Ninach, isto i kod mene, danas nista, a jucer lagana druga.. biokemijska il nesto...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ninach, isto i kod mene, danas nista, a jucer lagana druga.. biokemijska il nesto…
Ne znam ,meni tako već 3.mj zaredom. Nešto se vidi i sve nestane i dode M
Mislim da ti još imaš šanse,koji ti je DC? Ja sam već trebala imat nešto pozitivno da je valjda. A ne znam.idem uskoro na more pa sam htjela prije saznati na čemu sam a eto sad znam.dobro,bit ce vise sreće dr put.sta mozemo.tebi sretno ruzice,❤️
Meni je 21 dc, vidjeli bi se već, dobivam 25 dan inače, ali radi skraćenih ciklusa pijem progesteron pa tko zna više.. uglavnom, nemamo izbora nego boriti se...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
5+3 🙏❤️
Ninach, ne kuzim, kod tebe se vec 3 mjeseca vidi nesto pa nestane? Sto je to?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
5+3 🙏❤️
Ninach, ne kuzim, kod tebe se vec 3 mjeseca vidi nesto pa nestane? Sto je to?
Mozda biokemijske budu nezz stvarno. Mozda su se i hormoni poremetili a nemam pojma. Još ću pokušavat ovako pa pretrage ubacit,sta drugo. Paraju mi ciklusi od 26 do 30 dana. Samo tako,a bili školski 28 do nedavno.mabit ce sve u svoje vrijeme 💪meni je 21.dc isto danas
Ruzice i Ninach, ja uvek koristim iste testove, ima jos nade, a i cinjenica da se kaci je ohrabrujuca, izvade zenama 13 jajnih celija oplodi se sest a razvije tri-cetiri, nisu sve dobro kvaliteta, meni je svaki put pre trudnoce bila biohemijska, prosle godine tri za redom pa trudnoca, tako da mislim da je to ipak dobar znak, a i ako se na nekom testu lagano pokaze na nekom drugom ne bude nista, zato ih ne valja miksati, svakako ima jos nade, javljajte i srecno!
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Ruzice i Ninach, ja uvek koristim iste testove, ima jos nade, a i cinjenica da se kaci je ohrabrujuca, izvade zenama 13 jajnih celija oplodi se sest a razvije tri-cetiri, nisu sve dobro kvaliteta, meni je svaki put pre trudnoce bila biohemijska, prosle godine tri za redom pa trudnoca, tako da mislim da je to ipak dobar znak, a i ako se na nekom testu lagano pokaze na nekom drugom ne bude nista, zato ih ne valja miksati, svakako ima jos nade, javljajte i srecno!
Javljamo situaciju, dogovoreno hehe
Lijep pozdrav svima.
U zadnjih mjesec dana propratila sam sve moguce forume na ovu temu i evo sada sam se odlucila prikljuciti.
Naime, u braku smo vec skoro 2 godine.
U decembru prosle godine odlucujemo se da prestanemo koristiti kontracepciju, medjutim nismo se odlucili za bebu. Od tada jedina kontracepcija koju smo koristili bila je pracenje plodnih i neplodnih dana.
Obzirom da imam veoma uredan i redovan ciklus (28/29 dana) to nije bio proble...
U mjesecu junu se odlucujemo na nas prvi aktivni pokusaj. Koristila sam LH trakice koje su pokazale pozotivan rezultat tacno kalendarski.
I imali smo odnose na dan ovulacije i nekoliko dana prije.
Dan poslije ovulacije nismo imali.
Medjutim, velika zabrinutost javila mi se odmah sa pozitivnim ovulacijskim testom, jer sam primjetila da nemam cervikalne sluzi. Dakle, u ovom ciklusu je nisam imala nikako.
Ranije sam imala, ali ovaj ciklus je izostala.
Ne znam da li je vrkuta 'zasluzna za to' ali nakon nje,.moja rodnica je postala potpuno suha.
Bez obzira na nedostatak cervikalne sluzi, nadala sam se trudnoci.
Ipak, u nedjelju je rani test bio negativan, a jucer je stigla mjesecnica.
Jako sam tuzna i razocarana.
Da li ima zena koje su imale probleme sa nedostatkom sluzi? Kako ste lijecile i kako je to utjecalo na plodnost?
Ovaj mjesec opet krećemo, ali bez vrkute.
Kako sve vi stojite?
Ruta,
Evo samo od mene podrska uz vjeru da ces u konačnici ostavriti svoj cilj(trudnoću).
Ja te ne mogu baš utješiti jer sam i sama razočarana. Pokušajemo 5 ciklusa, i jučer napokon ihvatim neku crtu na testu ali danas nista, 3 testa ništa. Bacila sam novca i novca a trudnoće nema. Još uz to pijem progesteron jer su mi bez njega ciklusi prekatki tako da je u mojoj glavi sto briga...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
5+3 🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji