Ninach, nista ne kuzim kod tebe sto se ovo dogada, pojasni🤣🤣
Evo ovako ☺️: dobila sam zadnju M 7.6. kalendar mi je po trajanju ciklusa od cca 28 dana odredio da će ovulacijs biti 15.dan i ok insče bude dan gore ili dole ps to pokrijemo proje i poslije. No međutim ,3 dana nakon ionako oskudme menge havi mi se smeđi iscjedak i ona malo svjetlo crvene krvi riskadte jel kod brisanja. Meni sve to čudno. Pripipem to zaostaloj mengi. Oko polovone ciklusa opet smeđe i svjetlo crveno roskadto i pomislim to je od ovulacije,sad će ili već je i to je bilo točno tamo oko 14.dana ciklusa. I onda mi skoči temperatura 19. 20. I 21. Dan ciklusa ns 37.6 i padne dan iza za stupanj i evo je i dalje nesto niska i pojavi se jučer obilan ovulacijski iscjedak ,ono sluzi dosta.i damas malo manje. Danas mjerim lh trakicom i jučer i ništa,nema pika,još ću sutrai amen. Sad ti meni reci sta se desava i još izvadim betu 7 ili 8.dan od zadnjeg odnosa i bude neg.odnose smo imali 13.,17.,19. I 21.6. eto to ti je ukratko.ludilo
Ninach, nista ne kuzim kod tebe sto se ovo dogada, pojasni🤣🤣
Evo ovako ☺️: dobila sam zadnju M 7.6. kalendar mi je po trajanju ciklusa od cca 28 dana odredio da će ovulacijs biti 15.dan i ok insče bude dan gore ili dole ps to pokrijemo proje i poslije. No međutim ,3 dana nakon ionako oskudme menge havi mi se smeđi iscjedak i ona malo svjetlo crvene krvi riskadte jel kod brisanja. Meni sve to čudno. Pripipem to zaostaloj mengi. Oko polovone ciklusa opet smeđe i svjetlo crveno roskadto i pomislim to je od ovulacije,sad će ili već je i to je bilo točno tamo oko 14.dana ciklusa. I onda mi skoči temperatura 19. 20. I 21. Dan ciklusa ns 37.6 i padne dan iza za stupanj i evo je i dalje nesto niska i pojavi se jučer obilan ovulacijski iscjedak ,ono sluzi dosta.i damas malo manje. Danas mjerim lh trakicom i jučer i ništa,nema pika,još ću sutrai amen. Sad ti meni reci sta se desava i još izvadim betu 7 ili 8.dan od zadnjeg odnosa i bude neg.odnose smo imali 13.,17.,19. I 21.6. eto to ti je ukratko.ludilo
Oprosti na greskama,zurila sam se...
Kamiliceevo on je svoje obavio i nalaz je super,popravio se od prošlog,a ja ću vidjeti što idući petak nosi 😂 idem nakon toga na psihički odmor i svaki drugi. Ovo mi je nekako bilo opterećenje i u glavi pitanje što ako sam ja ili on ili pola pola. Sad ću riješiti odgovore na ta pitanja i fino na ljeto odmarat i mozak i dušu i sve što posjedujem 😂 ma iz nutrine Hrvatske sam,ponekad se motam i po Bosni i tako. Mješanka sam pa me ima svugdi pomalo 🙈 da da HSG je upravo to,a koliko sam bolne M znala imati mislim da će mi po opisima ovo biti peace of cake. Dok ne povraćam,dobro je. Ako dođem do tog stadija onda mogu reć da stvarno boli 😅
Baš mi je drago da ti je mužu dobar nalaz 🎉🥳🎉
Ti se lijepo odmori, mozak na pašu.☀️🌊🥂 I sretno s pretragama! Nek' bude bezbolno, a nalaz odličan! 🤗🍀
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Pozdrav cure, imam pitanje mycoplasma i ureaplasma sam negativna, bakterija je prosla tako da je bris uredan, TSH mi je 1,534 pijem terapiju eurotirox 25/50 svaki dan s time da mi je dijagnosticiran i hashimoto,smatrate li da je tsh uredan ili prenizak za buducu trudnocu? prije mi je bio malo visi i krenula sam s terapijom pred 8 tjedana i sad je na 1,534
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Ninnachbeeeez uzrujavanja,jajnici ti to sve osjete i onda možeš poremetiti ciklus 🤭 riješit ćemo nedoumicu. Ajmo krenuti korak po korak. Jesi li slikala te trakice? Ako ih imaš,ajde slikaj i uplodaj sliku. A po ovome što si rekla, ako ti je bila bazalna 37.6. Pa naglo pala postoji par mogućnosti. Jedna je da ti se možda dogada neki proces upale u tijelu i sada je borba tvog imuniteta s nekim virusom ili nečime (najmanje vjerojatna teorija,ali ne i nemoguća) druga je da je možda zbilja taj plodni iscjedak bio znak oplodnje i početka implantacije pa se ona završava (manje vjerojatna ali opet ne i nemoguća teorija)
