Sad sam se testirala. 🤣 Snješko
Možda je još rano! 😉 Koji ti je dpo?
9 🙈🤞🤞 je rano ali barem neka skenkica 🤦
I ja sam 9 😁 Ne mislim do utorka, srijede uopće umakat. 😂 Nisam niti kupila test.
Mene će onda biti muka tad umočiti jer ću znati da je to to ili je ili nije ... Sad se jos tjesim da je rano 🤷
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
I ja sam 9 😁 Ne mislim do utorka, srijede uopće umakat. 😂 Nisam niti kupila test.
Mene će onda biti muka tad umočiti jer ću znati da je to to ili je ili nije … Sad se jos tjesim da je rano 🤷
A znam. 🤞🏻🤞🏻 da nam uspije i ako si iz Zg idemo na kavu trudne 😍😍
Koliko vi već pokusavate? Jesam ,iz ZG sam. Hahaha to bi bilo sjajno. Ja sam danas kupila 2 haljine za po kvartu u trudnoći 🙈
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Mene će onda biti muka tad umočiti jer ću znati da je to to ili je ili nije … Sad se jos tjesim da je rano 🤷
Koliko vi već pokusavate? Jesam ,iz ZG sam. Hahaha to bi bilo sjajno. Ja sam danas kupila 2 haljine za po kvartu u trudnoći 🙈
A godinu i pol. Prva trudnoća iz prve, završilo u 17+6 i sad nikako. Al znamo da možemo tako da je lakše..
I kod mene prva trudnoća iz prve. Sad isto teže ide, ulazimo u 6 mjesec pokušavanja.... možda ćemo onda drugo dijete iz prve 🤣🤣
Sto je bilo a prvom bebicom ? Ako želiš o tome pričati naravno... 💔
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
za NE dobiti sam 16.5, stigla vještica
Ella i kod tebe nista?
Znači i tebi je stigla..
Meni u utorak odmah došla, dočekala pregled I stigla ..
Više sreće sljedeći ciklus 😁🤞🤞
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
A godinu i pol. Prva trudnoća iz prve, završilo u 17+6 i sad nikako. Al znamo da možemo tako da je lakše..
I kod mene prva trudnoća iz prve. Sad isto teže ide, ulazimo u 6 mjesec pokušavanja…. možda ćemo onda drugo dijete iz prve 🤣🤣
Sto je bilo a prvom bebicom ? Ako želiš o tome pričati naravno… 💔
Ma uspjet ćemo! 💪🏼💪🏼 A nije bilo dobro, imala inducirani porod.. I tako.. život ti servira teške trenutke pa se moraš s time nosit. Bio je tad šok. Nalaz ovaj loš, nalaz onaj loš.. izdržali smo i to je najbitnije 🤗
Hoćemo ❤️❤️❤️ tipkamo se sutra idem leć malo umorna sam danas 💋
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Jutro curke. DPO sam iza vas dvije, znaci danas 9. Umocila jucer i danas ujutro, nije mi vrag dao mira. Snjesko. Znam da je rano... 😩
Temperatura mi djeluje obecavajuce. Prekjucer pala sa 36,6 na 36,4. Jucer i danas 36,7, 36,8. 🤞🤞🤞
29👩 28🧑
11/21 ttc
11/21 oboje plusić, ali korona
endometrioza i Hashimoto
Lussy2205 hvala ti na podršci, bila me uhvatila euforija i velika želja da uspije od prve, ali sam se malo sabrala nakon par dana i prihvatila da je okej i ako ne uspije odmah, znam da neki parovi pokušavaju godinama i to je skroz okej, samo eto prvi put zbilja radimo na tome pa sam bila sva kao leptir 😄😄 ako ne bude uspjelo sada onda ćemo pokušavati opet i opet pa dok ne uspije 🥰 želim i tebi da uspije što prije, držim fige i sretnoo 😘😘
Kejsy hvala ti puno, evo napisala sam već sve ovdje, trudit ću se biti strpljiva iako mi strpljenje nije nešto čime se mogu pohvaliti, ali radim na tome i učim samu sebe strpljenju u svim segmentima života ☺😘 kako se ti osjećaš?
🧍♀️29
🧍♂️35
👰♀️🤵♂️ 08/2020
👶 1.pokušaj 04/2022
Christine, zao mi je sto nije uspjelo iz prve. Citala sam da u prosjeku parovi koji nemaju nikakvih dijagnoza rade na bebi 4-6 mjeseci. Tek iznad godinu dana smatraju kao da postoji neki "problem". Ovo sto ti govorim sam znala sama i prije nego smo krenuli raditi na bebi i uz svoje dvije dijagnoze kojima je cesta karakteristika neplodnost, svejedno se svaki puta uzivim i nadam to je to i onda se razocaram. Tako da te u potpunosti razumijem. 🤗 Mislim da se svi tako nadamo. Kako ne cemo, u nadi je spas. 😊Vjerujem da ce beba doci kada bude trebala. 🙏
Kejsy, o istom sam razmisljala. Vidjet cemo kroz par dana. 🤞🤞🤞
Marto0409, sretno nam! 😁
29👩 28🧑
11/21 ttc
11/21 oboje plusić, ali korona
endometrioza i Hashimoto
Cure, koji inzozitol u prahu bi mogao biti zamjena za Gynositol?
Netko je objavio cak neki, ali ne nalazi mi ga na internetu
Christine, zao mi je sto nije uspjelo iz prve. Citala sam da u prosjeku parovi koji nemaju nikakvih dijagnoza rade na bebi 4-6 mjeseci. Tek iznad godinu dana smatraju kao da postoji neki "problem". Ovo sto ti govorim sam znala sama i prije nego smo krenuli raditi na bebi i uz svoje dvije dijagnoze kojima je cesta karakteristika neplodnost, svejedno se svaki puta uzivim i nadam to je to i onda se razocaram. Tako da te u potpunosti razumijem. 🤗 Mislim da se svi tako nadamo. Kako ne cemo, u nadi je spas. 😊Vjerujem da ce beba doci kada bude trebala. 🙏
Kejsy, o istom sam razmisljala. Vidjet cemo kroz par dana. 🤞🤞🤞
Marto0409, sretno nam! 😁
Hej ženo, možda nisam baš jasno napisala ali moja M još nije stigla .. Evo kasni mi jedan dan, nego sam samo htjela reći da sam prihvatila opciju da dođe menga, da ne budem razočarana u slučaju da ne uspije od prve. Jer sve se mi nadamo da će uspjeti i najviše se bojimo razočaranja i negativnog testića. Vidjet ćemo, menga je trebala doći jučer ali nije još došla☺
🧍♀️29
🧍♂️35
👰♀️🤵♂️ 08/2020
👶 1.pokušaj 04/2022
Sortiraj odgovore
Najstariji