Ddm mislim da su jedini testovi koji pokazuju ponekad i laznu crtu cak pravilnu ti koji si uradila, sve clanice savetuju radjenje testova koji imaju roze linije… nadam se da ce biti pozitivan, srecno!
Maki i Rose cestitam, uzivajte!
Hvala na odgovoru 💖 pricekat cu koji dan pa cu vidjet ovako sam se malo ponadala
Pozz! Meni to izgleda kao neispravan test( kao da nešto nije u redu😂) i ja bih ga definitvno na tvom mjestu ponovila.. sretno 🤞
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Ddm mislim da su jedini testovi koji pokazuju ponekad i laznu crtu cak pravilnu ti koji si uradila, sve clanice savetuju radjenje testova koji imaju roze linije… nadam se da ce biti pozitivan, srecno!
Hvala na odgovoru 💖 pricekat cu koji dan pa cu vidjet ovako sam se malo ponadala 🤣
Savjetujem one Duchessa iz Mullera, obične, oko 13kn košta. Ja nisam zadovolj a s Clearblu, eventualno samo digitalni.
Ja: 36
On:38
10.12.2022. ET, blastocista
21.12.2022. beta 373,7
05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗
Lp svima! Imam jedno pitanje. Zadnju M sam imala 7.6. no ovulaciju sam imala,znači pozitivan lh pik tek 30.6. Sada,ono što me zanima,po kalendaru izbacuje da M treba doći za 2 dana kao da sam ovulirala 14.dan ,a nisam i ovo je uzasno dugi ciklus , nevjerojatno...da li da slijedeću M očekujem 14 dana iza ovulacije što bi bilo 10.7.?čisto pitam iako mislim da sam u pravu oko te računice. Eto dajte pomozite ako znate. Hvala svima
Hoću da više dođe,da mogu krenuti snovim ciklusom jer ovaj teško da je dobitni, jednostavno imam takav osjećaj ali nebitno.samo nezz kad ću dobiti a idem na more pa mi baš malo i nije svejedno
Hoću da više dođe,da mogu krenuti snovim ciklusom jer ovaj teško da je dobitni, jednostavno imam takav osjećaj ali nebitno.samo nezz kad ću dobiti a idem na more pa mi baš malo i nije svejedno
Meni je jednom ginekolog rekao da neovisno u ciklusima, menstruacija dolazi 14 dana nakon ovulacije. Samo da ovulacija moze varirati. E sada, ako si uhvatila pik, tako bi trebalo biti.
Osjecaj zna varati 🙈 ja sam recimo takoder imala isti osjecaj, jer sam dva dana nakon ovulacije imala tockasto krvarenje koje je trajalo skoro 10 dana, jaako oskudno, tu i tamo smede. Dok nije prestalo i trebala stic men. I od tad su svi testovi pozitivni. Uvijek ima nade 🍀 i mislim da se bas tad desi, kad je osjecaj, “ovaj put sigurno nije to”
Drzim fige 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Termin: 06.03.2023.
29.06. blaga sjena ➕
01.07. (Beta 53,93)
04.07. (Beta 296,2)
Meni je jednom ginekolog rekao da neovisno u ciklusima, menstruacija dolazi 14 dana nakon ovulacije. Samo da ovulacija moze varirati. E sada, ako si uhvatila pik, tako bi trebalo biti.
Osjecaj zna varati 🙈 ja sam recimo takoder imala isti osjecaj, jer sam dva dana nakon ovulacije imala tockasto krvarenje koje je trajalo skoro 10 dana, jaako oskudno, tu i tamo smede. Dok nije prestalo i trebala stic men. I od tad su svi testovi pozitivni. Uvijek ima nade 🍀 i mislim da se bas tad desi, kad je osjecaj, “ovaj put sigurno nije to”
Drzim fige 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Haha,ajd baš ćemo vidjeti za 10 dana jel osjećaj vara ili ipak ne ☺️
Ninnach to ti sve ovisi kakva ti je lutealna faza. Nije kod svih trajanje iste 14 dana. Ja sam recimo te sreće da mi 15.dan od ovulacije stiže M,ali znam ih dosta kojima lutealna traje po 16,17 dana a nekima pak 11. Imaš li negdje evidenciju ciklusa a da si provjeravala da si ovulirala?
U prosjeku mi lutealna traje 12dana,bar je tako bilo ovih zadnjih mj. S tim da je prošli mj čak lutealna bila 11 dana
Hvala na odgovoru 💖 pricekat cu koji dan pa cu vidjet ovako sam se malo ponadala 🤣
Savjetujem one Duchessa iz Mullera, obične, oko 13kn košta. Ja nisam zadovolj a s Clearblu, eventualno samo digitalni
Nisam se uopce sjetila otici u neku drugu trgovinu osim Dma. Nije ovaj bas ni jeftin pa sam mislila ajde mora bit ok a na kraju nista 🤣 Pokusati cu svakako s nekim drugim. Hvala 💖 a dali taj iz mullera isto moze prije M pokazati ili da ga kupim barem na dan ocekivane ? 😬
01.12. +
Zato kad nekad bude 11 dana,a nekad koji dan više nezz ni sama kad treba doći onda. Ali ok bar znam da tek tamo za 10 dana otprilike,hvala cure,super steee
Zato kad nekad bude 11 dana,a nekad koji dan više nezz ni sama kad treba doći onda. Ali ok bar znam da tek tamo za 10 dana otprilike,hvala cure,super steee
Tko zna, postoje velike sanse da se iznenadis 🥰
Termin: 06.03.2023.
29.06. blaga sjena ➕
01.07. (Beta 53,93)
04.07. (Beta 296,2)
Sortiraj odgovore
Najstariji