, primjecujem da ga mnoge zene piju. Ne moze odmoci.
Ja vec 6 mj.pijem ulje crnog kima s ciljem olaksavanja alergija koje me uhvate na jesen. Citam na netu da nema puno istrazivanja utjece li na trudncu. Iako pise da se preporuca kad zena ostane trudna da prestane piti. Mislite li da ima to neke veze? Eto, to nisam pitala ginekologa jucer...
Ja: 36
On:38
10.12.2022. ET, blastocista
21.12.2022. beta 373,7
05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗
Ja sam novolac dugo pila a mjesec kad sam krenula s macom sam ostala trudna možda nije povezano ali ne može odmoći.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Blair koju macu si pila?