Blair, takve stvari primjetis tek kad pocnes zapisivati kako se osjecas svaki mjesec. Onda te to malo spusti na zemlju dok cekas. 🤣
Al neka nam je sretno!
To ne znači da nećemo komentirati simptome i dalje. 🤣🤷🤣
Treba mi nesto davati nadu. 🤣🙈
29👩 28🧑
11/21 ttc
11/21 oboje plusić, ali korona
endometrioza i Hashimoto
Pozdrav curke..
Ja evo malu paniku dozivila,realno malo sam paranoicna. Ali nikada nikada u zivotu nisam imala niti velike,niti tamne areole,uvijek se naziralo onako sitno,skoro nis. Ali sada su jako ali jako velike i tamne toliko da sam se uplasila,takoder i vene su izrazene. M (ne) trebam dobit za 5 dana,a inace me 2 tjedna prije nje grudi strasno bole. Sada nista samo me malo svrbe na trenutke i punije su. Primjetila sam da sam malo napuhana i stalno moram na wc pisat. To je to od simptoma,prije nekoliko dana bili blagi grcevi u trbuhu i ledima i proslo. Sutra idem na redovnu kontrolu kod ginekologa,ali sumnjam da ce ista moci vidit jer je prerano.
Ima mozda neka iskustva s tim areolama?
Jameni su u trudnoći areole bile povećane i tamnije, grudo pune i blage žilice se vidjele, također i grčevi. Sretno!
Eh i meni skoro svaki mjesec pa nista 🤷 u biti to me progesteron koji se krene lučit nakon ovulacije neovisno o trudnoći.
Evo me na 4-5 dpo grudi minimalno bole. Pa ti budi pametan 😬
Jutro cure. Jel se pije kavica ?
Di ste cure 4DPO?
Mene mjehur boli, tjera me piškiti non stop, lijevi jajnik malo popušta napokon. Jučer i prekjučer imala proljev da prostite.A obrisala sam jučer i par kapljica krvi nakon piškenja. Sise kreću rasti klasika prek vješticu…
Evo me. ☕🙋Meni je praćenje promjena u grudima teski promašaj. Prošli mjesec su bile ogromne, sve mi se žile vidjele, pa vještica došla. Ušpika me tu i tamo jajnik, nema pravila koji ali i to mi nije simptom.
Nisam više pametna 🤦
Kod mene prosli ciklus isto. Totalni promasaj sa pracenjem simptoma na grudima. K tome jos to se inace ne desava, to je bilo nesto sto se taj ciklus pojavilo i bas sam si mislila da je to to. Ali nije bilo 😆 Tako da sike od mene vise nece na paznji dobit 🤣
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Cure ja bi ušla u vašu FB grupu ali imam pitanje: zašto ne stavite na secret umjesto private? Secret je puno zaštićenije jer nitko ne može doći do grupe osim putem linka (Kejsy ga ima u potpisu). Meni itko nitko ne zna da nam je plan 2. beba niti da sam trudna pa sam nekako skeptična dok je na private da netko ne vidi da sam član?
Cure ja bi ušla u vašu FB grupu ali imam pitanje: zašto ne stavite na secret umjesto private? Secret je puno zaštićenije jer nitko ne može doći do grupe osim putem linka (Kejsy ga ima u potpisu). Meni itko nitko ne zna da nam je plan 2. beba niti da sam trudna pa sam nekako skeptična dok je na private da netko ne vidi da sam član?
Nema veze, voljela bih da ako neko ko je na fejsu treba podrsku da moze da nadje grupu. Svako niko ne moze da procita nista sto se u grupi pise dok nije clan. Nekako mi sebicno sakriti, jer ko zna koliko jos zena je usamljeno u svojoj borbi bez nekog kome moze napisati (reci) sa cim se nosi.. sta znam, nekako mi je bitnije da imamo kontrolu stase moez procitati i da nema maltertiranja..
Ok, jasno...
Kejsysad sam se sjetila da sam zapravo i pila inositol i da mi je možda čak i pomogao kad sam ostala trudna. Uopće sam na to zaboravila.
