Niki, ne obaziri se.
Svatko ko duže prati forum je upoznat s izjavama i ispadima Kamilice, najbolji lijek je da ignoriraš kao što je svi koji je virtualno “poznaju” , ignoriraju i to je to.
Inače se ne miješam, ali malo i je čudno misec ipo dan nakon poroda piskiti lh trakice ....
😝
Kamilice sto ima kod tebe jel akcija ovaj mjesec? Daj ajde zagrizi jedan i budi revna 😘
Cure hvala na lijepim željama ❤️
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Blair piskim ih da bi pokušala uhvatiti ciklus da vidim da li se vratio u normalu kakav je bio prije trudnoće. Prije su menstruacije uviek bile uredne pa se nadam da će nakon poroda takve i ostati. Ne planiram nista odmah sad neko za koji mjesec 🥰
Šta i da planiraš odmah?
Zašto se ikome ovdje pravdaš? ❤️
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Draga Rose, ovo je strašno 😂 žena je bolesna.. imaš pravo, već su svi upoznati s njom 😂😂😂 kad stigneš napisi kako si ti izgurala sa dvije male bebe ♥️
Ako je itko bolestan, ti si. Liječi se ženo 🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Inače se ne miješam, ali malo i je čudno misec ipo dan nakon poroda piskiti lh trakice ….
😝
Kamilice sto ima kod tebe jel akcija ovaj mjesec? Daj ajde zagrizi jedan i budi revna 😘
Akcija je stalno, ali ne gledam plodne dane.🙈
Sad smo fokusirani na posao, a beba ako se desi desi. Bez presinga. Mladi smo 😂
Tebi od srca čestitke na trudnoći! 🍀🎉🥳🤰Želim ti sve najbolje! 🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Inače se ne miješam, ali malo i je čudno misec ipo dan nakon poroda piskiti lh trakice ….
😝
Akcija je stalno, ali ne gledam plodne dane.🙈
Sad smo fokusirani na posao, a beba ako se desi desi. Bez presinga. Mladi smo 😂
Tebi od srca čestitke na trudnoći! 🍀🎉🥳🤰Želim ti sve najbolje! 🤗
Ma pusti posao bit će fokusiranja do penzija koliko god želiš 🤣 hvala ti puno, želim i ja tebi sve najbolje da sve ispadne onako kako si zamislila.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Znaci da je tijelo odlično zacijelilo i spremno ti je opet služiti u najljepšem stanju na svijetu……
Pa ko ih nebi 10 rodio i imao doma. ♥️
Omg...opsesija žešća....😮
Provjeri hormone, moj savjet. Neću te više citirat, mislila sam da si troll, ali sad vidim da imaš teži poremećaj. A ne sprdam se s takvima. Dođi k sebi što prije. Sve najbolje! 🙋🏼♀️
A nekima od nas nije smisao života roditi i imati djecu. 😅 Ja imam druge prioritete, beba je na drugom, trećem mjestu....ako se desi, ok. Ako ne, nije suđeno. Sad mi je super zivot, ne bi ništa mijenjala. Samo nek' je zdravlja. 😊
Hvala ti na lijepim željama! 💓 Tebi i bebi od srca sve najbolje još jednom! 🤗
A nekima od nas nije smisao života roditi i imati djecu. 😅 Ja imam druge prioritete, beba je na drugom, trećem mjestu….ako se desi, ok. Ako ne, nije suđeno. Sad mi je super zivot, ne bi ništa mijenjala. Samo nek' je zdravlja. 😊
Ovo je za Blair 😅🥰
A nekima od nas nije smisao života roditi i imati djecu. 😅 Ja imam druge prioritete, beba je na drugom, trećem mjestu….ako se desi, ok. Ako ne, nije suđeno. Sad mi je super zivot, ne bi ništa mijenjala. Samo nek' je zdravlja. 😊
Zdravlje je najvažnije, slažem se. ❤️ A ok svatko sebi slaže prioritete ja ti od srca želim da sve bude onako kako si zamislila.
Nego gdje su ove curkice sa fejsa ? Jel azurirate listu ovdje nikako da upiknem nove plusiće😊
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Sortiraj odgovore