Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Želja00
    27. Lipanj 2022. 12:11

Žene ako mi može koja reci sto bi znacilo PAI-1 5g/5g ,nisam jos bila kod ginekologinje,idem kroz par dana

👩‍🦰30

👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel

5/2023 baby girl

Cuci22
    27. Lipanj 2022. 12:34

Zdravo djevojke! Čitam vas već danima jer sam imala sve simptome trudnoće, ali nažalost testić je bijel 
    Iako me već danima boli donji dio stomaka, leđa, umorna sam, ujutru imam mučninu - ipak ništa. 
    Muž i ja pokušavamo već treći mjesec, znam da nije dugo ali moje redovne ovulacije koje svaki put osjetim su mi davale nadu da će sve biti jako brzo. Ovog mjeseca sam čak bila na ginekološkom pregledu i potvrđena mi je ovulacija i tu noć smo imali odnose kao i dan nakon, ali izgleda nije se dalo. Imam jos 2 dana do dolaska M. tako da izgleda da nastavljamo i narednog mjeseca. 
    Sa ginekološke strane je sve ok, ciklusi tačni u dan, ovulacija tačna po aplikaciji (osjetim bol svakog mjeseca i imam pojačan iscjedak), jedini problem koji imam je TSH koji je oko 4,9. Pila sam dva mjeseca pola tablete od 25 mg Euthyroxa ali nije se uspio spustiti, tako da od ovog mjeseca pijem cijelu. Također uključen je i selen, cink i D vitamin. Imam insulinsku i to rješavam ishranom i inofolicom, pa se nadam da će biti sve ok. Da li je neko imao sličnu "dijagnozu" i zatrudnio? 
    Brine me jer će mi uskoro 31. rođendan i mislim kako vrijeme prolazi da se samo zavlačim duže, pa pokušavam sve što mogu.  S obzirom na to da mi je endokrinolog rekao da uradim i nalaze željeza, jer postoji mogućnost da mi je zbog njega TSH visok iako su hormoni savršeni, radim to ove sedmice. Bila sam anemična kao dijete, pa postoji i ta mogućnost.
     Završila sam sa jednom kutijom Inofolica, pa sada mislim da probam piti Novalac prenatal jer vidim da imaju i folnu i željezo. Šta mislite o tome? 

Jako mi je drago što sam pronašla ovaj forum, da imam sa nekim podijeliti sva razmišljanja i brige! 

Tratinčica123
    27. Lipanj 2022. 13:08

Cuci22

Zdravo djevojke! Čitam vas već danima jer sam imala sve simptome trudnoće, ali nažalost testić je bijel
    Iako me već danima boli donji dio stomaka, leđa, umorna sam, ujutru imam mučninu - ipak ništa.
    Muž i ja pokušavamo već treći mjesec, znam da nije dugo ali moje redovne ovulacije koje svaki put osjetim su mi davale nadu da će sve biti jako brzo. Ovog mjeseca sam čak bila na ginekološkom pregledu i potvrđena mi je ovulacija i tu noć smo imali odnose kao i dan nakon, ali izgleda nije se dalo. Imam jos 2 dana do dolaska M. tako da izgleda da nastavljamo i narednog mjeseca.
    Sa ginekološke strane je sve ok, ciklusi tačni u dan, ovulacija tačna po aplikaciji (osjetim bol svakog mjeseca i imam pojačan iscjedak), jedini problem koji imam je TSH koji je oko 4,9. Pila sam dva mjeseca pola tablete od 25 mg Euthyroxa ali nije se uspio spustiti, tako da od ovog mjeseca pijem cijelu. Također uključen je i selen, cink i D vitamin. Imam insulinsku i to rješavam ishranom i inofolicom, pa se nadam da će biti sve ok. Da li je neko imao sličnu "dijagnozu" i zatrudnio?
    Brine me jer će mi uskoro 31. rođendan i mislim kako vrijeme prolazi da se samo zavlačim duže, pa pokušavam sve što mogu.S obzirom na to da mi je endokrinolog rekao da uradim i nalaze željeza, jer postoji mogućnost da mi je zbog njega TSH visok iako su hormoni savršeni, radim to ove sedmice. Bila sam anemična kao dijete, pa postoji i ta mogućnost.
    Završila sam sa jednom kutijom Inofolica, pa sada mislim da probam piti Novalac prenatal jer vidim da imaju i folnu i željezo. Šta mislite o tome?