Moja m je došla i slijedeću ne ocekujem 10.5.
Pa da moguce je, nekom ebas pomogne, nekom opet ne napravi neku razliku, ali u svakom slucaju treba sa njim biti uporan, pa bar 3-6 mj se mora piti. A Za listu neka neko drigi preuzme, ako hoce samo iskopiraj onu zadnju od juce i nastavi. Je necu moci stici sve upratiit bicu malo leteca ovih dana sad ima bas puno obaveza, a i posao pritisce
Da se nadovezem ja sam prestala sa svim suplementima jer nisam vidjela nikakav pomak. I ovaj dobitni mjesec sam povremeno znala popiti selen. E sad da li je on pomogao ili ne ne znam ali eto mozda nekom bude od pomoći.
Danas sam kupila vitamine uzela sam Novalac. Cekam betu sutra bi do 13 h trebala biti. Bas sam se razocarala kada je rekla da se toliko ceka. Kaze teta u ZG bude gotovo isto dan ali kod nas se ceka. A reko sta cu ahha..
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Pozdrav cure,evo i mene..cestitam svim curama koje su ugledale svoje plusiće od srca,a one koje nisu želim im sto prije plusić..evo meni stigla men..nakon 14 dana kašnjenja..nisam nikada koristila trakice za ovulaciju,koliko dana poslije men ih vi počinjete koristiti da mi date eto neke upute..pozdrav za sve
Pozdrav cure,evo i mene..cestitam svim curama koje su ugledale svoje plusiće od srca,a one koje nisu želim im sto prije plusić..evo meni stigla men..nakon 14 dana kašnjenja..nisam nikada koristila trakice za ovulaciju,koliko dana poslije men ih vi počinjete koristiti da mi date eto neke upute..pozdrav za sve
Dobrodosla. Zelimo ti plusic sto prije. 🤞
Ovo je tesko tocno reci. 😅 Koliko su ti dugi ciklusi? Jesu li inace nepravilni?
Mislim da je najbolje pratiti iscjedak i polozaj cerviksa.Tako sam ja krenula i dalje isto radim, obicno oko 11/12dc krenem s trakicama i ulovim kroz par dana pik. Zadnjih par ciklusa mi je pik bio tocno na 14dc, ali je luteinska faza bila 12-14 dana. Ne mogu reci da sam do sada imala problema s time, ali mozda cure kojima su ciklusi nepravilniji imaju bolje savjete. 😁
29👩 28🧑
11/21 ttc
11/21 oboje plusić, ali korona
endometrioza i Hashimoto
Pozdrav cure. Da se malo javim. Meni je 30.03. Bila ocekivana menstruacija, i 5 dana prije mi bilo smedjarenje tj. 25.3., pa sam ona 28.03. Prokrvarila normalno i imala menstruaciju do 2.4., od jucer mi opet pocelo smedjarenje i bolovi, danas na UZV pregledu nema nista, sve je oke, ni trudnoca, ni ciste,. Poslao me vaditi betu koja je 74,2 dobila da pijem duphastone 🤷♀️ Ja sam zena fenomen, nista ni s cim se ne poklapa. Kako ste vi? 🤗🤗
👩-29 (trombofilija) 🧑🏻-28
Krenuli po bebolinu 👶🏻 No.1 od 01/2021
06.10. +
16.10.21. Missed ab 6tt 😞
13.04.22. - biokemijska trudnoća 😞
Pozdrav cure. Da se malo javim. Meni je 30.03. Bila ocekivana menstruacija, i 5 dana prije mi bilo smedjarenje tj. 25.3., pa sam ona 28.03. Prokrvarila normalno i imala menstruaciju do 2.4., od jucer mi opet pocelo smedjarenje i bolovi, danas na UZV pregledu nema nista, sve je oke, ni trudnoca, ni ciste,. Poslao me vaditi betu koja je 74,2 dobila da pijem duphastone 🤷♀️ Ja sam zena fenomen, nista ni s cim se ne poklapa. Kako ste vi? 🤗🤗
Drzim fige da sve bude okej 🤞
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji