Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    15. Travanj 2022. 19:58

Mart0409

BlairWaldorf

Mart0409

BlairWaldorf

Sad sam se testirala. 🤣 Snješko

Možda je još rano! 😉 Koji ti je dpo?

9 🙈🤞🤞 je rano ali barem neka skenkica 🤦

I ja sam 9 😁 Ne mislim do utorka, srijede uopće umakat. 😂 Nisam niti kupila test.

Mene će onda biti muka tad umočiti jer ću znati da je to to ili je ili nije ... Sad se jos tjesim da je rano 🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    15. Travanj 2022. 20:07

Mart0409

BlairWaldorf

Mart0409

BlairWaldorf

Mart0409

BlairWaldorf

I ja sam 9 😁 Ne mislim do utorka, srijede uopće umakat. 😂 Nisam niti kupila test.

Mene će onda biti muka tad umočiti jer ću znati da je to to ili je ili nije … Sad se jos tjesim da je rano 🤷

A znam. 🤞🏻🤞🏻 da nam uspije i ako si iz Zg idemo na kavu trudne 😍😍

Koliko vi već pokusavate? Jesam ,iz ZG sam. Hahaha to bi bilo sjajno. Ja sam danas kupila 2 haljine za po kvartu u trudnoći 🙈

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    15. Travanj 2022. 20:15

Mart0409

BlairWaldorf

Mart0409

BlairWaldorf

Mart0409

BlairWaldorf

Mart0409

BlairWaldorf

Mene će onda biti muka tad umočiti jer ću znati da je to to ili je ili nije … Sad se jos tjesim da je rano 🤷

Koliko vi već pokusavate? Jesam ,iz ZG sam. Hahaha to bi bilo sjajno. Ja sam danas kupila 2 haljine za po kvartu u trudnoći 🙈

A godinu i pol. Prva trudnoća iz prve, završilo u 17+6 i sad nikako. Al znamo da možemo tako da je lakše..

I kod mene prva trudnoća iz prve. Sad isto teže ide, ulazimo u 6 mjesec pokušavanja....  možda ćemo onda drugo dijete iz prve 🤣🤣
    Sto je bilo a prvom bebicom ? Ako želiš o tome pričati naravno... 💔

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Ella..
    15. Travanj 2022. 20:28

bellanaa

za NE dobiti sam 16.5, stigla vještica

Ella i kod tebe nista?

Znači i tebi je stigla..
    Meni u utorak odmah došla, dočekala pregled I stigla ..
    Više sreće sljedeći ciklus 😁🤞🤞

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

BlairWaldorf
    15. Travanj 2022. 20:49

Mart0409

BlairWaldorf

Mart0409

BlairWaldorf

Mart0409

BlairWaldorf

Mart0409

BlairWaldorf

Mart0409

BlairWaldorf

A godinu i pol. Prva trudnoća iz prve, završilo u 17+6 i sad nikako. Al znamo da možemo tako da je lakše..

I kod mene prva trudnoća iz prve. Sad isto teže ide, ulazimo u 6 mjesec pokušavanja…. možda ćemo onda drugo dijete iz prve 🤣🤣
    Sto je bilo a prvom bebicom ? Ako želiš o tome pričati naravno… 💔

Ma uspjet ćemo! 💪🏼💪🏼 A nije bilo dobro, imala inducirani porod.. I tako.. život ti servira teške trenutke pa se moraš s time nosit. Bio je tad šok. Nalaz ovaj loš, nalaz onaj loš.. izdržali smo i to je najbitnije 🤗

Hoćemo ❤️❤️❤️ tipkamo se sutra idem leć malo umorna sam danas 💋

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

bodido
    16. Travanj 2022. 07:00

Jutro curke. DPO sam iza vas dvije, znaci danas 9. Umocila jucer i danas ujutro, nije mi vrag dao mira. Snjesko. Znam da je rano... 😩
    Temperatura mi djeluje obecavajuce. Prekjucer pala sa 36,6 na 36,4. Jucer i danas 36,7, 36,8. 🤞🤞🤞

