Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnach
    27. Lipanj 2022. 18:40

Pozdrav svima,evo da se požalim ..radila sam ponovno test i ispao negativan,nisam slikala bilo mi je koma...ujutro ću još ponovit s jutarnjim urinom kad se ne mogu strpiti. Ah vidjet ću hoće doć,kada i svakako javim 

Ninnach
    27. Lipanj 2022. 18:42

Beban

https://ibb.co/377kfnc

Melem za oči🥰🥰

Kamilica ♡
    27. Lipanj 2022. 19:34

Di ste cure drage 😅 Lito ide mala 😎🌅🍹🥂🌊☀️Siri, kako si ti? 🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Kamilica ♡
    27. Lipanj 2022. 20:24

Baš uživam, moš mislit. 🤣 Ne volim ljeto, i jedva čekam jesen 😍 pogotovo kad živiš na moru, gužve, turisti, vrućina, komarci, kolone na cesti....užas 😆
    Šta je to HSG, nemoj zamjeriti što ne znam. 🙈
    Drago mi je da si se oporavila, i da pozitivno razmišljaš. 🤗 Zašto već u mpo vode, koliko ono imaš godina? 😮 35-36? Znam da si mlađa od mene. 😁
    Što god odlučila, nek' ti je sa srećom. Samo da ste ti i muž zdravi.🍀🤗
    Ja sam dobro, hvala ti. Lijepo uzivamo skupa ja i muž.🥰 Pa ako se desi beba super, ako ne, opet super. Kako kaže: ako ti je nešto suđeno neće te zaobići, i obratno. Ako ti nije suđeno, ma koliko se trudio, nećeš to dobiti. Tako da sam ja sve prepustili sudbini, Bogu...pa šta bude.😊 A u međuvremenu treba uživati u životu. Vrijeme leti prebrzo..  i ne trepneš već ti je 39 😅🙈

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Cuci22
    27. Lipanj 2022. 21:21

Siri 🐾

Cucioprezno sa dodacima i vitaminima pogotovo ako nisu na preporuku liječnika. TSH je visok i obično se preporuča da ne ide iznad 2,5 iako kod nekih niti to nije zapreka za ostvarivanjem trudnoće. Svako tijelo radi drugačije i što vrijedi za jednu ne vrijedi nužno i za drugu. Kakvi su jajnici? Jesu čisti ili imaš možda ciste ili nešto?

Ej Siri 🤗 hvala ti na preporukama. Vidjela sam da ovdje vise cura i u potpisu ima da piju Novalac pa mislim mozda ima nesto u tome, cula sam i od par kolegica preporuku. Sto se tice jajnika -čisti hvala Bogu 🙏🏻  Sad sam samo u mislima da li taj TSH toliko moze da stopira trudnocu jer ipak svaki put smo aktivni tokom plodnih dana… ovih dana se bas slabo osjecam, mucnine od ranog jutra do pola dana, bole me ledja i donji dio stomaka ali eto test mi pokazao da jos nista. Mada Vjestica treba doci u srijedu. 

kk1109
    27. Lipanj 2022. 21:36

Beban

https://ibb.co/377kfnc

Ma to te ja pitaaam, vidi ti tu prekrasnu cricuu kako je potamnilaaaa 🥳🥳🥳🥳
    Nek ti gin prepuse utrogestan. Ja cim sam mu rekla da mi je testic pozitivan dao mi je utrigestan vaginalete 2×1 dnevno...on kaze da je to za nedaj Boze i da odma smanjimo rizike 
    Cestitam i nadam se da ce sto prije proci i ovo roskasto curkanje 🤞❤

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

• ružica
    28. Lipanj 2022. 06:45

Cure,

Jucer ujutro prvi urin one step test osjeltljivost 10 slabo  vidljiva ali druga crtica, jutros mullerova trakica 25 osjetljivost prva mokraća negativno. Jesam li se prerano ponadala?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• ružica
    28. Lipanj 2022. 06:52

Danas 9dpo...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

kk1109
    28. Lipanj 2022. 07:02

ružica

Danas 9dpo…

Malo je ranoo, jos pricekaj koji dan. Meni je na 9 dpo doslovno jedva vidljiva sjenica bila. Na 11 se vec uspjela vidjet dobro, drzim figeeee🤞🤞🤗

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

Ninnach
    28. Lipanj 2022. 08:42

Jutro,ružice drzim palčeve...kod mene samo snijeg bijeli na testovima.ono je očito bilo uzalud nadanje.ništa.cekam nove sanse...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.