Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mmmm1
    21. Travanj 2022. 20:20

Meni je danas 8DPO, sad sam na 29DC, inace menga dode uvijek 27 ili 28 dan ali za sada nista... test bijel ko snijeg, pricekat cu jos koji dan🙊

BlairWaldorf
    21. Travanj 2022. 21:33

mmmm1

Meni je danas 8DPO, sad sam na 29DC, inace menga dode uvijek 27 ili 28 dan ali za sada nista… test bijel ko snijeg, pricekat cu jos koji dan🙊

Kako 8dpo onda ? 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• mmmm1
    21. Travanj 2022. 23:30

BlairWaldorf

mmmm1

Meni je danas 8DPO, sad sam na 29DC, inace menga dode uvijek 27 ili 28 dan ali za sada nista… test bijel ko snijeg, pricekat cu jos koji dan🙊

Kako 8dpo onda ?

Ovulacija bila 13.4

BlairWaldorf
    22. Travanj 2022. 00:19

mmmm1

BlairWaldorf

mmmm1

Kako 8dpo onda ?

Ovulacija bila 13.4

Lutealna faza traje 14 dana sto znači da ti menga jos ne  kasni. 8dpo je rano za test. Strpi se barem do 12 dpo ili kašnjenja menstruacije. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• mmmm1
    22. Travanj 2022. 06:52

BlairWaldorf

mmmm1

BlairWaldorf

mmmm1

Kako 8dpo onda ?

Ovulacija bila 13.4

Lutealna faza traje 14 dana sto znači da ti menga jos ne kasni. 8dpo je rano za test. Strpi se barem do 12 dpo ili kašnjenja menstruacije.

Ma cudno mi je samo zato sto sam na duphastonu, pa ocekujem uvijek da dode 27/28 dan, prestala sam ga 17.4 piti jedino to... al strpit cu se 

Lota 🌼
    22. Travanj 2022. 08:06

Malenileptirić

Lea06

Malenileptirić

Pozdrav svima. Molim Vas mišljenje vidite li i vi sjenu?
    https://ibb.co/2tF2W70
    Provukla sam kroz filter, ako im se moze vjerovati.
    7 DPO (znam sve :) ), One step test od Betty, 25mlu, nemam nikakvih simptoma osim nade :))), tu i tamo nesto bocne oko maternice…nisam dugo piskila i htjela sam iz znatiželje vidjeti. Inace sam po prvi puta koristila LH trakice. Prosli pon. i uto. je trakica bila jako tamna. Utorak popodne već dosta svijetlija sto znaci da je srijeda-cet. trebala biti ovulacija. Akcijali smo utorak jutro i srijeda navecer. Zato sam zapravo bila hrabra da pisnem, iako, danas je 7 dpo. Hvala!

Za koliko (ne)trebas dobiti vjesticu ?

A tek sljedeću srijedu (29.DC) ili četvrtak (30. DC), bi trebala nedobiti. Ciklusi su mi 28-30 dana, kako kada…ovaj puta mislim da je ovulacija bila oko 15-16 DC s obzirom na LH trakice. Oko 14.dc popodne je već LH bila svjetlija. Računala sam da se do sada već desila impl., po forumu sam već viđala ranije sjene, pa sam htjela i kod sebe htjela provjeriti. Čitam da su mnogi bili nezadovoljni s tim One step trakicama za trudnoću i da im je prikazivalo sjene tako da sam rezervirana. Svakako provjerim kroz dva dana opet.

Isto kao i meni ti traju ciklusi i obzirom na period definitivno je ovo okej crtica, cak stovise, super, jer meni je u to doba znala biti bijela bijela. 
    Jesi li imala mozda iscijedak za vrijeme plodnih dana ? Jer mene je to sve malo zbunilo, inace kazem imam kao i ti ciklise i plodne dane, ali ovaj puta niti iscjedka niti nesto sto bi navodilo na plodne dane, a lh trakice ne koristim, a inace imam iscjedak za vrijeme plodnih dana. 

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    06/2021 - spontani u 6tt 👼
    11/2021 - missed ab u 11tt 👼
    • Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
    🌸 2/2023 - baby S 🌸
    🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵

• DaMa_21
    22. Travanj 2022. 09:35

Jutro cure, meni danas 12 dpo i ❄️ tako da cekam m i za 10ak dana opet u akciju 💪
    Blair kakva je situacija kod tebe?

BlairWaldorf
    22. Travanj 2022. 09:59

DaMa_21

Jutro cure, meni danas 12 dpo i ❄️ tako da cekam m i za 10ak dana opet u akciju 💪
    Blairkakva je situacija kod tebe?

Meni je danas 34 DC, prema trakicama 16 DPO što bi značilo da kasni dva dana ,međutim prije pola godine su mi ciklusi znali trajati 35 ,jedan mjesec čak i 36 dana (zadnjih pola godina mi je ciklus 32-33 dana) ali kako putujem moguće da se ciklus posemerio tako da ću se ovaj mjesec lakse suočiti sa M nego minusom. 🤷 Tako da ću se strpiti još ! Svakodnevno imam osjećaj kao da gospoda dolazi ali onda bol nestane a nje još nema.  

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• DaMa_21
    22. Travanj 2022. 10:09

BlairWaldorf

DaMa_21

Meni je danas 34 DC, prema trakicama 16 DPO što bi značilo da kasni dva dana ,međutim prije pola godine su mi ciklusi znali trajati 35 ,jedan mjesec čak i 36 dana (zadnjih pola godina mi je ciklus 32-33 dana) ali kako putujem moguće da se ciklus posemerio tako da ću se ovaj mjesec lakse suočiti sa M nego minusom. 🤷 Tako da ću se strpiti još ! Svakodnevno imam osjećaj kao da gospoda dolazi ali onda bol nestane a nje još nema.

Ti bolovi bi mogli biti od trudnoce, drzim fige 🤞

BlairWaldorf
    22. Travanj 2022. 10:27

DaMa_21

BlairWaldorf

DaMa_21

Ti bolovi bi mogli biti od trudnoce, drzim fige 🤞

Ništa ne znam. Moguće je 🤷 prosla sam sve simptome i tesko mi se na njih oslanjati jer nisu pouzdani. U nedjelju se vraćam u zg ako do tad ne dode nešto se sigurno dogada i testirati ću se 🙉

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.