Žene nisam dugo pisala, ali vas čitam i pratim .
Naime situacija je ovakva : 30.06 sam dobila menst. i trajala je prekratko . Bude mi sve sumnjivo i danas odem gin pregleda me , nema ciste, jajnici top, endometrij trolinijski pravilan lijep debljine 6mm . Kaže ovulacije je bila na desnoj strani gdje meni i treba (jer lijevog jajovoda nemam) , vidi se žuto tijelo . Zanima me ako neko zna da li je to normalno? par dana poslije menst. da je žuto tijelo i dalje tu . Zar ono ne nestane ako dobijem menst ? Ili ja to nešto nisam dobro skontala 🤣
Jesi li radila test na trudnocu?
Termin: 06.03.2023.
29.06. blaga sjena ➕
01.07. (Beta 53,93)
04.07. (Beta 296,2)
Nisam . Nemam niti jedan kod sebe , prestala sam ih kupovati , uvijek i iznova se razočaram 😒
🙋🏼♀️ 32 🙋🏻♂️ 31
3 godine braka
03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
09/2021 missed ab 💔
Nisam . Nemam niti jedan kod sebe , prestala sam ih kupovati , uvijek i iznova se razočaram 😒
Ja sam isto isla kod ginekologa zbog nekog cudnog krvarenja usred ciklusa, takoder je vidljiva ovulacija, kaze mozda i zuto tijelo, nije siguran… tjedan dana nakon, meni doma pozitivan test. Tako da 🙈 kupi test
Termin: 06.03.2023.
29.06. blaga sjena ➕
01.07. (Beta 53,93)
04.07. (Beta 296,2)
Može li netko škicnuti moj današnji nalaz?
https://ibb.co/RN3QXPj
Vidim da mi je FSH povišen s obzirom da sam u folik.fazi (4.dc)
idem sad to malo guglati, s obzirom kako mi je gin. do 17. na GO.
Netko imao iskustva?
Vidim da mi je i AMH nizak…je li moguće da su ovakvi rezultati radi nedavne biokemijske ili to nema veze? Mislite li da bih trebala jedan mjesec pricekati (ne imati odnose), ponovno vaditi nalaze pa vidjeti jesu li rezultati slicni? Mislite li da nizak AMH i visi FSH mogu dovesti do biokem.? Ovo pitam samo ako netko ima iskustva, zvati ću sutra privatno ginekologa da dogovorim da mi pregleda nalaz i da mišljenje. Svakako ću jos kasnije vaditi prog.
Ja sam laik, ali mislim da ti nalazi ne bi trebali imati veze s biokemijskom. Takodjer AMH nema veze s biokemijskom. Biokemijska je jako česta, i događa se iz više razloga. Od kojih je najčešći nekvalitetna jajna stanica, što opet nema veze s ukupnim brojem jajnih stanica. Koliko godina imaš?
Pa i mene to zbunjuje...jer do začeća dođe,a kasnije propada. Imam još progesteron vadit pa ću vidjeti. 35 godina imam...
Ja: 36
On:38
10.12.2022. ET, blastocista
21.12.2022. beta 373,7
05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗
Tsh je na slici gore pri vrhu i on mi se čini dobar. Progesteron idem tek tamo 21.,22 dan, ovisno kad će biti ovulacija. Čitam da visok fsh+nizak amh = loša kvaliteta jajne stanice, a baš to može dovesti do biokem...brine me i taj visoki FSH..kao sve preko 10 nije dobro... hvala ti na info za amh, čitam o tome sad i baš ne zvuči dobro, tako da ovo što mi govoriš zvuči utješno.
Baš sam našla jedan svoj nalaz iz 2018....FSH je tada bio 6....
Neću više čitati na netu jer ispada da ću u preuranjenu menopauzu 🤯🤯🤯
Ja: 36
On:38
10.12.2022. ET, blastocista
21.12.2022. beta 373,7
05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗
Maleni leptiric,
I meni je amh nizak.
Siri koliko in znaci i koliko je bitan?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Dakle,imam jedno neobično pitanje i nadam se da mi netko može dati suvisli odgovor,osim onog idi kod ginekologa JER sam bila i sve i paoa i brisevi i sve je uredno. Nema upake,ničeg. Ali eto svaki ciklus 10ak dana prije nego dođe M, moj iscjedak nestane,bude sušno razdoblje,po tom sam već skužila da od trudnoće ništa...bar je tako bilo posljednjih mjeseci. I ono što me brine,iznutra mi se kao ljušti epitel rodnice. Znači,ne svrbi,ne boli,nema miris,samo izgleda kao da se ljušti epitel i to bude bijelo i mrvičasto,ko komadići najtanjeg sloja kože. Nisu gljivice,tretirala sam i Canesten turom i opet imam to isto. Šta bi to bilo. Moja dr kaže da ako nema simptoma i sve je ok ,nema razloga za brigu. Meni to nije ok. Jel itko ikada imao slično nešto. Hvala svima
Ja sam isto isla kod ginekologa zbog nekog cudnog krvarenja usred ciklusa, takoder je vidljiva ovulacija, kaze mozda i zuto tijelo, nije siguran… tjedan dana nakon, meni doma pozitivan test. Tako da 🙈 kupi test
Ajjj divnoo nadam se da je sve bilo super na kraju ❤️
🙈 sve je prečudno , nikada mi se ništa slično nije desilo . Sačekat ću još koji dan pa ću kupiti test , čisto da vidim ima li šta .
Hvala što si podjelila svoje iskustvo i Dala mi nadu ❤️
🙋🏼♀️ 32 🙋🏻♂️ 31
3 godine braka
03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
09/2021 missed ab 💔
Žene , evo da kažem da je moja M napokon danas došla, 43 dana nakon spontanog i baš sam uzbuđena ponovno krenuti s trakicama i novim pokušajima koji će nadam se biti uspješni i nadam se da će nam ovo ljeto svima donijeti plusiće🤗🤞🤞🤞
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Ajjj divnoo nadam se da je sve bilo super na kraju ❤️
🙈 sve je prečudno , nikada mi se ništa slično nije desilo . Sačekat ću još koji dan pa ću kupiti test , čisto da vidim ima li šta .
Hvala što si podjelila svoje iskustvo i Dala mi nadu ❤️
Nadam se da ćeš nas obradovati slikom pozitivnog testa 🤗🤞
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji