Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose.
    10. Srpanj 2022. 10:05

Niki, ne obaziri se. 
    Svatko ko duže prati forum je upoznat s izjavama i ispadima Kamilice, najbolji lijek je da ignoriraš kao što je svi koji je virtualno “poznaju” , ignoriraju i to je to. 

BlairWaldorf
    10. Srpanj 2022. 12:17

Inače se ne miješam, ali  malo i je čudno misec ipo dan nakon poroda piskiti lh trakice .... 
    😝

Kamilice sto ima kod tebe jel akcija ovaj mjesec? Daj ajde zagrizi jedan i budi revna 😘
    Cure hvala na lijepim željama ❤️

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Garawa¤
    10. Srpanj 2022. 13:36

Niki777

Blair piskim ih da bi pokušala uhvatiti ciklus da vidim da li se vratio u normalu kakav je bio prije trudnoće. Prije su menstruacije uviek bile uredne pa se nadam da će nakon poroda takve i ostati. Ne planiram nista odmah sad neko za koji mjesec 🥰

Šta i da planiraš odmah? 
    Zašto se ikome ovdje pravdaš? ❤️

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Kamilica ♡
    10. Srpanj 2022. 14:31

Niki777

Draga Rose, ovo je strašno 😂 žena je bolesna.. imaš pravo, već su svi upoznati s njom 😂😂😂 kad stigneš napisi kako si ti izgurala sa dvije male bebe ♥️

Ako je itko bolestan, ti si. Liječi se ženo 🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Kamilica ♡
    10. Srpanj 2022. 14:34

BlairWaldorf

Inače se ne miješam, ali malo i je čudno misec ipo dan nakon poroda piskiti lh trakice ….
    😝

Kamilice sto ima kod tebe jel akcija ovaj mjesec? Daj ajde zagrizi jedan i budi revna 😘

Akcija je stalno, ali ne gledam plodne dane.🙈
    Sad smo fokusirani na posao, a beba ako se desi desi. Bez presinga. Mladi smo 😂
    Tebi od srca čestitke na trudnoći! 🍀🎉🥳🤰Želim ti sve najbolje! 🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

BlairWaldorf
    10. Srpanj 2022. 14:41

Kamilica ♡

BlairWaldorf

Inače se ne miješam, ali malo i je čudno misec ipo dan nakon poroda piskiti lh trakice ….
    😝

Akcija je stalno, ali ne gledam plodne dane.🙈
    Sad smo fokusirani na posao, a beba ako se desi desi. Bez presinga. Mladi smo 😂
    Tebi od srca čestitke na trudnoći! 🍀🎉🥳🤰Želim ti sve najbolje! 🤗

Ma pusti posao bit će fokusiranja do penzija koliko god želiš 🤣 hvala ti puno, želim i ja tebi sve najbolje da sve ispadne onako kako si zamislila. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Kamilica ♡
    10. Srpanj 2022. 14:45

Niki777

Znaci da je tijelo odlično zacijelilo i spremno ti je opet služiti u najljepšem stanju na svijetu……
    Pa ko ih nebi 10 rodio i imao doma. ♥️

Omg...opsesija žešća....😮
    Provjeri hormone, moj savjet. Neću te više citirat, mislila sam da si troll, ali sad vidim da imaš teži poremećaj. A ne sprdam se s takvima. Dođi k sebi što prije. Sve najbolje! 🙋🏼‍♀️

Kamilica ♡
    10. Srpanj 2022. 14:49

A nekima od nas nije smisao života roditi i imati djecu. 😅 Ja imam druge prioritete, beba je na drugom, trećem mjestu....ako se desi, ok. Ako ne, nije suđeno.  Sad mi je super zivot, ne bi ništa mijenjala. Samo nek' je zdravlja. 😊
    Hvala ti na lijepim željama! 💓 Tebi i bebi od srca sve najbolje još jednom! 🤗

Kamilica ♡
    10. Srpanj 2022. 14:49

Kamilica ♡

A nekima od nas nije smisao života roditi i imati djecu. 😅 Ja imam druge prioritete, beba je na drugom, trećem mjestu….ako se desi, ok. Ako ne, nije suđeno. Sad mi je super zivot, ne bi ništa mijenjala. Samo nek' je zdravlja. 😊

Ovo je za Blair 😅🥰

BlairWaldorf
    10. Srpanj 2022. 15:09

Kamilica ♡

A nekima od nas nije smisao života roditi i imati djecu. 😅 Ja imam druge prioritete, beba je na drugom, trećem mjestu….ako se desi, ok. Ako ne, nije suđeno. Sad mi je super zivot, ne bi ništa mijenjala. Samo nek' je zdravlja. 😊

Zdravlje je najvažnije, slažem se. ❤️ A ok svatko sebi slaže prioritete ja ti od srca želim da sve bude onako kako si zamislila. 
    Nego gdje su ove curkice sa fejsa ? Jel azurirate listu ovdje nikako da upiknem nove plusiće😊

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.