Nisam ljubitelj pretjeran fejsa, ali sa grupama je dobro zaista sve od privatnosti do kontrole objava i clanova. Nije lako nositi se sa ovim cim se mi nosimo, a stvarno u toj borbi nema smisla da trpimo i da se frustriramo zbog pojedinaca.. Tako da u mom potpisu je sve recno, sve ste dobro dosle, radile na bebi ili vam je vec bebica u stomaku 💞Bitno da se druzimo, podrzavamo, razmjenimo neke bitne informacije i sl… A sve sto pisete tamo vidljivo je samo clanovima grupe i to je to..
Sve je ovo sa forumom super, ali ako se moze zaobici nepotrebno provociranje i razno razni trolovi, zasto da ne?
Nisam ljubitelj pretjeran fejsa, ali sa grupama je dobro zaista sve od privatnosti do kontrole objava i clanova. Nije lako nositi se sa ovim cim se mi nosimo, a stvarno u toj borbi nema smisla da trpimo i da se frustriramo zbog pojedinaca.. Tako da u mom potpisu je sve recno, sve ste dobro dosle, radile na bebi ili vam je vec bebica u stomaku 💞Bitno da se druzimo, podrzavamo, razmjenimo neke bitne informacije i sl… A sve sto pisete tamo vidljivo je samo clanovima grupe i to je to..
Sve je ovo sa forumom super, ali ako se moze zaobici nepotrebno provociranje i razno razni trolovi, zasto da ne?
Poslala sam zahtjev za grupu 😊
❤️🙏🏻
Jutro cure, javljam da sam krv izvadila ali nalaz tek sutra oko 13 h 😔
Bit ce sve u redu, držim fige 😘🍀🙏
Zene drage, nakon jučerašnjeg pika negdje oko 10h, 12dc (par sati kasnije je bila već svjetlija), sada tj. 24 sata kasnije crtica se jedva vidi, ne vidi se ako se ne zagledaš..očekivala sam postepeno da će LH opadat al baš toliko ne.
S obzirom da prvi put koristim trakice, zanima me da li to tako treba biti? Ako je jučer bio pik (koji smo naravno pokrili), a unutar 48 sati treba biti ovulacija, da li vrijedi još imati odnose?
Također, buni me tim više jer sam uvijek mislila po položaju cerviksa i sluzi da mi je ovulacija 14 dc, tada baš bude obilna sluz kao bjelanjak.. pik je po LH trakicama ovaj ciklus pokazalo 12dc, ako je ovulacija unutar 48 h, možda mi ej zaista ovulacija 14 dc i bez obzira što se jedva vidi druga crtica sad, ima šanse da ovulacija još nije nastupila?
Ima tu par vizualnih primjera pa pogledaj i googlaj par grafova chance of conception per day of cycle.
https://www.blog.premom.com/blog/2018/5/22/ovulation-test-important-tips-to-pinpoint-lh-surge-accurately-sghrd
Ovulacija ti ne mora uvijek biti isti dan svaki ciklus. Ako uhvatiš pik, ne mora biti da je do ovulacije zaista i došlo. Uz lh, cerviks, sluz i temperatura su samo dodatna potvrda.
S mužem sam se dogovorila da si ne ćemo stvarati pritisak i raditi bebu na silu, odnosno da se moramo druškati samo kada "treba" po trakicama i drugim znakovima. Ako nam u tom trenutku iz bilo kojeg razloga taj odnos predstavlja samo fizički pravljenje bebe i radimo ga jer "moramo" (jer je tako rekla trakica), da ga ni ne radimo jer smo mišljenja da ne ćemo takvim odnosnom povećati šanse za bebom. Odnose vrijedi imati kada god to ti i tvoj partner želite. Ako želite, imajte. Možda upali, možda ne, ali dali ste sve od sebe i u tome uživali.
29👩 28🧑
11/21 ttc
11/21 oboje plusić, ali korona
endometrioza i Hashimoto
Pozdrav curke..
Ja evo malu paniku dozivila,realno malo sam paranoicna. Ali nikada nikada u zivotu nisam imala niti velike,niti tamne areole,uvijek se naziralo onako sitno,skoro nis. Ali sada su jako ali jako velike i tamne toliko da sam se uplasila,takoder i vene su izrazene. M (ne) trebam dobit za 5 dana,a inace me 2 tjedna prije nje grudi strasno bole. Sada nista samo me malo svrbe na trenutke i punije su. Primjetila sam da sam malo napuhana i stalno moram na wc pisat. To je to od simptoma,prije nekoliko dana bili blagi grcevi u trbuhu i ledima i proslo. Sutra idem na redovnu kontrolu kod ginekologa,ali sumnjam da ce ista moci vidit jer je prerano.
Ima mozda neka iskustva s tim areolama?
Jameni su u trudnoći areole bile povećane i tamnije, grudo pune i blage žilice se vidjele, također i grčevi. Sretno!
Eh i meni skoro svaki mjesec pa nista 🤷 u biti to me progesteron koji se krene lučit nakon ovulacije neovisno o trudnoći.
Evo me na 4-5 dpo grudi minimalno bole. Pa ti budi pametan 😬
Jutro cure. Jel se pije kavica ?
Di ste cure 4DPO?
Mene mjehur boli, tjera me piškiti non stop, lijevi jajnik malo popušta napokon. Jučer i prekjučer imala proljev da prostite. A obrisala sam jučer i par kapljica krvi nakon piškenja. Sise kreću rasti klasika prek vješticu...
29👩 28🧑
11/21 ttc
endometrioza i Hashimoto
Pozdrav curke..
Ja evo malu paniku dozivila,realno malo sam paranoicna. Ali nikada nikada u zivotu nisam imala niti velike,niti tamne areole,uvijek se naziralo onako sitno,skoro nis. Ali sada su jako ali jako velike i tamne toliko da sam se uplasila,takoder i vene su izrazene. M (ne) trebam dobit za 5 dana,a inace me 2 tjedna prije nje grudi strasno bole. Sada nista samo me malo svrbe na trenutke i punije su. Primjetila sam da sam malo napuhana i stalno moram na wc pisat. To je to od simptoma,prije nekoliko dana bili blagi grcevi u trbuhu i ledima i proslo. Sutra idem na redovnu kontrolu kod ginekologa,ali sumnjam da ce ista moci vidit jer je prerano.
Ima mozda neka iskustva s tim areolama?
Jameni su u trudnoći areole bile povećane i tamnije, grudo pune i blage žilice se vidjele, također i grčevi. Sretno!
Eh i meni skoro svaki mjesec pa nista 🤷 u biti to me progesteron koji se krene lučit nakon ovulacije neovisno o trudnoći.
Evo me na 4-5 dpo grudi minimalno bole. Pa ti budi pametan 😬
Jutro cure. Jel se pije kavica ?
Di ste cure 4DPO?
Mene mjehur boli, tjera me piškiti non stop, lijevi jajnik malo popušta napokon. Jučer i prekjučer imala proljev da prostite.A obrisala sam jučer i par kapljica krvi nakon piškenja. Sise kreću rasti klasika prek vješticu…
Evo me. ☕🙋Meni je praćenje promjena u grudima teski promašaj. Prošli mjesec su bile ogromne, sve mi se žile vidjele, pa vještica došla. Ušpika me tu i tamo jajnik, nema pravila koji ali i to mi nije simptom.
Nisam više pametna 🤦
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Kejsy sad sam se sjetila da sam zapravo i pila inositol i da mi je možda čak i pomogao kad sam ostala trudna. Uopće sam na to zaboravila.
Moja m je došla i slijedeću ne ocekujem 10.5.
Blair, imam grudnjake kosaricu vece za tjedan pred vjesticu. Toliko mi se povecaju, a bole jaoo... Tako da to uopce ne uzimam u obzir. 😅
Realno je i rano jos za neke simptome, al nemos protiv glave. 🤣
29👩 28🧑
11/21 ttc
endometrioza i Hashimoto
Blair, imam grudnjake kosaricu vece za tjedan pred vjesticu. Toliko mi se povecaju, a bole jaoo… Tako da to uopce ne uzimam u obzir. 😅
Realno je i rano jos za neke simptome, al nemos protiv glave. 🤣
Apsolutno. To ne znači da ne osluškujem sebe,
pitam se 🤷🤣 i pogledam više videa na tu temu. btw hvala kejsy na onom YouTube kanalu, super je ženska.
Dat ću ti još jedan primjer. Zatvor. Prije sam mislila da je i to simptom dok nisam skužila da dan, dva nakon ovulacije imam isti jer me progesteron naglo šusne 🙈 i cure oprostite sto nekad zbrčkano pišem imam duge nokte pa se satarem dok jednu rečenicu napišem 🤦
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Blair, takve stvari primjetis tek kad pocnes zapisivati kako se osjecas svaki mjesec. Onda te to malo spusti na zemlju dok cekas. 🤣
Al neka nam je sretno! 🤞
29👩 28🧑
11/21 ttc
endometrioza i Hashimoto
Blair, takve stvari primjetis tek kad pocnes zapisivati kako se osjecas svaki mjesec. Onda te to malo spusti na zemlju dok cekas. 🤣
Al neka nam je sretno!
To ne znači da nećemo komentirati simptome i dalje. 🤣🤷🤣
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️