https://ibb.co/Lz6rvFj
Vidi se iz aviona da nije pozitivna,tako je bila i ujutro oko 10…mozda je sad maaaalo tamnija. Ponovno ću sutra oko podne ponoviti za svaki slučaj da vidim jel ista ili tamni.👍
Da napomenem,to su ovugnost trskice iz ljekarne...nezz im osjetljivost
Siri,
Hvala na pojašnjenju, pravi si stručnjak!
Pa daj mi reci onda i ovo ukoliko znaš, naravno.
8 dpo sam na testicu onom najosjetljivijem(one step) 10 ml, s jutarnjim urinom uhvatila crticu, slaba, tanka ali je bila tamo.
Popodne i sutra nista. Ja mislim da je mozda bila rana biokemijska jer kod mene test bude bijel kao snjeg ak nema nista. Onda sam vadila i betu i isto nije bilo nista.
Mislis li da je bila rana biokemijska ili i test moze krivo pokazati? Ak je bila rana biokemijska a ja pijem progesteron bi li se pojavilo krvarenje?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Cure, da li lutealna faza traje uvijek bas 14 dana ili varira? Naravno prva faza do ovulacije moze biti dulja ili kraca od 14 dana, ali da li mogu reci, ako sam recimo danas dobila menzis, da mi je zapravo ovulacija bila utorak prije dva tjedna?
Eeee to ne možeš utvrditi dok ne pratiš ciklus bilo bazalnom temperaturom ili se rade folikulometrije pa kada kaže da je bila ovulacija gleda se koliko dana prođe do iduće menstruacije. Računa se da je normalna dužina od 13-17 dana lutealne,a sve ispod ili iznad toga ukazuje na neke abnormalnosti. Ja sam te sreće da uz pomoć bazalne točno znam da mi 15.dan stiže M,osim kad ovulira lijevi jajnik,onda imam smedarenje po 2,3 dana prije toga ali to je do nedostatka progesterona pa je druga priča. Uglavnom lutealna zapravo ukazuje na samo stanje progesterona,jer ako ga ima premalo,manje su šanse ako se začeće dogodi da se implantira kako treba jer sluznica već može krenuti u ljuštenje,a ako ga pak ima previše i bude previše zadebljan endometrij onda embrijiću može biti maaali problem da se probije kroz to i opet uspješno implantira,ali dogovorno je ta neka duljina od 13-17 dana okvirno i kod svake žene je drugačije trajanje lutealne faze,ali ono je ustvari fiksno. Folikularna faza je ta koja se mijenja jer ovulacija šeće,a na lutealnu utječe manjak progesterona ili možda biokemijska čak jer je ona ta koja bude fiksna. Pokušala sam objasnit što jednostavnije pa se nadam da je pomoglo :)
Hvala puno :) meni se ciklus bas nesto poremetio nakon biokem.prosli mjesec. Danas je 34.dan ciklusa....nisam do sada imala toliki ciklus (osim prosle godin.kada je bila prva biokem). Je li moguce da to toliko poremeti ciklus? Nemam nikakve naznake da dolazi, nema bolova, grudi ko da ih nema....testirala sam se jutros, test je negativan. Ako ne dodje do kraja tjedna, zvati cu ginek.
Ja: 36
On:38
10.12.2022. ET, blastocista
21.12.2022. beta 373,7
05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗
Pozdrav drage zene, ja sam se javljala prije tjedan dana da imam lagano krvarenje, jedva jedan dnevni ulozak dnevno. I da se ono javilo 3 dana nakon pozitivne lh trakice i odnosa. Smedi iscjedak se nastavio skoro vec 8 dana, i jucer sam napravila test na trudnocu. Druga crtica se pojavila al bila je jako blijeda, danas je vec malo vise vidljiva. Sto vi mislite? https://postimg.cc/BPxnch5r
Pijem Duphaston vec drugi ciklus i danas bi trebala popiti zadnje tablete. Ukoliko sam trudna i smedi se iscjedak nastavi, mislite li da trebam nastaviti i piti Duphaston? Svakako sutra jos mislim ponoviti test i otici kod ginekologa.
Termin: 06.03.2023.
29.06. blaga sjena ➕
01.07. (Beta 53,93)
04.07. (Beta 296,2)
Pozdrav drage zene, ja sam se javljala prije tjedan dana da imam lagano krvarenje, jedva jedan dnevni ulozak dnevno. I da se ono javilo 3 dana nakon pozitivne lh trakice i odnosa. Smedi iscjedak se nastavio skoro vec 8 dana, i jucer sam napravila test na trudnocu. Druga crtica se pojavila al bila je jako blijeda, danas je vec malo vise vidljiva. Sto vi mislite?https://postimg.cc/BPxnch5r
Pijem Duphaston vec drugi ciklus i danas bi trebala popiti zadnje tablete. Ukoliko sam trudna i smedi se iscjedak nastavi, mislite li da trebam nastaviti i piti Duphaston? Svakako sutra jos mislim ponoviti test i otici kod ginekologa.
Meni ovo izgleda skroz pozitivno!🤩🤩
Koji si dc?
Svakako mislim da se trebaš javiti ginekologu za daljnje upute ☺️
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Siri, one step online! Imam sliku ali ne znam kako učitati?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
https://ibb.co/Lz6rvFj
Vidi se iz aviona da nije pozitivna,tako je bila i ujutro oko 10…mozda je sad maaaalo tamnija. Ponovno ću sutra oko podne ponoviti za svaki slučaj da vidim jel ista ili tamni.👍
Ja bi rekla da je bio nagli porast LH i da je na izdisaju,al daj ti to ponovi ako imaš još koju trakicu i pokušaj u isto vrijeme radit test
Ponovit cu sad kad dodem kući. I jamislim da je danas mozda bas O... Jer sluz valjda prethodi ovulaciji...valjda..hm
Pozdrav drage zene, ja sam se javljala prije tjedan dana da imam lagano krvarenje, jedva jedan dnevni ulozak dnevno. I da se ono javilo 3 dana nakon pozitivne lh trakice i odnosa. Smedi iscjedak se nastavio skoro vec 8 dana, i jucer sam napravila test na trudnocu. Druga crtica se pojavila al bila je jako blijeda, danas je vec malo vise vidljiva. Sto vi mislite?https://postimg.cc/BPxnch5r
Meni ovo izgleda skroz pozitivno!🤩🤩
Koji si dc?
Svakako mislim da se trebaš javiti ginekologu za daljnje upute ☺️
12 mi je dan nakon ovulacije, i trebala sam danas dobiti 🙈
Termin: 06.03.2023.
29.06. blaga sjena ➕
01.07. (Beta 53,93)
04.07. (Beta 296,2)
Značiiiii....dobro sam zaključila. Ovulacija je zakasnilla.evo test od danas. Šaljem sliku. Nego jel mi vrijedi odnos od jučer?jer više nemam priliku do večeras a to će već biti kasno.😭
Sortiraj odgovore
Najstariji