Nisam ovaj put, tek sad su mi malo osetnjivije bradavice ali ni to ne bas izrazeno, uglavnom sam znala po sekretu ali ovaj put ni on nije kao sto je inace, jedino imam talase mucnine ali retko i kratko, imala sam i probadanja i bolove kao da cu dobiti, ali posto je trudnoca za trudnocom nisam osecala razliku...
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Nisam ovaj put, tek sad su mi malo osetnjivije bradavice ali ni to ne bas izrazeno, uglavnom sam znala po sekretu ali ovaj put ni on nije kao sto je inace, jedino imam talase mucnine ali retko i kratko, imala sam i probadanja i bolove kao da cu dobiti, ali posto je trudnoca za trudnocom nisam osecala razliku…
Dobro je.. onda se još mogu nadati par dana 🙉😊
Želim ti uspješnu i sretnu trudnoću! Javljaj simptome kad se pojave 🤪
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Cure,
od kojeg dana najranije se moze vidjeti nešto na testiću?
Ja sam danas 7dpo, vec sam dva testa napravila a vjerovatno nista ni ovaj mjesec...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Cure,
Ja sam danas 7dpo, vec sam dva testa napravila a vjerovatno nista ni ovaj mjesec…
Mislim da je to rano.. tek 8 ili 10 dana poslije O bi neki najosjetljiviji možda nešto pokazao.. svakako još ništa nije gotovo, probaj opet za 2 dana pa tako u krug.. 🤞🤞
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Ružice, 7 dpo je stvarno prerano… pričekaj još nekoliko dana… ni ja baš nisam strpljiva, danas na 9 ili 10 (🧐 ) dpo, i snješko na testiću… nebih se ponadala da me nisu grčići nekakvi hvatali od 5dpo pa sve do danas… 🥴
Cure,
Ja sam danas 7dpo, vec sam dva testa napravila a vjerovatno nista ni ovaj mjesec…
Pricekaj jos, malo je rano. Meni se sjenica pokazala na 9 dpo al bas prava prava crta tamo 12-13.
Ima cura di im se ni na dan menstruacije nista ne pokaze pa tek za par dana bude pozitivan. Jos malo strpljenja i nadam se da ces nam se za par dana pohvalit s plusiceem 🤗🤗🤗
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Ružice, 7 dpo je stvarno prerano… pričekaj još nekoliko dana… ni ja baš nisam strpljiva, danas na 9 ili 10 (🧐 ) dpo, i snješko na testiću… nebih se ponadala da me nisu grčići nekakvi hvatali od 5dpo pa sve do danas… 🥴
Ma isto je jos rano mozdaa, za koji dan ponovi i drzum fige da se crtica pojaviii 🤗🤗
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
A znam da, u prve dvi T sam radila na dan izostanka, nisam toliko ni mislila niti računala ko ovaj put, svakako hvala ti 🙂
Btw. To smo tek počeli od ovog mjeseca za baby no.3, pa ćemo vidjeti sada kako će i hoće li ići🤞🏻
A znam da, u prve dvi T sam radila na dan izostanka, nisam toliko ni mislila niti računala ko ovaj put, svakako hvala ti 🙂
Btw. To smo tek počeli od ovog mjeseca za baby no.3, pa ćemo vidjeti sada kako će i hoće li ići🤞🏻
Ja sam isto u prvoj trudnoci radila test tek tjedan dana nakon kasnjenja (doduse imala sam kororonu i bila u izolaciji pa nisam ni mogla ranije) al motda bolje cekat jer sam se ovako izludilaa. Do danas sam napravila valjda 20 testova cisto da vidim jel tamni crtica i samo si presing nabila. Da sam bila pametna i cekala onda bi napravila kad zakasni i odma imala fini plusic. Sve se bojim zbrojit kolko sam novaca na testove dala ovaj mjesec😅😅
Jel koristite LH trakice? Ja sam s njima prvi ciklus ostala trudna
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Hvala curke.
I ja sma u prvoj trudnoci napravila dan nakon kasnjenja i druga crtica se pojavila u roku odma.
Ali tad sam odmah i zatrudnjela i nisam znala da moze i ne ići lako...sad i poremecen ciklus i ne ide gotovo 6 mjeseci.. a posebno mi se ne svida sto pomalo postajem pesimisticna i nemam bas prevelika ocekivanja kako ciklusi idu.. a u pocetku sam bila
Puna elana i mislila da ce ici lako kaonu prvoj...
Vi koje se puno duze borite pravi ste heroji....
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji