LH trakice trenutno ne koristim…
Inače osjetim ovulacije dosta, pa se nekako ravnam po tome i po iscjetku… za sada..
Prve dvi T smo ostvarili iz 2 i 3 ciklusa pokušavanja, 2020.g u 12mj sam imala (pretpostavljam na osnovi testova, nisam išla vaditi betu- biokemijsku, sjenice na nekoliko testova i clear blue +1-2)
A ciklusi poprilično šaraju, do 12og mjeseca su mi bili na 30-32 dan, sad zadnjih nekoliko mj odkad imam problema sa štitnom, 36, 34, 32, 29, 32…
Mjesec i pol pijem terapiju eutirox kombinacija 20/50, jer mi je Tsh u dva mjeseca skočio od 0,1 do 8… tako da ni zbog tog tsh-a nisam baš sigurna da će se ostvariti T dok se on ne dovede u normalnu…. Za mjesec i pol idem ponovo vaditi nalaze…
A to se slazem, definitivno bolje pričekati da zakasni, al sto ćeš, luda glava 🥴🤪
A moguce da ta stitnjaca izaziva probleme. Al opet ne gubi nadu, sve je moguce i doci ce kad treba doci.
Ja isto osjetim ovulaciju, al evo prvu trudnocu (spontani u 18tt) nismo pratili trakice i trebalo nam je jedno 5 mjeseci. Sad s trakicama iz prve uspjeli pa eto ako pozelis probaj. Meni ne ostalo jos desetak trakica pa ako si iz Zg poklonim ako zelis probat :)
Daa, luda glavaa slazem see. Meni ovaj ciklus pozitivan test na 9 dpo, radila do jutris testive (njih 20ak) i tek sad sam rekla da stajem s njima (danas mi kasni 4 dana). Samo opusteno , kontroliraj stitnjacu i doci ce bebicaa, mozda se samo tijelo treba prilagodit terapiji i svemu pa pocne funkcionirat kako treba 🤗❤️
A da, polako, tek smo na početku, dok se sve ne poštima, treba biti strpljen 👌🏻
Žao mi je zbog tvog gubitka, prestrašno..
hvala ti svakako, nisam iz Zagreba, mislim da ćemo još bar jedan ciklus ovako, pa cu onda naruciti ako bude potrebe, stvarno ću pokušati sto “manje razmišljati” pa ćemo vidjeti.
Sretno ti i neka bude uspješna i ugodna trudnoća, da bebica stigne kad treba i da bude sve u redu ovaj put ♥️
Ninnach, nebih te htjela zbuniti ni ništa, al meni djeluje kao evaporacijska, dosta je tanka crtica, možda da probaš neki drugi testic? Nadam se da sam u krivu i da je ovo tvoje zbilja plusić, nek je sa srećom! 🌺
Ninnach, nebih te htjela zbuniti ni ništa, al meni djeluje kao evaporacijska, dosta je tanka crtica, možda da probaš neki drugi testic? Nadam se da sam u krivu i da je ovo tvoje zbilja plusić, nek je sa srećom! 🌺
Ja sumnjam da je evaporacijska,mislim da je samo prerano.još jučer ništa se nije vidjelo.a ova crtica se pojavilau roku minute, Uglavnom hvala ti na misljenju i nikad se ne zna,mozda si bas u pravu. Zasad sam neodredenog misljenja,vidjet cu jel tamni za 2 dana.
Ja sumnjam da je evaporacijska,mislim da je samo prerano.još jučer ništa se nije vidjelo.a ova crtica se pojavilau roku minute, Uglavnom hvala ti na misljenju i nikad se ne zna,mozda si bas u pravu. Zasad sam neodredenog misljenja,vidjet cu jel tamni za 2 dana.
Meni se ipak cini pozitivno, a ja stvarno rijetko vidim "sjenice" koje vecina vas vidi... Drzim fige da sam u pravu 🤞🤰
32🙋♀️🙋♂️
26.2. ➕️ 30.4 🩷
Ninnach- meni također izgleda dosta dobro! Mislim i ja da je pozitivno 😊🤞🤞
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Cure,baš hvala svima koje ste se potrudile odgovoriti.ja se nadam da je to to.svakako javim jel tamni 💪uh,to čekanje ubija
Ninach,
Jesi li ti bila na temi proljetnice 2021?
Kod tebe je to druga crtica, koji ti je dan dpo?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ninach,
Jesi li ti bila na temi proljetnice 2021?
Kod tebe je to druga crtica, koji ti je dan dpo?
Jesam,hehe,rodila u 2.mj 2021.curicu❤️
Meni je sad 21dc i zato mi nije jasno kako osim ako ke ovulacija bila uranila. Jer od 12 .6.sam koristila lh trakice i nisam pok uhvatila znači morao je biti prije taj tjedan. Još mi je prethodni ciklusbio kratak ono do 3 dana i oskudan tak da sve se nesto poremetlo i eto ti ga na hehe. Ako će ovaj ciklus biti ko prošli ondatreba doći za 4 dana,inače za 7,8...inače sve uredno vodim i pišem u kalendar ali eto na neke stvari ne mozes utjecati bas bas uvijek
Meni se ipak cini pozitivno, a ja stvarno rijetko vidim "sjenice" koje vecina vas vidi… Drzim fige da sam u pravu 🤞🤰
💪❤️
Pa ako za 4 dana trebas dobiti moze biti sjenica već. I ne mora. 😍
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji