https://ibb.co/Wcr0N9r
Ovo mi je bio iza spontanog, u 5 mj sam opet vadila i bio je t3 1.86
Tsh 3.761
Ft4 10.46
Anti tpo 292.25
Anti tg 7.53
I dobila sam terapiju eurotirox 25/50 i tsh mi je 1.534
Radila sam i kariogram i trombofilija, brisevi, vit d ( nešto snižen 43 ) i od svega šta sam vadila, našli su mi hashimoto i ureaplasma…
Ahaaaa. Pa imala si TSH povišen, zato terapija. Sad ti je u normali pa će ti doktor vjerojatno skinuti terapiju. Nije mi bilo jasno zašto piješ tablete a TSH 1,5.🤷🏼♀️
Ureoplasma će ti prije biti uzročnik spontanog nego TSH. Jesi uzimala antibiotike?
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Tsh je sada u normali al svejedno moram nastaviti uzimat tablete jer mi je u planu trudnoća.
Šta je uzrok, mogu samo nagađati. Koristila sam dalacin kremu dok ju nisam potrošila i dečko je sumamed :)
Sad smo cisti i jedan i drugi :)
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Tsh je sada u normali al svejedno moram nastaviti uzimat tablete jer mi je u planu trudnoća.
Šta je uzrok, mogu samo nagađati. Koristila sam dalacin kremu dok ju nisam potrošila i dečko je sumamed :)
Sad smo cisti i jedan i drugi :)
Eto super, hormoni i sve drugo ti je ok. Tako da je sad samo pitanje vremena. I godine su na vašoj strani. Sretno! 🤗🍀
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Danas sam naručila brazilski oraščić :)
Hvala!
Koja je tvoja strana price ? :)
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Good morning djevojke! Evo prije nego se 'zalaufam' oko posla da se malo javim. Poželim se maknuti ne samo s foruma nego i s googla , ali ne ide...uspijem koji dan , a onda se opet 'navučem'! Jutros sam se malo i 'popraćkala' s mm, što mi nemamo niti naviku niti potrebu, ali on je malo temperamentniji tip pa se sad smijem na djetinjariju do jutros! Napeti smo od svega vjerujem, ja više mislim o tome, on je sav u poslu pa je s te starne napet... Jutros bome naletjela na neki članak o parovima u HR s više djece, baš sam se iznenadila za neke političarke i novinarke kako su u visokim godinama dobili djecu ( Markić, Vrabec Mojzeš npr).. Još ima nade znači! Iako sam rekla još par ciklusa, moram počet živjet ko da ne planiramo ,pa ako se desi-super, ako ne-dignut glavu i ajmo dalje! Lako reći-teže provesti u djelo!
Danas sam naručila brazilski oraščić :)
Imaš ih u Lidla za 20-ak kn 🤗
..i da..mislila sam da smo ovaj ciklus čak i uspjeli..ono, provjeravam sve amo reć simptome-ma bolje da ne...ali mi žene-moramo! Tu i tamo u vlasištu vidim pokoji prištić, a inače ih nemam, pa sam pripisala ljetu i eventualnom znojenju...nikakve bolove tipa pms za sada nemam a uskoro će bit termin novog ciklusa...svima želim mir u srcu i puno ljubavi, neka ljeto bude 'plusovito'-ne znam bolju riječ, pa sam izmislila jednu!!!
Siri bok! Napravili smo mi pretrage, obzirom da sam operirala čokoladnu cistu i da su dio jajnika uklonili, sve ipak radi. Imala sam spontanu trudnoću 2019.iza operacije, a s mužem je također ok. Meni dođe period da ni jest ni radit ne mogu a da ne razmišljam o tome hoće li ovaj ciklus biti ili ne! Uh, da barem mogu potisnuti misli i samo glavom naprijed,al kod mene to tako ne ide...uvijek sam bila preveliki emotivac za sve! Pitala me gin još pršolo proljeće, želim li neku intervenciju da ubrzamomalo, ja sam bez razmišljanja rekla -ne...eh...A gle, dođem malo i kažem što me 'tišti' nekako lakše krenem u dan! Hvala na podršci
Jutro žene, svima želim uspješan dan!😊
Siri- doktor je rekao da je to normalno uz moje pcos i uz letrozol.. da nije važno što tako brzo rastu, nego da je bitno da vidimo dokaz ovulacije🤷♀️
Nisam radila ništa osim hormona, što je samo dokazalo da od 2016god.imam pcos i da nemam ovulaciju bez terapije. Inzulin samo malo povišen, po svemu ostalom kaže on zdrava kao dren!😂😂
Imam 23 god pa je rekao da ćemo 6 mjeseci pokušati letrozolom, a ako ne bude ništa onda će me poslati dalje na pretrage..
Napila sam se piva jučer, danas ručam ciklu!!😂😉
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Jutro žene, svima želim uspješan dan!😊
Siri- doktor je rekao da je to normalno uz moje pcos i uz letrozol.. da nije važno što tako brzo rastu, nego da je bitno da vidimo dokaz ovulacije🤷♀️
Nisam radila ništa osim hormona, što je samo dokazalo da od 2016god.imam pcos i da nemam ovulaciju bez terapije. Inzulin samo malo povišen, po svemu ostalom kaže on zdrava kao dren!😂😂
Imam 23 god pa je rekao da ćemo 6 mjeseci pokušati letrozolom, a ako ne bude ništa onda će me poslati dalje na pretrage..
Napila sam se piva jučer, danas ručam ciklu!!😂😉
Pomaze i ananas 😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji