Buhtlicecestitam na plusicu! Znam da si dugo na ovoj temi i zasluzila si, nek bude skolska 😚
Hvala hvala, proslo 3.5 godine neki dan.. vec sam polako odustajala ali eto gaa
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Pozdrav svima!
Pridružujem se ovoj temi jer također već duže vrijeme radimo na bebaču no nikako.
Moja dijagnoza je hipo+hashymoto, IR, PCOS. Jajnici prohodni. Jedan spontani 2020. i od tada nikako zatrudnjeti. Uzimam svakodnevno Eutyrox 75mg, KAL pre mama, folnu 5mg dnevno, glucophage 500mg dnevno i D-vital 2500j svaki drugi tjedan. Imate li kakvi prijedlog/preporuku za homeopata ili nutricionistu? Ili nešto drugo da vam je pomoglo, a da ste bili u sličnoj situaciji.
Hvala puno i isprike ako sam na krivoj temi :)
Nes, imali ste nedavno dva spontana za redom ili ? kaj ne bi bilo bolje da napravite pretrage za svaki slucaj onda na trecu trudnocu?
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Pozdrav svima!
Pridružujem se ovoj temi jer također već duže vrijeme radimo na bebaču no nikako.
Moja dijagnoza je hipo+hashymoto, IR, PCOS. Jajnici prohodni. Jedan spontani 2020. i od tada nikako zatrudnjeti. Uzimam svakodnevno Eutyrox 75mg, KAL pre mama, folnu 5mg dnevno, glucophage 500mg dnevno i D-vital 2500j svaki drugi tjedan. Imate li kakvi prijedlog/preporuku za homeopata ili nutricionistu? Ili nešto drugo da vam je pomoglo, a da ste bili u sličnoj situaciji.
Ja jedino što sam primijetila u ciklusu u kojem sam ostala trudna osim lh trakica i bazalne koje sam koristila .... mjesec i pol sam izbacila sve namirnice vezane za gluten i brašno općenito pogotovo bijelo ...taj ciklus sam ostala trudna... iako sam trener po struci i razumijem se u nutricionizam savjetujem ti bolju prehranu svakako ... kreni prvo od tog
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav svima!
Ja jedino što sam primijetila u ciklusu u kojem sam ostala trudna osim lh trakica i bazalne koje sam koristila …. mjesec i pol sam izbacila sve namirnice vezane za gluten i brašno općenito pogotovo bijelo …taj ciklus sam ostala trudna… iako sam trener po struci i razumijem se u nutricionizam savjetujem ti bolju prehranu svakako … kreni prvo od tog
hvala puno, svakako ću krenuti s promjenom prehrane iako je to za mene pravi izazov. razmišljala sam o lh trakicama no s obzirom na PCOS odustala sam od istih. misliš da bi ipak trebala pokušati s onim najosjetljivijim lh trakicama? i što su to točno bazalne?
Pozdrav svima!
Ja jedino što sam primijetila u ciklusu u kojem sam ostala trudna osim lh trakica i bazalne koje sam koristila …. mjesec i pol sam izbacila sve namirnice vezane za gluten i brašno općenito pogotovo bijelo …taj ciklus sam ostala trudna… iako sam trener po struci i razumijem se u nutricionizam savjetujem ti bolju prehranu svakako … kreni prvo od tog
hvala puno, svakako ću krenuti s promjenom prehrane iako je to za mene pravi izazov. razmišljala sam o lh trakicama no s obzirom na PCOS odustala sam od istih. misliš da bi ipak trebala pokušati s onim najosjetljivijim lh trakicama? i što su to točno bazalne?
Mislila sam na bazalnu temperaturu o tome si dobro možeš pročitati I na internetu a šta se tiče prehrane svakako ako imaš pcos obavezno promjeni prehranu...vjerujem da ce ti to pomoc
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav svima!
Prehrana svakako. Ako ne mozes u potpunosti izbaciti gluten, pokusaj smanjiti na minimum. Uvedi vlakna, sjemenke (bucine, suncokret, lan, sezam...) u svakodnevnu prehranu. Povecaj udio povrca kojeg jedes, posebno zelenog. Povecaj udio i kiselog povrca, pozeljno da su to domace zimnice. Uvedi kefir ako ti je fin. Smanji secer! 😁
29👩 28🧑
11/21 ttc
11/21 oboje plusić, ali korona
endometrioza i Hashimoto
https://ibb.co/RC1xVBm
Pozdrav curee, evo jucer mi taman dosle narucene trakice, isla testirati da vidim razliku izmedu roze i plave, posto mi roze vec par ciklusa nikako da ulove kad je ovulacija, a kad onoo ja pik ulovila s plavima💃
Ova prva plava je od danas, a druge dvije su jucerasnje
Grenny probaj koristiti inositol za PCOS meni je pomogao puno jer i ja imam taj sindrom. Sad od kako koristim ciklusi su mi na 28 dana.
https://ibb.co/RC1xVBm
Pozdrav curee, evo jucer mi taman dosle narucene trakice, isla testirati da vidim razliku izmedu roze i plave, posto mi roze vec par ciklusa nikako da ulove kad je ovulacija, a kad onoo ja pik ulovila s plavima💃
Ova prva plava je od danas, a druge dvije su jucerasnje
🥳🥳🥳
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji