https://ibb.co/sRwJHxn
Izvrsno. 🥰
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Buhtlice nadam se da si se sad opustila :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Hvala cure, malo se jesam opustila, ali vi se opustiti nakon uzv.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
što se prehrane tiče, jedan duži period sam bila izbacila gluten, šećer itd ali nije bilo nikakvog pomaka. nakon toga mi je doc savjetovao da napravim nalaze na temelju kojih se zaključilo da se radi o IR.
imam osjećaja da me svaki put šopaju sa sve više tableta, a to bi htjela smanjiti uz naravno postizanje boljih rezultat.zato sam i pitala ima li tko za preporučiti nutricionistu ili homeopata koji bi mi mogli pomoći?!
inače, hvala vam svima na odgovorima! :)
Zdrava prehrana nije samo za izbacit jedno vrijeme …ona se tako živi…nekome treba duže a nekome kraće…to što si se vratila na staro nije dobro trebala si tako živjet …neznam zasto si ponovo počela to jest…trebala si i izbacit svu konzerviranu hranu… uvjet više povrća i voća…smanjit udio mesa povećati udio ribe ili ti omege… nije dovoljno samo e sad malo neću jest šećera…. pa evo za 2 mj sad ću se jakrkat …ponekad tijelu duze treba da izbaci sve štetno što je unio a isto tako što je to loše prouzrocilo….
slažem se potpuno. uhvatilo me neko loše raspoloženje, a još su pri tome bili i blagdani i eto.... malo po malo vratila se na staro s time da se stvarno ograničavam sa slatkim.
uglavnom, vraćam se na staro, ali još uvijek me zanimaju vaše preporuke kako sam ranije napisala za nutricionistu i homeopata.
Greeny, slazem se s Mare. Treba vremena da se tijelo ocisti od tih tvari koje mu smetaju.
Mogu ti samo reci da sam ja uzela tecaj Endometrioza i prehrana od Maje Obrovac Glisic. To je jedno 7,8 videa od cca sat vremena u kojima prica puno i o ciklusu - kako pratiti plodnost (iscjedak, cerviks, bazalna temperatura) i o prehrani koju je vazno ukljuciti, a koju iskljuciti. Mislim da ima slicno i za pcos, cak i neki prirucnik pa pogledaj. A ostalo ne znam nikoga tko je specijaliziran bas za ovakva stanja. Ako saznas, javi. 😁
Buhtlice, sad u miru cekati uzv. 🥰
29👩 28🧑
11/21 ttc
11/21 oboje plusić, ali korona
endometrioza i Hashimoto
Zenice a kako se prati cervikus? Nısam upucena o tome ako moze neko da mi objesni
Zenice a kako se prati cervikus? Nısam upucena o tome ako moze neko da mi objesni
stvarno se svega može naći na netu, pa tako i to.
Onako ukratko koliko sam ja upućena, pred ovulaciju cerviks postaje mekši i viši, a do tada je tvrđi i niži.
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
što se prehrane tiče, jedan duži period sam bila izbacila gluten, šećer itd ali nije bilo nikakvog pomaka. nakon toga mi je doc savjetovao da napravim nalaze na temelju kojih se zaključilo da se radi o IR.
imam osjećaja da me svaki put šopaju sa sve više tableta, a to bi htjela smanjiti uz naravno postizanje boljih rezultat.zato sam i pitala ima li tko za preporučiti nutricionistu ili homeopata koji bi mi mogli pomoći?!
inače, hvala vam svima na odgovorima! :)
Zdrava prehrana nije samo za izbacit jedno vrijeme …ona se tako živi…nekome treba duže a nekome kraće…to što si se vratila na staro nije dobro trebala si tako živjet …neznam zasto si ponovo počela to jest…trebala si i izbacit svu konzerviranu hranu… uvjet više povrća i voća…smanjit udio mesa povećati udio ribe ili ti omege… nije dovoljno samo e sad malo neću jest šećera…. pa evo za 2 mj sad ću se jakrkat …ponekad tijelu duze treba da izbaci sve štetno što je unio a isto tako što je to loše prouzrocilo….
slažem se potpuno. uhvatilo me neko loše raspoloženje, a još su pri tome bili i blagdani i eto…. malo po malo vratila se na staro s time da se stvarno ograničavam sa slatkim.
uglavnom, vraćam se na staro, ali još uvijek me zanimaju vaše preporuke kako sam ranije napisala za nutricionistu i homeopata.
