Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LaVi
    20. Travanj 2022. 10:39

Pozdrav cure! 
    Ja sam se isključila odavde ali evo slučajno sam išla malo vidit što ima novog kod vas tu i ugledam plusić kod buhtlice čestitaaaam od srca!!!!😘😘😘😘🥰🥰🥰  I zanima me pošto nisam pratila jesi li nešto posebno uzimala s obzirom da  imamo isti problem,pcos,neredovna,amenoreja i sl 

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000

buhtlica23
    20. Travanj 2022. 10:54

Sladja166

Dobro jutro cure 😊
    M mi kasni već tjedan dana. Uradila sam 4 testa, sva četiri su pozitivna. Međutim sinoć sam počela krvariti, izgleda mi kao M.
    Trenutno živim u Irskoj i moram čekati da mi odobre posjet doktoru oko tjedan dana, a noć sam jedva prespavala.
    Molim vas za bilo kakav savjet 😘

Odi na hitnu

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lota 🌼
    20. Travanj 2022. 10:57

Eto da se i ja malo javim, obzirom na tempo nikako popratiti sto se dogadja. 😊
    Cestitam curkama na plisicima i zelim zdrave i uredne trudnoce. 🤗
    A mene oprala neka "viroza" pocelo sa upalom grla i onda temp 37.9, pa se lagano spustala sama, jedan dan trajalo. 
    Radili smo na bebici, no jos je rano znati jel se "uhvatilo" a dobila antibiotik Amoksicilin, iako imam filing da se nije ni ovaj puta "primilo", kroz 6 dana bi trebala znati sa sigurnoscu, ali nemam apsolitno nikakve simptone, cak nisam ni ovulaciju osjetila.
    E sad zanima me, jel se smiju piti prenatalne tablete uz antibiotik ? Ili da najbolje pauziram s time dok ne zavrsim terapiju ? 🤔

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    06/2021 - spontani u 6tt 👼
    11/2021 - missed ab u 11tt 👼
    • Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
    🌸 2/2023 - baby S 🌸
    🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵

buhtlica23
    20. Travanj 2022. 10:58

LaVi

Pozdrav cure!
    Ja sam se isključila odavde ali evo slučajno sam išla malo vidit što ima novog kod vas tu i ugledam plusić kod buhtlice čestitaaaam od srca!!!!😘😘😘😘🥰🥰🥰 I zanima me pošto nisam pratila jesi li nešto posebno uzimala s obzirom daimamo isti problem,pcos,neredovna,amenoreja i sl

Opet me nesto zeza forum, sad ne znam oce 2 x objavit ali ne vidim da je objavio prvi put hahah. 
    Pocela sam koristiti selen. Onaj iz DM nekih 25 kn kosta. I pocela sam ici na treninge 3 x tjedno. Eto to je nesto sto sam promijenila unazad 2 mjeseca. Izgleda da je upalilo 😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• LaVi
    20. Travanj 2022. 12:31

buhtlica23

LaVi

Pozdrav cure!
    Ja sam se isključila odavde ali evo slučajno sam išla malo vidit što ima novog kod vas tu i ugledam plusić kod buhtlice čestitaaaam od srca!!!!😘😘😘😘🥰🥰🥰 I zanima me pošto nisam pratila jesi li nešto posebno uzimala s obzirom daimamo isti problem,pcos,neredovna,amenoreja i sl

Opet me nesto zeza forum, sad ne znam oce 2 x objavit ali ne vidim da je objavio prvi put hahah.
    Pocela sam koristiti selen. Onaj iz DM nekih 25 kn kosta. I pocela sam ici na treninge 3 x tjedno. Eto to je nesto sto sam promijenila unazad 2 mjeseca. Izgleda da je upalilo 😁

Supeer a kako si ciklus unormalila,jesi pila duphaston ili nešto,kako ti je menga dolazila?
    Baš mi je dragooo 😘😘😘 

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000

buhtlica23
    20. Travanj 2022. 12:45

LaVi

buhtlica23

LaVi

Pozdrav cure!

Supeer a kako si ciklus unormalila,jesi pila duphaston ili nešto,kako ti je menga dolazila?
    Baš mi je dragooo 😘😘😘

Sad na zadnje sam pila Duphaston, i onda negdje 25 DC pocela sa utrogastenom da izazovem M. Ali na kraju nije dosla 🤭🤭

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Loza 💙😇
    20. Travanj 2022. 13:06

di ste curke <3 buhtlice kako si? jesu se slegli dojmovi?

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Ella..
    20. Travanj 2022. 13:10

Gdje ste, žene? 
    Kod mene ništa novo, M prošla , sad opet krećem u akciju s trakicama 😁 sretno svima , da nam ovaj ciklus bude uspješan 🤞🤞

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

buhtlica23
    20. Travanj 2022. 13:18

Loza 💙😇

di ste curke &lt;3 buhtlicekako si? jesu se slegli dojmovi?

Ma joj nisu jos uvijek, jos uvijek mi je nestvarno. Malo sam se uplasila i rastuzila prosli tjedan zbog 2  cure koje nisu docekale zvuk srceka 💔 
    Naravno da se nadam da Ce sve biti okej ali opet kad ti tako nesto neko javi bez obzira sto ga ne poznajes ipak te potrese.
    Iscekujem taj prvi pregled ono bas bas jako haha. Pomalo me hvata umor. Kad dodem sa posla obavezno moram lec i odspavati sat, sat i pol. Evo vec sad mi glava klone a di je 15 h 🤣 
    Kako si ti?

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Loza 💙😇
    20. Travanj 2022. 14:47

buhtlice razumijem tvoj strah i brigu, ali to neće promijeniti ishod. Uživaj na max s bebicom! :) Koliko si sad tt? 
    dobro sam, hvala na pitanju. 5dpo pa za koji dan počinje stresno odbrojavanje do piškenja. Falio mi je onaj osjećaj kad imam urin spreman u čašici al ja nisam spremna umočit testić jer što ako mi se život ne promijeni :D

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.