Jako mi je drago što sam pronašla ovaj forum, da imam sa nekim podijeliti sva razmišljanja i brige!

Bok😁 ja sam također nova u ovome svemu, pa će netko drugi dati bolji savjet..
    Ali jedino je meni zapalo za oko da si napisala da ste noć nakon O imali odnos i dan poslije? Ako sam dobro shvatila..  Mislim da je svakako bolje imati odnose što češće prije same O i naravno onda i dan ovulacije. Moj ginekolog je meni rekao da čim krenem na folikulometriju, da imamo odnose što češće. Dan kada mi je potvrdio ovulaciju, rekao je što ste napravili, napravili ste.😂😂
    Želim ti dobrodošlicu i puno uspjeha!🤞🤞

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Cuci22
    27. Lipanj 2022. 13:16

Tratinčica123

Ali jedino je meni zapalo za oko da si napisala da ste noć nakon O imali odnos i dan poslije? Ako sam dobro shvatila.. Mislim da je svakako bolje imati odnose što češće prije same O i naravno onda i dan ovulacije. Moj ginekolog je meni rekao da čim krenem na folikulometriju, da imamo odnose što češće. Dan kada mi je potvrdio ovulaciju, rekao je što ste napravili, napravili ste.😂😂

Hvala ti puno na dobrodošlici i odgovoru.  Da, dakle bila sam kod ginekologa 14.06. i tada sam i osjećala da imam ovulaciju, na uzv je isto vidjela da je na lijevom jajniku (bukvalno mi je pokazala :D), istu večer smo imali odnos i dan nakon, a prije toga 10.06. jer smo bili na putu, a prije ginekološkog nisam mogla zbog pape. :( moguće je da smo to fulili, zar ne? 

Tratinčica123
    27. Lipanj 2022. 13:21

Cuci22

Tratinčica123

Ali jedino je meni zapalo za oko da si napisala da ste noć nakon O imali odnos i dan poslije? Ako sam dobro shvatila.. Mislim da je svakako bolje imati odnose što češće prije same O i naravno onda i dan ovulacije. Moj ginekolog je meni rekao da čim krenem na folikulometriju, da imamo odnose što češće. Dan kada mi je potvrdio ovulaciju, rekao je što ste napravili, napravili ste.😂😂

Hvala ti puno na dobrodošlici i odgovoru.Da, dakle bila sam kod ginekologa 14.06. i tada sam i osjećala da imam ovulaciju, na uzv je isto vidjela da je na lijevom jajniku (bukvalno mi je pokazala :D), istu večer smo imali odnos i dan nakon, a prije toga 10.06. jer smo bili na putu, a prije ginekološkog nisam mogla zbog pape. :( moguće je da smo to fulili, zar ne?

Hm, po meni( koliko se ja kuzim) najbolje bi bilo da ste imali odnose od npr 10-og do 14-og kada je O potvrđena.. mislim da je važnije nekih 4,5 dana pokrivati do same O nego nakon O.. spermiji prežive od 3-5 dana a jajna stanica samo 24h.. pa kako žene ovdje kažu, oni ju trebaju čekati u zasjedi😂😁
    Ali bit će..  🥰🥰

Trudimo se od 9/21.

Beban
    27. Lipanj 2022. 13:28

Meni se i dalje povremeno pojavi rozi sekret, malo je sad tamniji ali mi ne da mira... ciklus je trebao biti prosli utorak, kupicu danas ipak jos jedan test, nisam ih radila par dana ali neki nemir me uhvatio... 

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Tratinčica123
    27. Lipanj 2022. 13:32

Beban

Meni se i dalje povremeno pojavi rozi sekret, malo je sad tamniji ali mi ne da mira… ciklus je trebao biti prosli utorak, kupicu danas ipak jos jedan test, nisam ih radila par dana ali neki nemir me uhvatio…

Hajde.. eh, mi žene..😂
    Šalji nam slikicu 😁

Trudimo se od 9/21.

Beban
    27. Lipanj 2022. 17:08

https://ibb.co/377kfnc

👩‍💼38 🤵‍♂️38

Beban
    27. Lipanj 2022. 17:09

Ceo dan imam rozi sekret kad se obrisem, nije puno ali za paniku dovoljno, vidim da je jaka crta ali bih volela da konacno prestane to brljanje

👩‍💼38 🤵‍♂️38

• ružica
    27. Lipanj 2022. 17:23

Beban,

Gledam ti potpis i... koja hrabra žena si ti! Od srca ti želim urednu trudnoću!🙏

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.