Imam jednu nutricionisticu pitam ju da li se još tim bavi tj da li daje preporuke pa ti javim😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav cure ❤️
Evo mene opet nakon nekog vremena. Ima li neka trudnica da se osjeća odlično? Ja sam danas 10+6 , imam bolne grudi, o nadutosti da ne pričam, ali ovako se osjaćem odlično, do 10 tj. sam imala mučnine cijeli dan, bez povraćanja, kad ikad neki grčić i to je to. Sada me počelo brinut jer se osjećam dobro? 😅 Na sljedeći pregled idem 22.4.
Valjda bih osjetila da nešto ,, nije u redu? ,, Ili? ..
Ne valja kad mi mučno, ne valja kad nije, ko bi mi udovoljio. 😅
👩 29
👨 29
U braku 8/21 👰🤵
Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
ZM - 28.1.
➕ 5.3. ❤️👶
11.3. - prvi pregled ❤️
❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰
Cure meni je zao da ste bez liste i da tema propadne zbog onih sto se prave da nesto znaju, a veze o zivotu nemaju. Ja sam stvarno zadovljna grupom na fejsu, jer mozemo bez tenzija blokirati nekoga i mirni. Ali ipak ako zelite listu koliko vas tu ima pisite kad (ne) ocekujete vjesticu, a ja cu se potruditi uci jednom dnevno da vas procitam i objavim listu i ako budem u mogucnosti na nesto da vam odgovorim (tj ako budem znala odgovor ili da nadjem negde info koji vam mozda moze bar malo pomoci.) I ako neko bude zeliio d anastavi voditi listu kazite slobodno. Nekako se ja osjecam lose sto je tema utihnula (i ako ne mojom greskom, nego ovih sto misle da su svu pamet svjeta pokupili, ja se ipak po malo osjecam lose zbog svega) I da zavrsim tu pricu i da ignorisemo ove sto preskacu terapiju pa ovde istresaju frustracije. I da dokazem da nemaju blage veze sta pisu samo se prave pametne, evo dokaz da nikad ni na jednom dokumentu ne pise biohemiska (taj termin doktori koriste samo u razgovru, ali na papiru taj termin i dijagnoza NE POSTJE) . Nikome se ne pravdam, ovaj nalaz sam odlucila objaviti iz postovanja vama koje ste sjajne cure i pruzile ste mi nevjerovatnu podrski i mnogo sam vam zahvalna zbog toga ( ja nisam ljubitelj fejsa i znam da vas ima jos, pa ako neko ne zeli tamo, nema smisla da ostane ovde, a da tema utihne, a ja se djelom osjecam odgovornom za sve ovo). Evo za ove dame koje misle da su svu pamet pokupile i da smo mi svi drugi neobrazovani i glupi dokaz da sve sto ste pisale i napravile haos na ovoj temi je ogromna sramota, ja bih obrisala nalog od sramote u vasem slucaju, a u drugu ruku nalaz je i iz postovanja curama koje nikad slagala ne bih (ne vidim uopste razlog za tako nestoi sta se uopste moze dobiti sa tim)? Pogotovo oko neceg ovakvog lagati ne kontam, ako vi imate problem sa povjerenjem, nemojte reflektovati na druge, nego radite na svom problemu povjerenja. Samo umno bolestan covjek moze pomisliti da neko nesto ovako laze! https://ibb.co/P9wDw2v
Nadala sam se da si normalna.. iako sam sumnjala da ipak ima nekakav problem kod tebe.. ovom objavom si svaku sumnju potvrdila..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Sortiraj odgovore
Najstariji