I ja se slazem vezano za fb, iako sam bila kratko clan grupe na fb, mnogo je komentara i postova, jedn se ne snalazim. Forum mi nudi prije svega anonimnost (mogu napravit novi fb profil, ali je komplikovano svaki put se prebacivat s profila na profil, jer svoj koristim aktivno) a s druge strane ovdje je preglednije, jer na fb je mnogo odgovora pa replay odgovor odgovora, uglavno za mene je forum bolja opcija. U slucaju da se utihne ova tema, prebacujem se u grupu bar radi citanja iz prikajka. Tako da mi je drago ostat sa curama koje dijele isto misljenje i nadam se da ce ova tema opstat jos dugo 🤞❤ Lijepu nedjelju vam zelim ❤
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Buhtlica hvala ti 🥰 vidim da je i kod tebe siguran plusic 2-3 weeks, tako da sada samo smireno i bez zivciranja. Kad planiras iti na prvi pregled? ☺️
Mare hvala puno 😍 iskreno neznam koji sam dpo, danas mi je 31dc. Nisam opce pratila ovulaciju, jer smo pili terapiju, ali izvleda dok najmanje ocekujes te iznenadi ☺️🥰
Pahuljka baš tako, samo da sam sada pogledala a vidim dobro jer se crta pokazala u roku minute 🙉🥰 hvala ti puno i ja se nadam, samo da bu uredna. ❤️
Christine, Tinchy, Ella, Bodido, Pipin, Kamilica, Leptirica, MBMikica hvala vam puno drage ženice!🥰🥰☺️
Nadam se da nisam koga zaboravila, hvala svima! ☺️🥰 iskreno ne vjerujem jos da imam dvije crte! 🙉☺️🥰
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
I ja se slazem vezano za fb, iako sam bila kratko clan grupe na fb, mnogo je komentara i postova, jedn se ne snalazim. Forum mi nudi prije svega anonimnost (mogu napravit novi fb profil, ali je komplikovano svaki put se prebacivat s profila na profil, jer svoj koristim aktivno) a s druge strane ovdje je preglednije, jer na fb je mnogo odgovora pa replay odgovor odgovora, uglavno za mene je forum bolja opcija. U slucaju da se utihne ova tema, prebacujem se u grupu bar radi citanja iz prikajka. Tako da mi je drago ostat sa curama koje dijele isto misljenje i nadam se da ce ova tema opstat jos dugo 🤞❤ Lijepu nedjelju vam zelim ❤
Slazem se ja uopste ne volim fejs i da mi nije posla obrisala bih nalog. Ali stvarno necu da dozvolim da po meni pljuje neko tamo sa 2 razreda osnovne, sto procita nesto na interneti i ovde se pravi da je primarius neki, ja koja o ginekologiji proucavam i ucim zadnjih 5-6 godina, pripremajuci se da sakupim znanaji hrabrosti za krenuti u akciju, ne da sam naucila svasta, mogu ovd ena latinskom pisati, ali cemu i zasto to da radim, kad je lakse pisati onako kako je razumljivo svima.. ne pravdam se ridjenoj majci, a ovde sam se dovela u situaciju da se pravdam tamo nekom ko nema ni mrvu ljudskosti.. Nije iskljuceno da se se necu povuci iz svega ako mi bude previse, jer stvarno ne volim fejs, ovde kad sam dosla imala sam zelju da naucim nesto sto ne znam, i da prenesem znanje ono koje ja imam (jer nema nikog na ovoj zemaljskoj kugli ko sve zna), da budem podrska nekome ako mogu i to je jedini moj motiv.. I onda dozivim da u najgorem mogucem momentu kad se borim sa emocijama neko neljdsko smece pljuje po meni i naziva me lazovom..jenostavno necu, ne zasluzujem i tacka. Vlasnici ovog foruma, trebali bi od ovih reklama izdvojiti nesto i platiti covjeka da bude administrator, jer oni to nemaju, ako nekad budu imali vracam se sigurno, ovako… nema smisla.. snadjem se nekako na fejsu ili nadjemo neki drugi forum gde vlasnici nisu skrtice i placaju nekoga da bude administrator.
Ma da naravno, pravdat se samo treba sebi a da ne pricamo o anonimnoj osobi na nekom forumu. Tako da si u pravu. Ako je za tebe bolja opcija fb, zasto da ne. Sacuvati svoje zivce je pola zdravlja. Jedini minus ovom forumu je nedostatak admina, ali sta sad da se radi. IGNORE 😎 Svrati nam bar ponekad ❤
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Buhtlica hvala ti 🥰 vidim da je i kod tebe siguran plusic 2-3 weeks, tako da sada samo smireno i bez zivciranja. Kad planiras iti na prvi pregled? ☺️
Mare hvala puno 😍 iskreno neznam koji sam dpo, danas mi je 31dc. Nisam opce pratila ovulaciju, jer smo pili terapiju, ali izvleda dok najmanje ocekujes te iznenadi ☺️🥰
Pahuljka baš tako, samo da sam sada pogledala a vidim dobro jer se crta pokazala u roku minute 🙉🥰 hvala ti puno i ja se nadam, samo da bu uredna. ❤️
Christine, Tinchy, Ella, Bodido, Pipin, Kamilica, Leptirica, MBMikicahvala vam puno drage ženice!🥰🥰☺️
Nadam se da nisam koga zaboravila, hvala svima! ☺️🥰 iskreno ne vjerujem jos da imam dvije crte! 🙉☺️🥰
Nadam se sto prije, sutra cu nazvati ginekologinju pa cu vidjeti sto kaze.
