Pozdrav svima,evo da se požalim ..radila sam ponovno test i ispao negativan,nisam slikala bilo mi je koma...ujutro ću još ponovit s jutarnjim urinom kad se ne mogu strpiti. Ah vidjet ću hoće doć,kada i svakako javim
Di ste cure drage 😅 Lito ide mala 😎🌅🍹🥂🌊☀️Siri, kako si ti? 🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Baš uživam, moš mislit. 🤣 Ne volim ljeto, i jedva čekam jesen 😍 pogotovo kad živiš na moru, gužve, turisti, vrućina, komarci, kolone na cesti....užas 😆
Šta je to HSG, nemoj zamjeriti što ne znam. 🙈
Drago mi je da si se oporavila, i da pozitivno razmišljaš. 🤗 Zašto već u mpo vode, koliko ono imaš godina? 😮 35-36? Znam da si mlađa od mene. 😁
Što god odlučila, nek' ti je sa srećom. Samo da ste ti i muž zdravi.🍀🤗
Ja sam dobro, hvala ti. Lijepo uzivamo skupa ja i muž.🥰 Pa ako se desi beba super, ako ne, opet super. Kako kaže: ako ti je nešto suđeno neće te zaobići, i obratno. Ako ti nije suđeno, ma koliko se trudio, nećeš to dobiti. Tako da sam ja sve prepustili sudbini, Bogu...pa šta bude.😊 A u međuvremenu treba uživati u životu. Vrijeme leti prebrzo.. i ne trepneš već ti je 39 😅🙈
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Cucioprezno sa dodacima i vitaminima pogotovo ako nisu na preporuku liječnika. TSH je visok i obično se preporuča da ne ide iznad 2,5 iako kod nekih niti to nije zapreka za ostvarivanjem trudnoće. Svako tijelo radi drugačije i što vrijedi za jednu ne vrijedi nužno i za drugu. Kakvi su jajnici? Jesu čisti ili imaš možda ciste ili nešto?
Ej Siri 🤗 hvala ti na preporukama. Vidjela sam da ovdje vise cura i u potpisu ima da piju Novalac pa mislim mozda ima nesto u tome, cula sam i od par kolegica preporuku. Sto se tice jajnika -čisti hvala Bogu 🙏🏻 Sad sam samo u mislima da li taj TSH toliko moze da stopira trudnocu jer ipak svaki put smo aktivni tokom plodnih dana… ovih dana se bas slabo osjecam, mucnine od ranog jutra do pola dana, bole me ledja i donji dio stomaka ali eto test mi pokazao da jos nista. Mada Vjestica treba doci u srijedu.
https://ibb.co/377kfnc
Ma to te ja pitaaam, vidi ti tu prekrasnu cricuu kako je potamnilaaaa 🥳🥳🥳🥳
Nek ti gin prepuse utrogestan. Ja cim sam mu rekla da mi je testic pozitivan dao mi je utrigestan vaginalete 2×1 dnevno...on kaze da je to za nedaj Boze i da odma smanjimo rizike
Cestitam i nadam se da ce sto prije proci i ovo roskasto curkanje 🤞❤
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Cure,
Jucer ujutro prvi urin one step test osjeltljivost 10 slabo vidljiva ali druga crtica, jutros mullerova trakica 25 osjetljivost prva mokraća negativno. Jesam li se prerano ponadala?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Danas 9dpo...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Danas 9dpo…
Malo je ranoo, jos pricekaj koji dan. Meni je na 9 dpo doslovno jedva vidljiva sjenica bila. Na 11 se vec uspjela vidjet dobro, drzim figeeee🤞🤞🤗
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Jutro,ružice drzim palčeve...kod mene samo snijeg bijeli na testovima.ono je očito bilo uzalud nadanje.ništa.cekam nove sanse...
Sortiraj odgovore
Najstariji