Pozdrav svima. Molim Vas mišljenje vidite li i vi sjenu?
https://ibb.co/2tF2W70
Provukla sam kroz filter, ako im se moze vjerovati.
7 DPO (znam sve :) ), One step test od Betty, 25mlu, nemam nikakvih simptoma osim nade :))), tu i tamo nesto bocne oko maternice…nisam dugo piskila i htjela sam iz znatiželje vidjeti. Inace sam po prvi puta koristila LH trakice. Prosli pon. i uto. je trakica bila jako tamna. Utorak popodne već dosta svijetlija sto znaci da je srijeda-cet. trebala biti ovulacija. Akcijali smo utorak jutro i srijeda navecer. Zato sam zapravo bila hrabra da pisnem, iako, danas je 7 dpo. Hvala!
Ejj ja vidim neku sjenicu 🙊
Hvala što si pogledala i na mišljenju :) A da, nešto je tu, sad je li to-to, vidjeti ću kroz par dana…ako mi je išta ovaj forum dokazao je da je moguće i sve i ništa 🙂
Drzim fige da jos vise potamni 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Malenileptiric Vidim sjenu bice bebice izgleda. Samo smireno i cuvaj se a ja ti drzim🤞🏻 Da potamni i lepu crvenu liniju
MalenileptiricVidim sjenu bice bebice izgleda. Samo smireno i cuvaj se a ja ti drzim🤞🏻 Da potamni i lepu crvenu liniju
Hvala puno :)
Ja: 36
On:38
10.12.2022. ET, blastocista
21.12.2022. beta 373,7
05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗
7 DPO (znam sve :) ), One step test od Betty, 25mlu, nemam nikakvih simptoma osim nade :))), tu i tamo nesto bocne oko maternice…nisam dugo piskila i htjela sam iz znatiželje vidjeti. Inace sam po prvi puta koristila LH trakice. Prosli pon. i uto. je trakica bila jako tamna. Utorak popodne već dosta svijetlija sto znaci da je srijeda-cet. trebala biti ovulacija. Akcijali smo utorak jutro i srijeda navecer. Zato sam zapravo bila hrabra da pisnem, iako, danas je 7 dpo. Hvala!
Za koliko (ne)trebas dobiti vjesticu ?
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
06/2021 - spontani u 6tt 👼
11/2021 - missed ab u 11tt 👼
• Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
🌸 2/2023 - baby S 🌸
🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵
Pozdrav
Znači danas mi je 30.dan ciklusa. Po nekim znakovima ovulacija mi je bila 16.dan ciklusa. Od 18.dana su me baš jako boljele grudi, a od 25.dana do danas bole slabo i isto od tada znači 6 dana imam grčeve maternice i bol u desnom jajniku. Bazalna temperatura mi je 37, grlić mi je tvrd a mogu ga dohvatiti, iscjetka skoro nema i suha sam. Neke stvari me bune, npr prema grliću i iscjetku nema šanse da sam trudna, ali temperatura je visoka i danas je 7.dan da imam te grčeve. Trebam dobiti sutra ili prekosutra. Što vi mislite ima li neke nade?
Pozdrav
Znači danas mi je 30.dan ciklusa. Po nekim znakovima ovulacija mi je bila 16.dan ciklusa. Od 18.dana su me baš jako boljele grudi, a od 25.dana do danas bole slabo i isto od tada znači 6 dana imam grčeve maternice i bol u desnom jajniku. Bazalna temperatura mi je 37, grlić mi je tvrd a mogu ga dohvatiti, iscjetka skoro nema i suha sam. Neke stvari me bune, npr prema grliću i iscjetku nema šanse da sam trudna, ali temperatura je visoka i danas je 7.dan da imam te grčeve. Trebam dobiti sutra ili prekosutra. Što vi mislite ima li neke nade?
uvijek ima nade dok m ne dođe :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Za koliko (ne)trebas dobiti vjesticu ?
A tek sljedeću srijedu (29.DC) ili četvrtak (30. DC), bi trebala nedobiti. Ciklusi su mi 28-30 dana, kako kada...ovaj puta mislim da je ovulacija bila oko 15-16 DC s obzirom na LH trakice. Oko 14.dc popodne je već LH bila svjetlija. Računala sam da se do sada već desila impl., po forumu sam već viđala ranije sjene, pa sam htjela i kod sebe htjela provjeriti. Čitam da su mnogi bili nezadovoljni s tim One step trakicama za trudnoću i da im je prikazivalo sjene tako da sam rezervirana. Svakako provjerim kroz dva dana opet.
Ja: 36
On:38
10.12.2022. ET, blastocista
21.12.2022. beta 373,7
05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗
Bok cure, evo ja sam danas 9DPO, 18.4. sam imala veliki pad BT, i od tada je u porastu, pa se nadam da se nece ni spustati 🤞🏼
Taj dan me uzasno bolia stomak, cili dan sam imala grčeve neke.
Pričekat ću još par dana pa napravit test, mislim da mi je još prerano 😬
31/35
Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
Profertil za M - OAT
06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
07/23 FET - prekinut ciklus
08/23 FET - prekinut ciklus
09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼
Bok cure, evo ja sam danas 9DPO, 18.4. sam imala veliki pad BT, i od tada je u porastu, pa se nadam da se nece ni spustati 🤞🏼
Taj dan me uzasno bolia stomak, cili dan sam imala grčeve neke.
Pričekat ću još par dana pa napravit test, mislim da mi je još prerano 😬
Sretnooo 🥰🥰🙏
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji