Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bambi27zg
    19. Travanj 2022. 19:11

Pozdrav svima :) 
    Jedno vrijeme se vec citamo, a evo me sad i malo aktivnije. U potpisu sam nadam se pokrila sto je trebalo… 

Danas sam bila na kontroli stimulirane ovulacije u Petrovoj - jajnici se zamijenili 😒
    Imam situaciju da je desni jajovod neprohodan, a lijevi jajnik nema ovulacije i sada uz letrozol je opet desni ovulirao - je li itko imao nesto slicno? Ili da je uz neprohodan nekim cudom doslo do oplodnje? 
    Hvala 🙈

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

• DaMa_21
    19. Travanj 2022. 20:10

BlairWaldorf

DaMa_21

BlairWaldorf

Cure jel se tko testirao ?

Ja ću u petak :) Danas sam 9 DPO

Ja bi već komotno mogla 13 dpo sam. Joj drzim ti fige ❣️

Ajdeee, 13 dpo je vec super 🤞🤞 

• ružica
    19. Travanj 2022. 20:29

Dajte me prosvijetlite malo, štonznači dpo? Dana nakon ovulacije? To ne gledate pik na trakicama nego baš ovulaciju kada je bila? Računate od sutra dan od ovulacije? Koji dan dpo je najranije siguran za test?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Garawa¤
    19. Travanj 2022. 21:09

Dpo računaš 1dpo dan nakon O.. ako pratis samo s trakicama onda dan nakon peaka računaš kao dan ovulacije.. 
    Prije 10 dpo ne vrijedi umakati.. ako na 12 dpo nema ni sjenice.. većinom ni ne bude trudnoće..ali opet to je individualno..ovisi sve kada je implantacija bila.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

lalaland1991
    19. Travanj 2022. 21:12

Bok cure, pratim vas već neko vrijeme.
    Muž i ja radimo na bebici oko godinu dana, ja imam hashimoto (ostalo ok), muž nešto lošiji spermiogram.
    Ono što me jako buni je što mi je dr. rekao da su mi progesteron i estradiol na OV+7 (7 dana od ovulacije) idalje preniski da bih ostala trudna (u smislu ovulacija nije kvalitetna), no koliko vidim po forumu to i nije baš tako loš nalaz. Molim vas za vaše mišljenje - estradiol je 389, a progesteron 29.
    Folikuli mi lijepo rastu, žuto tijelo prisutno, ciklusi su mi se smanjili s 32 na 26 dana od Evinih kapi. Uz to uzimam cink, selen, folate, omegu i čaj od stolisnika.
    Hvala unaprijed :)

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

Haleigh0302
    20. Travanj 2022. 07:14

Blair ja čekam 😊😊

🧞‍♀️31
    🧞‍♂️32
    Missed ab. 11tt 💔
    Gynositol
    OTP 24.3. 👧🏼💗

BlairWaldorf
    20. Travanj 2022. 08:50

Haleigh0302

Blairja čekam 😊😊

Ja nemam energije za minus cure moje, čekam mengu ili ne ... Na putu sam i dalje tako da .... Kako bude 🤨

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Sladja166
    20. Travanj 2022. 08:52

Dobro jutro cure 😊 
    M mi kasni već tjedan dana. Uradila sam 4 testa, sva četiri su pozitivna. Međutim sinoć sam počela krvariti, izgleda mi kao M. 
    Trenutno živim u Irskoj i moram čekati da mi odobre posjet doktoru oko tjedan dana, a noć sam jedva prespavala.
    Molim vas za bilo kakav savjet 😘

BlairWaldorf
    20. Travanj 2022. 09:26

Sladja166

Dobro jutro cure 😊
    M mi kasni već tjedan dana. Uradila sam 4 testa, sva četiri su pozitivna. Međutim sinoć sam počela krvariti, izgleda mi kao M.
    Trenutno živim u Irskoj i moram čekati da mi odobre posjet doktoru oko tjedan dana, a noć sam jedva prespavala.

Koliko krvaris ? Kako mislis odobre doktoru tjedan dana ? 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Sladja166
    20. Travanj 2022. 10:07

BlairWaldorf

Sladja166

Dobro jutro cure 😊

Koliko krvaris ? Kako mislis odobre doktoru tjedan dana ?

Kao u menstruaciji prvi dan s tim da je sinoć bilo blago krvarenje, danas već više 😔 ponovila sam jutros test, pokazuje plus.  nisam ovdje bila upisana kod doktora i sad kad sam otišla da se upišem treba oko tjedan dana da prođe da bih mogla na pregled doći.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.