29👩 28🧑
    11/21 ttc
    11/21 oboje plusić, ali korona
    endometrioza i Hashimoto

Christine
    17. Travanj 2022. 02:08

Lussy2205 hvala ti na podršci, bila me uhvatila euforija i velika želja da uspije od prve, ali sam se malo sabrala nakon par dana i prihvatila da je okej i ako ne uspije odmah, znam da neki parovi pokušavaju godinama i to je skroz okej, samo eto prvi put zbilja radimo na tome pa sam bila sva kao leptir 😄😄 ako ne bude uspjelo sada onda ćemo pokušavati opet i opet pa dok ne uspije 🥰 želim i tebi da uspije što prije, držim fige i sretnoo 😘😘
    Kejsy hvala ti puno, evo napisala sam već sve ovdje, trudit ću se biti strpljiva iako mi strpljenje nije nešto čime se mogu pohvaliti, ali radim na tome i učim samu sebe strpljenju u svim segmentima života ☺😘 kako se ti osjećaš? 

🧍‍♀️29
    🧍‍♂️35
    👰‍♀️🤵‍♂️ 08/2020
    👶 1.pokušaj 04/2022

bodido
    17. Travanj 2022. 07:49

Christine, zao mi je sto nije uspjelo iz prve. Citala sam da u prosjeku parovi koji nemaju nikakvih dijagnoza rade na bebi 4-6 mjeseci. Tek iznad godinu dana smatraju kao da postoji neki "problem". Ovo sto ti govorim sam znala sama i prije nego smo krenuli raditi na bebi i uz svoje dvije dijagnoze kojima je cesta karakteristika neplodnost, svejedno se svaki puta uzivim i nadam to je to i onda se razocaram. Tako da te u potpunosti razumijem. 🤗 Mislim da se svi tako nadamo. Kako ne cemo, u nadi je spas. 😊Vjerujem da ce beba doci kada bude trebala. 🙏
    Kejsy, o istom sam razmisljala. Vidjet cemo kroz par dana. 🤞🤞🤞
    Marto0409, sretno nam! 😁

29👩 28🧑
    11/21 ttc
    11/21 oboje plusić, ali korona
    endometrioza i Hashimoto

• mmmm1
    17. Travanj 2022. 09:31

Cure, koji inzozitol u prahu bi mogao biti zamjena za Gynositol? 
    Netko je objavio cak neki, ali ne nalazi mi ga na internetu

Christine
    17. Travanj 2022. 10:37

bodido

Christine, zao mi je sto nije uspjelo iz prve. Citala sam da u prosjeku parovi koji nemaju nikakvih dijagnoza rade na bebi 4-6 mjeseci. Tek iznad godinu dana smatraju kao da postoji neki "problem". Ovo sto ti govorim sam znala sama i prije nego smo krenuli raditi na bebi i uz svoje dvije dijagnoze kojima je cesta karakteristika neplodnost, svejedno se svaki puta uzivim i nadam to je to i onda se razocaram. Tako da te u potpunosti razumijem. 🤗 Mislim da se svi tako nadamo. Kako ne cemo, u nadi je spas. 😊Vjerujem da ce beba doci kada bude trebala. 🙏
    Kejsy, o istom sam razmisljala. Vidjet cemo kroz par dana. 🤞🤞🤞
    Marto0409, sretno nam! 😁

Hej ženo, možda nisam baš jasno napisala ali moja M još nije stigla .. Evo kasni mi jedan dan, nego sam samo htjela reći da sam prihvatila opciju da dođe menga, da ne budem razočarana u slučaju da ne uspije od prve. Jer sve se mi nadamo da će uspjeti i najviše se bojimo razočaranja i negativnog testića. Vidjet ćemo, menga je trebala doći jučer ali nije još došla☺

🧍‍♀️29
    🧍‍♂️35
    👰‍♀️🤵‍♂️ 08/2020
    👶 1.pokušaj 04/2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.