Pa onda imamo i zadnju teoriju za koju ja mislim da je možda nekako najvjerojatnija je to da si danas ovulirala po svemu što si pisala. Sluz se uklapa u to. Trakice se ne uklapaju,ali to može biti iz puno razloga,možda tu ti premale osjetljivosti,možda ne testiraš dovoljno često u danu pa ne možeš uloviti pik,tko zna,ima razloga,a i pad bazalne se uklapa u teoriju ovulacije jer ti pred samu ovulaciju temperatura skače,a na dan ovulacije može drastično pasti i onda idući dan poraste za minimalno 0.02 stupnja pa naviše. Zato je bazalna super. Jer s njom uz tu sluz možeš točno unaprijed vidjeti kad se sprema ovulacija 😉
Hvala ti na ovom opširnom objašnjenju,koliko god bih htjela da se radilo o implantaciji nrkako sam kao i ti nnajviše uvjerena da sam trenutno u procesu ovulacije. vidjet ćemo za 10 ak dana jel urodilo plodom 🥰
Vještica je tačna kao sat
Također 😂😂😂 pratimo se izgleda 🤷♀️🤭
Idemo u nove pobjede, pratimo se cim prodje 😂🤞🏻🤞🏻
Pozdrav cure, imam pitanje mycoplasma i ureaplasma sam negativna, bakterija je prosla tako da je bris uredan, TSH mi je 1,534 pijem terapiju eurotirox 25/50 svaki dan s time da mi je dijagnosticiran i hashimoto,smatrate li da je tsh uredan ili prenizak za buducu trudnocu? prije mi je bio malo visi i krenula sam s terapijom pred 8 tjedana i sad je na 1,534
Vidi,što se vrijednosti TSH tiče,ne preporuča se da je viši od 2,5 kada se planira trudnoća jer to može negativno utjecati kroz trudnoću na bebu i na mamu,ali to nitko ne kaže da žene iznad 2,5 automatski treba plašiti s time. Donja granica je koliko znam 0,5 i to je baš kritično donja granica. Oko 3% trudnoća sa TSH vrijednosti ispod 2,5 završi spontanim,a iznad 2,5 su po istraživanjima u postocima 6% trudnoća završile spontanim. Medutim,treba uzeti u obzir da se to kao zasebna cijelina ne može gledati za ishod trudnoće kao ni išta drugo,ali istraživanja pokazuju da veliku ulogu na mogućnost spontanih uz vrijednost TSH igraju i antitijela. Ako su ona pozitivna,onda je rizik veći,a ako su negativna onda ga ni nema. Uglavnom,slijedi upute doktora i TSH je dobar,nema razloga za brigu
Dakle, onda mi je TSH dobar. Slabo sam upucena vezano za hashimoto i sta on donosi, endokrinolog mi je rekao da nema potrebe za eurotirox jos al kako planiram trudnocu da ga vrijedi uzimati.. sta mislis dal trebam vaditi progesteron prije trudnoce? Koja je situacija kod tebe Siri? :)
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Ninnachbeeeez uzrujavanja,jajnici ti to sve osjete i onda možeš poremetiti ciklus 🤭 riješit ćemo nedoumicu. Ajmo krenuti korak po korak. Jesi li slikala te trakice? Ako ih imaš,ajde slikaj i uplodaj sliku. A po ovome što si rekla, ako ti je bila bazalna 37.6. Pa naglo pala postoji par mogućnosti. Jedna je da ti se možda dogada neki proces upale u tijelu i sada je borba tvog imuniteta s nekim virusom ili nečime (najmanje vjerojatna teorija,ali ne i nemoguća) druga je da je možda zbilja taj plodni iscjedak bio znak oplodnje i početka implantacije pa se ona završava (manje vjerojatna ali opet ne i nemoguća teorija)
Pa onda imamo i zadnju teoriju za koju ja mislim da je možda nekako najvjerojatnija je to da si danas ovulirala po svemu što si pisala. Sluz se uklapa u to. Trakice se ne uklapaju,ali to može biti iz puno razloga,možda tu ti premale osjetljivosti,možda ne testiraš dovoljno često u danu pa ne možeš uloviti pik,tko zna,ima razloga,a i pad bazalne se uklapa u teoriju ovulacije jer ti pred samu ovulaciju temperatura skače,a na dan ovulacije može drastično pasti i onda idući dan poraste za minimalno 0.02 stupnja pa naviše. Zato je bazalna super. Jer s njom uz tu sluz možeš točno unaprijed vidjeti kad se sprema ovulacija 😉
Siri,deff je ovulacija...unatrag pola sata spavat ne mogu od tupe boli u donjem dijelu trbuha,čista ovulacijska bol. Znam da sad nije vrijeme za piškit lh trakicu ali jesam iz znatiželje pa ću stavit slikicu...eh,kad bi to bio test za trudnoću hehe.bit če jednog dana i to...šaljem sliku
https://ibb.co/Lz6rvFj
Vidi se iz aviona da nije pozitivna,tako je bila i ujutro oko 10...mozda je sad maaaalo tamnija. Ponovno ću sutra oko podne ponoviti za svaki slučaj da vidim jel ista ili tamni.👍
Sortiraj odgovore
Najstariji