Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    12. Travanj 2022. 14:49

buhtlica23

Loza 💙😇

buhtlica23

Ma ne znam i ja sam to procitala i da moze biti blizanaca trudnoca ako je visoka beta. E sad ona me uplasila jer je njena bila oko 190 kad je osla radit a bila je trudna kao i ja 😞 ali ja mislim da je sve okej

pa šta onda? ne razumijem zašto te to bedira… svaka beta je drukčija i nikad ne možeš donositi zaključke na temelju jednog nalaza. Ono što je bitno je da raste i da se dupla svakih 48h. Ne vidi razloga zašto ti ovo ne bi bio dobar nalaz… jel planiraš ponavljat betu?

Da da sutra idem prije posla znaci u cetvrtak oko 1 Ce bit nalaz. Oni to valjda u ZG salju 😞 zato se ceka.
    Ma joj znas ovo je jako zelje a trudnoca i prva je i prvi plus i uplasena sam jako a opet sam presretna i onda tako kad mi neko nesto kaze ja sam rekla mami i sestrama muz jos svojima nije rekao onda me malo to zbediralo. Ali bolje da je ona visoka nego niza hahah

draga moja, razumijem tvoje strahove, ali reći ću ti jednu stvar: ne daj da te tuđa loša iskustva uplaše i da ti veselje kvari ako si pročitala nešto loše! Uživaj u svojoj dugo željenoj trudnoći, ne želiš pamtiti prve dane trudnoće po svom silnom strahu zbog negativnih iskustava koje si negdje pročitala... A i muž će reći svojima, naravno. Možda im želi reći osobno a nije u mogućnosti, ko zna što je u pitanju. Samo zapamti: BIT ĆE SVE U REDU, UŽIVAJ!! :)

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Lota 🌼
    12. Travanj 2022. 17:19

Hej cure, ako je netka imala iskustvo ili problema sa hormonima, tocnije visok TSH. 😒
    Postoji li mogucnost trudnoce, odnosno zaceca ukoliko je tsh 4.36 ? 
    Dakle prvo je bio 7, pa 5 i nakon terapije eutyrox 25 je dosao do 4.36. 
    E sad, mi smo pokusali prosli ciklus sa trudnocom, ali nije uspjelo, danas sam dobila nalaze i sad me zanima, da li je moguce da zbog te razine tsh ne mogu ostvariti trudnocu ?
    Hvala. ❤

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    06/2021 - spontani u 6tt 👼
    11/2021 - missed ab u 11tt 👼
    • Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
    🌸 2/2023 - baby S 🌸
    🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵

BlairWaldorf
    12. Travanj 2022. 17:22

buhtlica23

Ma ne znam i ja sam to procitala i da moze biti blizanaca trudnoca ako je visoka beta. E sad ona me uplasila jer je njena bila oko 190 kad je osla radit a bila je trudna kao i ja 😞 ali ja mislim da je sve okej

Super ti je beta nema razloga za paniku 🙂

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Christine
    12. Travanj 2022. 17:26

Loza 💙😇

buhtlica23

Loza 💙😇

buhtlica23

pa šta onda? ne razumijem zašto te to bedira… svaka beta je drukčija i nikad ne možeš donositi zaključke na temelju jednog nalaza. Ono što je bitno je da raste i da se dupla svakih 48h. Ne vidi razloga zašto ti ovo ne bi bio dobar nalaz… jel planiraš ponavljat betu?

Da da sutra idem prije posla znaci u cetvrtak oko 1 Ce bit nalaz. Oni to valjda u ZG salju 😞 zato se ceka.
    Ma joj znas ovo je jako zelje a trudnoca i prva je i prvi plus i uplasena sam jako a opet sam presretna i onda tako kad mi neko nesto kaze ja sam rekla mami i sestrama muz jos svojima nije rekao onda me malo to zbediralo. Ali bolje da je ona visoka nego niza hahah

draga moja, razumijem tvoje strahove, ali reći ću ti jednu stvar: ne daj da te tuđa loša iskustva uplaše i da ti veselje kvari ako si pročitala nešto loše! Uživaj u svojoj dugo željenoj trudnoći, ne želiš pamtiti prve dane trudnoće po svom silnom strahu zbog negativnih iskustava koje si negdje pročitala… A i muž će reći svojima, naravno. Možda im želi reći osobno a nije u mogućnosti, ko zna što je u pitanju. Samo zapamti: BIT ĆE SVE U REDU, UŽIVAJ!! :)

Loza svaka čast, slažem se sa svime ☺
    Buhtlica23 uživaj u prvim tjednima trudnoće i zanemari što drugi govore, dokle god toj ginekolog govori da je sve u redu nemaš razloga za brigu. Mogu zamisliti da imaš određene strahove, ali ne daj da te drugi plaše i da imaš stres ako je sve u redu ☺😘 Sretno ti kroz cijelu trudnoću ❤

🧍‍♀️29
    🧍‍♂️35
    👰‍♀️🤵‍♂️ 08/2020
    👶 1.pokušaj 04/2022

Mareeeee3112
    12. Travanj 2022. 17:56

Lea06

Hej cure, ako je netka imala iskustvo ili problema sa hormonima, tocnije visok TSH. 😒
    Postoji li mogucnost trudnoce, odnosno zaceca ukoliko je tsh 4.36 ?
    Dakle prvo je bio 7, pa 5 i nakon terapije eutyrox 25 je dosao do 4.36.
    E sad, mi smo pokusali prosli ciklus sa trudnocom, ali nije uspjelo, danas sam dobila nalaze i sad me zanima, da li je moguce da zbog te razine tsh ne mogu ostvariti trudnocu ?
    Hvala. ❤

Hej evo upravo sam zatrudnila s 4. 14 bez problema... a imala sam 6 i rekli su mi da uopće to nije za terapiju nekome on predstavlja problem ali uz to idu i hormoni itd...meni je samo ths bio blago povisen no to blago može biti i od stresa tako da sam u šoku da su te odmah stavili na terapiju ... rekla mi je endokrinologica da u domovima zdravlja je drugačiji također reagans I da može pokazat malo povisenje što je u mom slučaju bilo točno prvi put imala 6 a u novoj bolnici nakon 2 tj 4... rekla mi je kad zatrudnim da joj se javim pa i jesam i tek mi je sad dala u trudnoci eutirox 25 i ginekologica se s tim složila...da je dobro napravila.... neznam kakvi su ti ostalo hormoni t3 I t4 i anti tpo da bi ti išta drugo mogla rec

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    12. Travanj 2022. 17:58

Kaže mi endokrinolog da do 10 ne stavljaju na terapiju .... tj da nije za terapiju ali naravno iz to ide i nazal hormona itd... 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

BlairWaldorf
    12. Travanj 2022. 18:12

Mare3112

Kaže mi endokrinolog da do 10 ne stavljaju na terapiju …. tj da nije za terapiju ali naravno iz to ide i nazal hormona itd…

Tsh do 10 se ne stavlja na terapiju ? Prvi glas🤨

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mareeeee3112
    12. Travanj 2022. 18:30

BlairWaldorf

Mare3112

Kaže mi endokrinolog da do 10 ne stavljaju na terapiju …. tj da nije za terapiju ali naravno iz to ide i nazal hormona itd…

Tsh do 10 se ne stavlja na terapiju ? Prvi glas🤨

Tako su mi rekli evo u bolnici ali samo ako je on povisen a ostali hormoni u redu... pročitaj kako sam napisala nadam se da su joj vadili i ostale hormone prije nego su ju stavili na eutyrox ako lazem ja lažu 3 endokrinologa  i ginekologica... znači tebi se ths može povisiti i od stresa ... pa neće te valjda odmah nakon prvog vađenja stavljat na tablete...zato postoje 2 i treće vađenje i uz to t3 I t4 i tpo i ko zna kaj sve ne...ako vadis  ths on nije baš pokazatelj cijelog stanja to samo komentiram

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    12. Travanj 2022. 18:32

Npr evo ti moj primjer prijateljica je imala smrtni slučaj i od stresa i svega nalaz joj je bio 18 ... narucena je bila ponovo za 3 tj nalaz je bio 3... tako da uz ths ide i sve ostalo ne samo ths... 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    12. Travanj 2022. 18:36

Tako da Lea ne brini se i obavi ostale preglede ...sretno ♥️🥰

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.