Siri, biti će sve dobro, javljaj nam se😍.
Ninach, baš sam se pitala gdje si?
Dobro vo cure uspijete pokrivati sve dane, mi to ne stignemo, mi smo uboli baš pravi pik ovaj mjesec i to je to.. ne znam imam li se čemu nadati? S Amh 7 valjda baš i ne..
Ma malo sam se maknulasforumai namoru smo pane pratim baš detaljno. A i znam da mi kasni zbog nečeg desetog jer sam jutros radilatest i naravno je negativan tako da...morat ću vrlo vjerojatno na pregled kad se vratim s mora da vidim šta je pošlo krivo sad . Danas mi je 12. Dan od ovulacije.već bi se vidlo da sam trudna .više ne kupujem testove deff.
Da me netko nebi krivo shvatio,ili mislio da nešto ozmišljam test sam radila i na 9.i 12.dan od ovulacije,oba naravno negativna.eto
Zenice.. Zanima me je li imala koja od vas peckanje bradavica kao simptom trudnoce. Radimo na bebi vec par mjeseci, sutra trebam dobiti M, ali me nikad nisu peckale bradavice pa me zanima moze li biti trudnoca?
Da me netko nebi krivo shvatio,ili mislio da nešto ozmišljam test sam radila i na 9.i 12.dan od ovulacije,oba naravno negativna.eto
Da li netko misli da trebam napraviti još koji test ili da se pomirim s još jednim minusom u nizu? Ako bih trebala,kada onda najsigurnije?prvi dan izostanka bi trebao biti 16.7. da li tad?ako naravno ne dođe..nezz
Ninach, koliko pokušajete? Koliko imaš god?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Da li netko misli da trebam napraviti još koji test ili da se pomirim s još jednim minusom u nizu? Ako bih trebala,kada onda najsigurnije?prvi dan izostanka bi trebao biti 16.7. da li tad?ako naravno ne dođe..nezz
Ja uvijek kažem da nade ima dokle god nema M.
Moja prijateljica je pravila 3 testa i tek joj je 3.test i to tjedan dana kašnjenja pokazao plus, prošla 2 bila neg. Tako da je sve moguće, nadam se da ćeš ugledati plusic 🤞
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Hej, ja sam ovaj mjesec napokon docekala ➕, a nisam osjetila ovulaciju, nisam imala bas ovulacijske sluzi i sada nemam nikakve simptome trudnoce osim blagih grceva tako da ne brini. Sve je moguce i bez simptoma 😁
Ako vec ne koristis, probaj koristiti LH trakice da bi znala kada je tocno ovulacija.
A za prvo pitanje - da, ako je ovulacija kasnija i M onda kasnije dodje.
Jao cestitam! 💕💕
Ma moguce je kad se najmanje nadas! 🍀 Razmisljala sam da kupim trakice ali do sada sam osjecala ovulaciju pa rekoh da sebi ne nabijam jos dodatni pritisak, ali vidjet cemo da li ce biti uspjesno ovog mjeseca ako ne bude onda idu trakice.
Čestitam novoj trudnici🥰
Ja sam danas bila na fm
12dc- lijevo ništa, desno- folikul 20 mm, prije 2 dana je bio 16mm.
Endometrij još uvijek malo tanak, ali doktor kaže nije strašno, bit će 7,8mm u vrijeme ovulacije. Mogu se sad samo nadat 🤞
Evo najviše pišem za Siri jer mi se čini da sad pravilno raste?☺️
Svima ostalima želim sretan ciklus❤
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Hej, ja sam ovaj mjesec napokon docekala ➕, a nisam osjetila ovulaciju, nisam imala bas ovulacijske sluzi i sada nemam nikakve simptome trudnoce osim blagih grceva tako da ne brini. Sve je moguce i bez simptoma 😁
Ako vec ne koristis, probaj koristiti LH trakice da bi znala kada je tocno ovulacija.
A za prvo pitanje - da, ako je ovulacija kasnija i M onda kasnije dodje.
Jao cestitam! 💕💕
Ma moguce je kad se najmanje nadas! 🍀 Razmisljala sam da kupim trakice ali do sada sam osjecala ovulaciju pa rekoh da sebi ne nabijam jos dodatni pritisak, ali vidjet cemo da li ce biti uspjesno ovog mjeseca ako ne bude onda idu trakice.
Hvala 😍
Ovo je bas bilo kad se najmanje nadas, ovaj ciklus sam skroz otpisala jer nisam pazila ni na prehranu, niti sam redovito uzimala prenatal. Bila sam sigurna da cu dobiti M pa cak ni test za trudnocu nisam kupovala i na kraju M zakasnila 🙈
Čestitam novoj trudnici🥰
Ja sam danas bila na fm
12dc- lijevo ništa, desno- folikul 20 mm, prije 2 dana je bio 16mm.
Endometrij još uvijek malo tanak, ali doktor kaže nije strašno, bit će 7,8mm u vrijeme ovulacije. Mogu se sad samo nadat 🤞
Evo najviše pišem za Siri jer mi se čini da sad pravilno raste?☺️
Svima ostalima želim sretan ciklus❤
E pa ovo je sad okej i to je 2mm dnevno porast čisto okej. Što znači ako tako nastavi za 2,3 dana ti je ovulacija 🙈
Napokon nešto normalno kod mene 🙈😂
Da.. tako i ja očekujem.. petak- subotu..
Ništa, moramo u akciju pa šta bude😁 hvala!
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji