Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lota 🌼
    13. Travanj 2022. 11:07

Mare3112

Lea06

Mare3112

Tako da Lea ne brini se i obavi ostale preglede …sretno ♥️🥰

Hvala ti na Mare, vjeruj mi, malo sam se izbedirala kad sam vidjela taj TSH, jos meni dr. kaze da ce mi dati ponovno eutyrox 25 jer kao to smeta zacecu.
    Svi drugi hormoni su mi u redu, samo taj TSH malo kiksa.
    Ali on je eto nakon zadnjeg spontanog takav, koji stepen vislji.
    Ali si mi ulila nadu svojim iskustvom da su unatoc visem TSH ostala trudna. 🥰
    Od sutra terapija ponovno i molit se da se brojke snize do ispod 2. Hvalaaa ti hvaalaaa 😍❤

Ma ne brini ja sam isto na eutyroxu ali kad sam ostala trudna pa su me onda tek stavili … gledaj možda zapravo to ne smeta možda je nesto drugo a možda nije nista… možda samo psiha… a govorim ti to iz svojeg iskustva …. samo polako…koliko imaš god i koliko se već trudite?

U pravu si, prije bi rekla psiha. 
    Ali imala sam dva  spontana, zadnji u 11 mj i od onda smo se pazili 4 mj i krenuli lagano opet. Prvi ciklus nista, ovaj isto cisto sumnjam, jer nisam ni vidjela da sam imala ovulaciju, inace vidim po sluzi. Mozda je taj TSH posemerio, pojma nemam. 
    Oboje imamo 30 godina i evo taman nam se sve lijepo slaze, vjencanje u 10om mj, stan kupili, poslovni dio,  pretrage prosli i sad evo beba nikako na red..  ali eto, nekako se tjesim da ce do 10og mj biti plusic. 😃
    A kako tvoja trudnoca ? 😊 

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    06/2021 - spontani u 6tt 👼
    11/2021 - missed ab u 11tt 👼
    • Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
    🌸 2/2023 - baby S 🌸
    🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵

MBM🐬🍀💕
    13. Travanj 2022. 11:09

Orhideja Neznam dali me varaju oci ali ja na obe vidim sjenu. Probaj za 2 dana opet pravit test pa vidi dali ce biti jaca crta. 

PiaBuu
    13. Travanj 2022. 11:09

nes

Nakon spontanog i anovulatornog, dva su ciklusa bila malo duza, ali bila je ovulacija i m normalno. sad lovim pik i mislim da ce ranije biti tako da se nadam da ce po starom sad 😊

i koliko ti je vremena trebalo da stigne ? Uopce nam nije u planu sada nista,sve dok ne obavimo sve pretrage.. al velim, malo mi je i dalo za razmisljati, kraj drugog mjeseca imala odnos, u ozujku dobila menstruaciju, i sad cekam travanj, al realno ne mogu biti jer sam i dobila, i sve se poremetilo, al dalo mi je za razmisljat i blagu paniku, vratilo me natrag na sve sta sam prosla 
    imala si jedan spotani?

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Mareeeee3112
    13. Travanj 2022. 11:10

Lea06

Mare3112

Lea06

Mare3112

Tako da Lea ne brini se i obavi ostale preglede …sretno ♥️🥰

Hvala ti na Mare, vjeruj mi, malo sam se izbedirala kad sam vidjela taj TSH, jos meni dr. kaze da ce mi dati ponovno eutyrox 25 jer kao to smeta zacecu.
    Svi drugi hormoni su mi u redu, samo taj TSH malo kiksa.
    Ali on je eto nakon zadnjeg spontanog takav, koji stepen vislji.
    Ali si mi ulila nadu svojim iskustvom da su unatoc visem TSH ostala trudna. 🥰
    Od sutra terapija ponovno i molit se da se brojke snize do ispod 2. Hvalaaa ti hvaalaaa 😍❤

Ma ne brini ja sam isto na eutyroxu ali kad sam ostala trudna pa su me onda tek stavili … gledaj možda zapravo to ne smeta možda je nesto drugo a možda nije nista… možda samo psiha… a govorim ti to iz svojeg iskustva …. samo polako…koliko imaš god i koliko se već trudite?

U pravu si, prije bi rekla psiha.
    Ali imala sam dva spontana, zadnji u 11 mj i od onda smo se pazili 4 mj i krenuli lagano opet. Prvi ciklus nista, ovaj isto cisto sumnjam, jer nisam ni vidjela da sam imala ovulaciju, inace vidim po sluzi. Mozda je taj TSH posemerio, pojma nemam.
    Oboje imamo 30 godina i evo taman nam se sve lijepo slaze, vjencanje u 10om mj, stan kupili, poslovni dio, pretrage prosli i sad evo beba nikako na red.. ali eto, nekako se tjesim da ce do 10og mj biti plusic. 😃
    A kako tvoja trudnoca ? 😊

Ma ja sam ti super mucnina I to ali blaga ali zato nisam bila 4 dana na wc i uzas.....baš mi je to teško.... bila jučer na pregledu i sve je super srceko pulsira 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

BlairWaldorf
    13. Travanj 2022. 11:14

Ej cure sto ima ? 🙂  ja na pauzi i pijem kavicu ☕🤷 7dpo sam ,nema simptoma posebnih, čak me ni grudi toliko ne bole. Možda je to dobar znak 😋  Mjerila sam temp običnim toplomjerom doduše ne odmah kad sam se probudila i bila je 36,6 sto mi opet ne znači ništa 🤦😆 moram vam se pohvaliti i da sam radila test jučer i naravno ništa ali došlo mi je da umočim 🤷😋😋🤦🙈🙉 a kak ste mi vi ?  🥰

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• ružica
    13. Travanj 2022. 11:43

Hej curke! Dajte me uputite, da li biti na ovoj temi ili lh trakice, ili na obe!🤣.
    Kako sam se tek priključila na ove teme, a inače sam stara članica prvo trudnice pa onda mame bebe proljetnice 2021. Zanima me malo o vama, koliko dugo pokušavate, imate li djece, itd. Ja pokušavam evo dva ciklusa, ništa pretjerano, opušteno jednom u ciklusu pa eto kako bude, inače u zadnje vrijeme prekratak ciklus itd.. meni je danas 7 dpo, i ne očekujem ništa😬

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

buhtlica23
    13. Travanj 2022. 12:15

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

buhtlica23

Loza 💙😇

buhtlica23

https://ibb.co/QPYY18V evo bete

JAOOOOOOO bravo miškooooo :) :) čestitke još jednom! <3

Jel okej to beta? Moja sestra vice da je previsoka samo me ubedirala ja mislim da je okej iako sam se i ja iznenadila rezultatom

Cestitam ovo je sjajna bete. Nije previsoka. Ti ne znas tacno koji si dpo jel da? Jer ti se racuna da je normalana (citaj najcesce) na 14 dpo beta 100 to ono po knjigama, sto ce reci ako se dupla na svakih 48 sati na 16 dpo beta vec 200 znaci bez brige super je to. Nemoj da se stresiras bez potrebe Bas mi je drago zbog tebe.

Ne znam koji sam dpo. Isla sam danas vaditi jos jednom betu biti ce sutra oko 13 h. Nakon toga cu valjda biti pametnija haha. Jos uvijek mi je ovo nestvarno 🤭

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

bodido
    13. Travanj 2022. 12:35

Blair, znaci ne mogu. Jedva sam se jucer suzdrzala da ne umocim, a znaci ti ipak jesi. 🤣🤣🤣🤣
    Mene mjehur vec 5 dana stisce, doslovno ko da cu se svaki tren popiskiti, a vise nemam kaj za piskiti. Sutra nosim urinokulturu. 🙄
    Cervikalni brisevi i papa uredni. 🥳🥳🥳
    Ruzice, dosta cura pise u potpisu od kad rade na bebi. Mi od 11 mjeseca.

29👩 28🧑
    11/21 ttc
    11/21 oboje plusić, ali korona
    endometrioza i Hashimoto

BlairWaldorf
    13. Travanj 2022. 12:45

bodido

Blair, znaci ne mogu. Jedva sam se jucer suzdrzala da ne umocim, a znaci ti ipak jesi. 🤣🤣🤣🤣
    Mene mjehur vec 5 dana stisce, doslovno ko da cu se svaki tren popiskiti, a vise nemam kaj za piskiti. Sutra nosim urinokulturu. 🙄

Ma jesam jadna ti sam 🤷😆 ja iz ekstrema i ekstrem 🤦 prosli misec čekala kašnjenje ,jučer močim na 6dpo. 🤨😋
    Imam doma 5-6 testova od 10mlu, dobila gratis uz lh trakice pa nisam mogla izdurat. Najbolje ih je ne imat 🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

bodido
    13. Travanj 2022. 12:58

BlairWaldorf

bodido

Ma jesam jadna ti sam 🤷😆 ja iz ekstrema i ekstrem 🤦 prosli misec čekala kašnjenje ,jučer močim na 6dpo. 🤨😋
    Imam doma 5-6 testova od 10mlu, dobila gratis uz lh trakice pa nisam mogla izdurat. Najbolje ih je ne imat 🤷

Stiglo meni 75 komada neki dan. 🤣🙈 Al pricekat cu jos, neka ti umaci. 🤞

29👩 28🧑
    11/21 ttc
    11/21 oboje plusić, ali korona
    endometrioza i Hashimoto

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.