Pozdrav, može li mi netko reći kad bi najranije mogla vaditi betu i/ili raditi testić ako je odnos bio 29.6. a lh pik 30.6. Naravno da sam nestrpljiva i zanima me ,koga nebi,☺️pa evo,mozda je blesavo pitanje,ali ako netko ima dobronamjerni savjet,slobodno nek odgovori.hvala svima
ako je pik bio 30.6, znači da je do O došlo najranije 1.7 ili 2.7. Tako da bi trebali bit idealni uvijeti da spermić preživi par dana i da dođe do oplodnje. Znači oko 12.7 bi mogla piškit već neki osjetljiviji testić, a najbolje pričekat dan očekivane M. Ne znam zašto bi išla odmah krv vaditi placat to 150ak kn. Saznat ćeš na vrijeme, ne brini.😅
Imaš pravo,ionako mora proći dogledno vrijeme pa ću vidjet.sumnjqm u sve to ali eto zeljaje jačaodrealnosti. Hvala. Cujemo se pozz
Cure,
Amh 7.5.
Mozete li mi generalno reci sto to sad znaci, imam 37 god.
Mogu li ostati prirodno trudna ili sanse nema?
Molim iskustva.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Iiii evo moje crtice
https://ibb.co/dfHFGTT
Ipak…kako sam jutros dobila menzis, riječ je o drugoj po redu biokemijskoj trenutno….
Dakle jutros menzis, ali sam test radila sad samo da potvrdim…
Nema veze, idem na preglede, imam već spremnu uputnicu, zadovoljna sam jer sam nekako mirna, prošli mjesec nisam sebi cijeli dan mogla doći…Nadam se da će pregledati dati odgovore i upute za dalje.
Nemoj tako negativno. Možda je samo riječ o hematomu nastalom prilikom implantacije. Ja sam imala dosta sličan slučaj. Imam čak prijateljicu koja je 3 mjeseca uredni dobivala M da bi otišla na rutinsku kontrolu i trudnoća bila pri kraju 11 tjedana. Pogotovo ako ti je nešto drugačije od obilnosti,boje,bolova,sve to može i ne mora biti M pri ovakvom testu. Ja držim fige da je “samo” hematomčić neki
Hvala ti od srca :) čitala sam danas puno o krvarenjima na početku trudnoće i raznim iskustvima, ali ovi bolovi jutros u donjem dijelu i leđima, prestanak osjetljivosti u grudima…znala sam da dolazi, to je onaj poznati osjećaj. Identično je bilo i prošli mjesec. I eto, sat vremena nakon bolova je stigla. Za danas je sasvim normalno, kakav mi i inače bude prvi dan, umjeren. Sutra će biti žešće. Popila sam tabletu protiv bolova jer me bol podsjeti na neuspjeh, tako da se ok osjećam. Drago mi je što smo odmah nakon prošle biokem., probali ponovno i što se ovo sve danas tako dogodilo. Sada znam da sigurno postoji problem i idem ga riješavati 💪💪💪💪
jesi vadila progesteron na 7dpo? pošto lako ostaneš T i ubrzo se dogodi biokemijska, lako moguće da je samo problem u manjku njega. I nadam se da je, jer to je najlakše riješiti.🍀
Hvala ti na javljanju, i ja o tome razmisljam, i nadam se da je to. Iako mi moja ginekologica nije dala uputnicu za to, vec za tsh, lh... a mislila sam da ce i za prog....ja cu to rijesiti privatno (u međuvremenu je gin. na GO).
Ja: 36
On:38
10.12.2022. ET, blastocista
21.12.2022. beta 373,7
05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗
Bokic cure, danas mi je 6 dan od ovulacije, daj mi recite jel imala koja od vas mozda onak blage bolove u trbuhu, ja bi rekla ko neki mali grcici, i osjecam ko da sam naduta u trbuhu, i da jos osjecam bolove u prsima. Tako mi znade biti par dana prije nego cu dobiti menstruaciju. Ali trebam ju dobiti tek za dva tjedna :/
A opet cudno mi je da bi vec sada osjetila neke simptome trudnoce.
Inace imala sam spontani prosle godine, radila nalaze i otkrivena mi je blazi oblik trombofilije pa mi su mi propisane inekcije na sljedecoj trudnoci, a sada je treci mj kako radimo na bebi.
🙍 33🧑🦰34
; 2021 - missed ab 10 tjedni
;2023 - spontani 6 tjedni
;2024 - AIH (Inseminacija sv. Duh) ➖
;2024 - IVF (sv. Duh) - missed ab. kiretaza 9 tjedni 💔
Iiii evo moje crtice
https://ibb.co/dfHFGTT
Ipak…kako sam jutros dobila menzis, riječ je o drugoj po redu biokemijskoj trenutno….
Dakle jutros menzis, ali sam test radila sad samo da potvrdim…
Nema veze, idem na preglede, imam već spremnu uputnicu, zadovoljna sam jer sam nekako mirna, prošli mjesec nisam sebi cijeli dan mogla doći…Nadam se da će pregledati dati odgovore i upute za dalje.
Nemoj tako negativno. Možda je samo riječ o hematomu nastalom prilikom implantacije. Ja sam imala dosta sličan slučaj. Imam čak prijateljicu koja je 3 mjeseca uredni dobivala M da bi otišla na rutinsku kontrolu i trudnoća bila pri kraju 11 tjedana. Pogotovo ako ti je nešto drugačije od obilnosti,boje,bolova,sve to može i ne mora biti M pri ovakvom testu. Ja držim fige da je “samo” hematomčić neki
Hvala ti od srca :) čitala sam danas puno o krvarenjima na početku trudnoće i raznim iskustvima, ali ovi bolovi jutros u donjem dijelu i leđima, prestanak osjetljivosti u grudima…znala sam da dolazi, to je onaj poznati osjećaj. Identično je bilo i prošli mjesec. I eto, sat vremena nakon bolova je stigla. Za danas je sasvim normalno, kakav mi i inače bude prvi dan, umjeren. Sutra će biti žešće. Popila sam tabletu protiv bolova jer me bol podsjeti na neuspjeh, tako da se ok osjećam. Drago mi je što smo odmah nakon prošle biokem., probali ponovno i što se ovo sve danas tako dogodilo. Sada znam da sigurno postoji problem i idem ga riješavati 💪💪💪💪
jesi vadila progesteron na 7dpo? pošto lako ostaneš T i ubrzo se dogodi biokemijska, lako moguće da je samo problem u manjku njega. I nadam se da je, jer to je najlakše riješiti.🍀
Hvala ti na javljanju, i ja o tome razmisljam, i nadam se da je to. Iako mi moja ginekologica nije dala uputnicu za to, vec za tsh, lh… a mislila sam da ce i za prog….ja cu to rijesiti privatno (u međuvremenu je gin. na GO).
kakvi su ti ciklusi? oni ugl kažu da se progesteron vadi 21 dan ciklusa, što je ispravno samo ukoliko imaš školski ciklus od 28 dana i O ti je 14 dc. Tako da prati da ti bude 7dpo.
Ciklusi mi traju u prosjeku 28 -29 dana. Pratim to po aplikaciji. Ovulaciju pratim LH trakicama, do sada je bila na 14.dan ili 15. Plan je sad temeljito popratiti ovulaciju, vidjeti kad će biti peak, i rekla bih onda od peaka + za 8 dana da se naručim za prog. Misliš li da je to ok plan?
Ja: 36
On:38
10.12.2022. ET, blastocista
21.12.2022. beta 373,7
05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗
Bokic cure, danas mi je 6 dan od ovulacije, daj mi recite jel imala koja od vas mozda onak blage bolove u trbuhu, ja bi rekla ko neki mali grcici, i osjecam ko da sam naduta u trbuhu, i da jos osjecam bolove u prsima. Tako mi znade biti par dana prije nego cu dobiti menstruaciju. Ali trebam ju dobiti tek za dva tjedna :/
Inace imala sam spontani prosle godine, radila nalaze i otkrivena mi je blazi oblik trombofilije pa mi su mi propisane inekcije na sljedecoj trudnoci, a sada je treci mj kako radimo na bebi.
Točno tako je meni bilo kada sam bila trudna, 6 dana nakon O sam osjetila blage grčeve, prijateljica mi je rekla da je sigurna da je implantacija, na što sam joj ja rekla da je luda, da je nemoguće haha, na kraju je bila implantacija tako da je sve moguće. Ja sam imala i bolne dojke i sve kao što si ti navela. Držim fige da je bebica🤞🤞
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Ako ti je danas 6 dan nakon O, a trebaš dobiti tek za dva tj, ispada ti lutealna faza od 20 dana?
Ove tvoje simptomi imam skoro svaki mj kao i većina cura, a imala si i ti, samo što nisi obraćala pozornost. Nikad ciklusi nisu isti. Nekad imaš jače pms simptome, nekad slabije. Nekada ranije, nekada kasnije, nekad jače krvarenje, nekad blaže, zar ne?Ne kažem da možda nisi zatrudnjela, ali ako i jesi, a tek si 6dpo, vrlo vjerojatno tek slijedi implantacija. Ako.
A lutealna faza mi je oko 16-17 dana. Pa to se slazem da je svaki mjesec razlicito, al kako sada malo pratim to nije mi nikada vec tako ranije bili neki simptomi, vecinom je to par dana prije nego mi dode M. No kako god, vidjet cemo kada dode vrijeme za to. Hvala ipak 😊
🙍 33🧑🦰34
Točno tako je meni bilo kada sam bila trudna, 6 dana nakon O sam osjetila blage grčeve, prijateljica mi je rekla da je sigurna da je implantacija, na što sam joj ja rekla da je luda, da je nemoguće haha, na kraju je bila implantacija tako da je sve moguće. Ja sam imala i bolne dojke i sve kao što si ti navela. Držim fige da je bebica🤞🤞
Hvala puno! Vidjet cemo. Vise ne znam jel sam luda ili sve sada analiziram drugacije 🤦♀️ al kad osjetis nesto drugacije onda osjetis. I neka nadutost, trbuh napuhnut. Ma ne znam, vidit cemo :) Nadam se da ce i meni biti plusic.
🙍 33🧑🦰34
Maki, ja se zbilja ne razumijem u betu i njene vrijednosti, ali koliko sam popratila po forumu, bitno je to duplanje svakih 48h, po ovome mislim da je ova vrijednost dobra za taj dpo(neka me neko ispravi ako nije točno) , i da bi dobro bilo da izvadiš još jednom za dva dana kad bi otprilike trebao biti broj udvostručen.
🥰
Evo da se javim, nisam jucer mogla vaditi betu jer je bila nedjelja, ali sam danas izvadila i iznosi 292,2. To bi trebao biti dobro duplanje od petka do ponedjeljka, pretpostavljam? 🙏🏻🥰
Termin: 06.03.2023.
29.06. blaga sjena ➕
01.07. (Beta 53,93)
04.07. (Beta 296,2)
Maki nisam listala u nazad ali koliko mi se cini bila je 58? To je onda odlicno dupliranje
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Sortiraj odgovore
Najstariji