Ruta,
Evo samo od mene podrska uz vjeru da ces u konačnici ostavriti svoj cilj(trudnoću).
Ja te ne mogu baš utješiti jer sam i sama razočarana. Pokušajemo 5 ciklusa, i jučer napokon ihvatim neku crtu na testu ali danas nista, 3 testa ništa. Bacila sam novca i novca a trudnoće nema. Još uz to pijem progesteron jer su mi bez njega ciklusi prekatki tako da je u mojoj glavi sto briga…
Jeste li isli na pretrage?
A hormone sam izvadila, doduše bez progesterona, i rekla me dr uputiit na humanu ako ne zatrudnim kroz 3 mjeseca na progesteronu. Zato sam jučer bila sretna kao malo dijete ali danas palo sve u vodu i razočarenje je veliko...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Svima novima želim dobrodošlicu☺️
I naravno, brzo ostvarivanje trudnoće 🤞
Ja sam na 4 testa imala sjenice.. I danas se odlučila izvaditi betu- negativna je, nema trudnoće.. 😔
Tako da čekam početak novog ciklusa pa idemo dalje!
Pratim vas i čitam dalje 🥰
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
A hormone sam izvadila, doduše bez progesterona, i rekla me dr uputiit na humanu ako ne zatrudnim kroz 3 mjeseca na progesteronu. Zato sam jučer bila sretna kao malo dijete ali danas palo sve u vodu i razočarenje je veliko…
Draga moja Ružice, razumijem svako razočaranje. Jako je teško svakoj ženi koja se ne može ostvariti kao majka.
Teško je opisati bol, razočaranje i strah nakon samo jednog neuspjelog pokušaja. Ne mogu zamisliti kako je ženama kod kojih to traje godinama.
Moja ovulacija je nekada naredne sedmice. Ponovno ću pokušati, uz LH trakice.
Ukoliko ne ostvarimo trudnocu ovaj put, ici cu kod ginekologa na pretrage.
Ovo je putovanje u kojem sam za vrlo kratko vrijeme naučila da je Bog taj koji daje zivot, te da mi ne možemo proizvesti novi zivot.
Sretno Ruzice, pratimo se...
Javljaj mi sve.
Svima novima želim dobrodošlicu☺️
I naravno, brzo ostvarivanje trudnoće 🤞
Ja sam na 4 testa imala sjenice.. I danas se odlučila izvaditi betu- negativna je, nema trudnoće.. 😔
Tako da čekam početak novog ciklusa pa idemo dalje!
Pratim vas i čitam dalje 🥰
Hvala Tratincice.
Koliko dugo vi pokušavate?
Tratincice, prosli ciklus sam prosla isto kao i ti, ovaj opet 20 uradjenih testova i danas posle nedelju dana ne dolazenja ciklusa beta je 1.800, zelim isto i tebi, kacilo se pa ce se i zakaciti, dogni glavu, ciklus ce svaki cas pa u nove pobede
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Ruta- Mi smo prošle godine pokušali 4 ciklusa, nažalost ništa se nije dogodilo, ali smo zbog situacije u obitelji nakon toga odlučili prekinuti s pokušavanjem.
A sada smo na početku, 2 ciklusa su prošla, idemo uskoro u 3 ciklus 😂
Beban- hvala puno, ja se nadam da će uskoro biti, nema predaje svakako.. baš tako, jednom se mora dogoditi 😊
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Siri i mi smo onih par mjeseci kad sam koristila trakice išli na silu. Tj kao ovulacija je pa moramo. A nije se dalo ni meni ni njemu. Tako da sam od toga odustala. Nije nam 20 godina da nam je do seksa svaki dan. 😅 Super što planiraš putovanje i okupiraš se drugim stvarima. HSG je onda propuhavanje jajovoda ili? Čula sam da je to bolno. U svakom slučaju, nek ti te pretrage prođu bezbolno. I da nalazi budu super. I tebi i njemu. I da vam ne treba MPO. 🤗🍀
Ti si iz unutrašnjosti, pretpostavljam? 🙈😅☀️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Cure,
Da javim epilog.
Jučer test one step, osjetljivost 10, prvi urin, pokazao laganu crticu. Danas tri testa negativna. Isla izvaditi betu nakon posla. I ona 1.32. Nema trudnoce.
Zena kod koje kupujem testove za ovulaciju i trudnoću misli da je biokemijska jer da su testovi jako pouzdani i da gotovo nikad ne pokazuju crtice akontridnoca nije u pitanju☹️
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Evo i mene, javljam se s lijepim vjestima. Nakon 20ak pozitivnih testa odlucila sam zavrsit svoju agoniju i izvadit betu.
Danas je 2 dana kasnjenja i beta mi je velikih 1086 🥰
Gin kaze da postoji mogucnost blizanaca ( imamo velikih oredispozicija doduse, imam 2 brata blizanca, baka blizanka, njemu deda blizanac...) al opet ne mora znacit i moze biti i jedna bebica. Kako god da je meni je s ovom brojkom srce ko kuca 🥰
Sad cekamo UVZ i nase malo srceko da cujemo 🙏🏻🌈
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji