Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MBM🐬🍀💕
    12. Travanj 2022. 21:45

Buhtlice samo hrabro i pozitiva koliko god mozes jer stres i te kako skodi. Oh tako sam srecna zbog tolikih plusica koji se desavaju. 
    PiaBuu. Uradi test draga jer je mozda inplantsko krvarenje. Barem ces znati na cemu si, cekamo vesti i sliku pozitivnog testa🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

PiaBuu
    12. Travanj 2022. 21:54

MBMikica

Buhtlice samo hrabro i pozitiva koliko god mozes jer stres i te kako skodi. Oh tako sam srecna zbog tolikih plusica koji se desavaju.
    PiaBuu. Uradi test draga jer je mozda inplantsko krvarenje. Barem ces znati na cemu si, cekamo vesti i sliku pozitivnog testa🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

ma nee, ne mogu biti,taman sam imala spotani u 2 mj, i dobila sam menstruaciju koja je trajala 6 dana i iza toga 29.3 imala tj iscjedak odmah iza papa test, i sad mi kasni koji dan... a odnos je bio zadnji 24.2 s time da nije bilo do nikakvog vrhunca,tako da vjerujem da nije to,jer ne bi isli odmah iza sponotanog

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

bodido
    12. Travanj 2022. 22:55

PiaBuu

MBMikica

ma nee, ne mogu biti,taman sam imala spotani u 2 mj, i dobila sam menstruaciju koja je trajala 6 dana i iza toga 29.3 imala tj iscjedak odmah iza papa test, i sad mi kasni koji dan… a odnos je bio zadnji 24.2 s time da nije bilo do nikakvog vrhunca,tako da vjerujem da nije to,jer ne bi isli odmah iza sponotanog

To krvarenje 29.3. je vjerojatno od papa testa. Nisam shvatila koliko ti kasni? Moguce da je doslo do manjeg poremecaja u ciklusu sto nije neobicno nakon spontanog. Vjerojatno ce doci kroz koji dan, ali uvijek mozes napraviti test da budes sigurna. 😊

29👩 28🧑
    11/21 ttc
    11/21 oboje plusić, ali korona
    endometrioza i Hashimoto

PiaBuu
    13. Travanj 2022. 00:03

bodibo- spotani je bio 8.2 a odnos 24.2, menstruacija iza toga 11.3 koja je trajala 5/6 dana ( kao i uvijek ), prosla na papu 29.3 i bio je smedi iscjedak ( ne krvarenje ) al svega 2/3 dana. Realno trebala bih dobiti 11/12.4 al zelim reci da nemam nikakvih simptoma da cu dobiti, trenutacno ne razumijem svoje tijelo iza dva spontana, ciklus mi je tocan 32 dana, odnosa nismo imali od 24.2 i smatram da nije trudnoca jer nije ni doslo do " vrhunca " ( te realno i ne bi to radili iza svega ovoga ).. i trenutacno sam u fazi da opet istrazujem svoje tijelo i treba mi neko vrijeme da se sve slegne.. Samo mi je cudno da nemam nikakve simptome da cu dobiti a inace ciklusi su skroz uredni i tocni.. 

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈

MBM🐬🍀💕
    13. Travanj 2022. 00:43

PiaBuu a zasto nebi mogla boti?? To je drugi ciklus u kojima je puno zena ostalo u drugom stanju. Ako do sutra ne buhe nista , slobodno radi test. I javi se ❤️

• DaMa_21
    13. Travanj 2022. 06:17

MBMikica

PiaBuua zasto nebi mogla boti?? To je drugi ciklus u kojima je puno zena ostalo u drugom stanju. Ako do sutra ne buhe nista , slobodno radi test. I javi se ❤️

Ako sam dobro shvatila, zadnji odnos je bio prije zasnje menstruacije. Znaci, u novom ciklusi nakon spontanog nije bilo odnosa.
    PiaBuu vjerojatbo tijelu treba vremena da se hormoni uravnoteze. Zao mi je da si prozivjela to i drzim fige da se tijelo vrati u normalu sto prije 😘

PiaBuu
    13. Travanj 2022. 07:54

MBMikica,dama, znaci odnos imali 24.2 i dobila sam menstruacija 11.3 ( u trajanju normalno ), i sad očekujem pa je nema 😂 al želim rec da sam točna na ciklus a ovako sam bez ikakvih simptoma.
    Nes, jel ti se uravnotežilo to sve ? 

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈

Missy87
    13. Travanj 2022. 09:01

Hello svima!
    Nisam vas stigla pratiti od svog posla koji imam! Ima koji novi plusic? 🤞🏻🤞🏻
    Mi smo sada malo na odmoru.. Krecemo za tri dana sa LH testicima pa kako bude, nekako mi ovaj mj nije nesto poseban..
    Sljedeci ce biti jos vise posla pa ne znam dal cu stici pratiti al kako god bude, bude..
    Znam da u 6mj moram kod svoje ginekologice nakon sto rijesim neurologicu. 🙈

Nadam se da ste vi sve dobro!❤️

❤️🙏🏻

PiaBuu
    13. Travanj 2022. 11:00

Orhideja🔜🤰

Dobro jutro svima nadam se da uzivate i pijete kavice budite se i spremate za novi dan😘😘 svima
    Piabuu draga iza zadnjeg spontanig kojeg sam imala prije par mjeseci isto mi je tako bilo ni doktor nije mogao objasnit zasto jednostavno kaze da tjelo sad luduje nakon navale hormona i prekida trudnoce i da je sve moguce kao posljedica smirivanja svega i vracanja u normalu..i da isto tako nisam uopce imala simptoma da cu dobit M kasnla je svega 2 3 dana i onda samo dosla bez ikakve najave..

Nadam se da ce uskoro... a sta se tice testa, na prvoj se ne vidi al na drugom ne znam dal mi se pricinjava ili se vidi nesto.. jedino da prodes izvaditi betu pa ces bit sigurna

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈

MBM🐬🍀💕
    13. Travanj 2022. 11:04

PiaBuu izvini ja sam lose shvatila. Mislila sam da su odnosi bili u 3 mjesecu a ono ke bio posle spontanog. Onda sigurno ces dobiti jer meni su oba ciklusa dola na 28 dan C. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.