Bas to kad se najmanje nadas eto ga. Ja sam 3 godine toliko forsirala i odnose i pila svasta nesta. Drzala noge u zraku, jastuk pod guzom i svasta nesta. Piskila te lh kao da mi je sudnji dan nikad nisam ulovila O. I prosli mjesec smo bili ko zecevi ali zato sto smo te htjeli i bas sam uzivala u tome i ni jednom nisam pomislila na trudnocu. Imala samo jednog kineza i odjednom druga crtica kad M nije dosla poslje utrogastena. Ja sam jos uvijek u soku hahah. Bila sam uvjerena da nemam ovulacije i tako to. I evo sad sam toliko sretna i nadam se da Ce sve biti uredu.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Christine, Tinchy, Ella, Bodido, Pipin, Kamilica, Leptirica, MBMikicahvala vam puno drage ženice!🥰🥰☺️
Nadam se sto prije, sutra cu nazvati ginekologinju pa cu vidjeti sto kaze.
Bas to kad se najmanje nadas eto ga. Ja sam 3 godine toliko forsirala i odnose i pila svasta nesta. Drzala noge u zraku, jastuk pod guzom i svasta nesta. Piskila te lh kao da mi je sudnji dan nikad nisam ulovila O. I prosli mjesec smo bili ko zecevi ali zato sto smo te htjeli i bas sam uzivala u tome i ni jednom nisam pomislila na trudnocu. Imala samo jednog kineza i odjednom druga crtica kad M nije dosla poslje utrogastena. Ja sam jos uvijek u soku hahah. Bila sam uvjerena da nemam ovulacije i tako to. I evo sad sam toliko sretna i nadam se da Ce sve biti uredu.
Buhtlica23 Slazem se sa tobom. Psiha je u vecini slucajeva najveca prepreka. Ali je toliko tesko ne misliti o tome ako to zelimo i jos uz to radimo na tome. Cesto se sjetim one izreke :,, Zeli ali ne trebaj! " Jer prevelikom zeljom mi zapravo to sputavamo. Vibriramo onda vibracijom nemanja, a to su niske vibracije. Treba da vibriramo drugacije. Da uzivamo na tom putu pravljenja bebe, da se radujemo svakom vinu, svakom postupku, da uzivamo u u svakoj trakici koju popiskimo iako ona bude negativna. I da na te snijezne trakice gledamo pozitivno jer Bog zna kada je najidealniji trenutak za dvije crtice. On nas uvjek cuva I za nas ima najbolji plan. Samo hrabro i sa puno vjere I sebe, u zivot! Ja tako gledam na stvari u zadnje vrijeme i cekam kada ce biti taj pravi trenutak i za mene! 😊
Ti si pravi momenat uhvatila i sad uzivaj u tom blaženom stanju, oboji svaki dan najljepsi bojama💕💕💕
👱♀️ 35 god (1 dijete iz prvog braka)
👨🦱 50 god (1 dijete iz prvog braka)
Pokusavamo od 12. 2021.
Biohemijska u januaru
Ginekoloski pregledi uredni, brisevi uredni, hormoni uredni
buhtlica i Natalie cestitam vam od srca ♥️
Meni je jucer bio peak, pokrivamo jos dan-dva obavezno i drzim fige da za 2 tj i ja docekam ➕
buhtlica i Nataliecestitam vam od srca ♥️
Meni je jucer bio peak, pokrivamo jos dan-dva obavezno i drzim fige da za 2 tj i ja docekam ➕
Drzim fige i ja da sve docekate plus 🤞🤞🤞
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Buhtilca nazovi i dogovori se. Koji dc si sad?
Mislim da je to istina, dok se ne opterecujes s tim desi se. Opustis se i uzivate jedan pokraj drugoga i prije ili kasnije se bu dogodilo. Meni su trakice oke ali nije da sam sad bila luda oko njih. Ja sam napravil ponekad koju i ak sam ulovila peak oke ako ne opet dobro. Zakaj si bila uvjerena da nemas ovulacije? I ja sam isto u soku, jer sam i na forumu pisala da smo mi sad par ciklusa out i sad ugledam 2 crte. Sve bude uredu, sad se samo opusti i uzivaj u tome! 🥰❤️
👩🏼30 👱🏻♂️33
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
Leptirica slazem se s tobom, i sve stoji kako si napisala. ☺️
DaMa hvala ti od srca! ❤️ Cekam pregled kod endokrinologa, nadam se da bude sve uredu.
👩🏼30 👱🏻♂️33
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
Buhtilca nazovi i dogovori se. Koji dc si sad?
Mislim da je to istina, dok se ne opterecujes s tim desi se. Opustis se i uzivate jedan pokraj drugoga i prije ili kasnije se bu dogodilo. Meni su trakice oke ali nije da sam sad bila luda oko njih. Ja sam napravil ponekad koju i ak sam ulovila peak oke ako ne opet dobro. Zakaj si bila uvjerena da nemas ovulacije? I ja sam isto u soku, jer sam i na forumu pisala da smo mi sad par ciklusa out i sad ugledam 2 crte. Sve bude uredu, sad se samo opusti i uzivaj u tome! 🥰❤️
Zvati cu sutra svakako. Zadnja M je bila 8.3 do 13.3.
Ista je izazvana Duphastonima. Zato sto nikad nisam uhvatila pik niti sam imala neke iscjetke i sl. Uz to jako neredovite M. Moram ih izazivati tabletama. Ciklusi su mi znali bit i po 180 dana.... Ugl ocito je ovaj mj bila.
Sama sebe stresiram. Ne znam zasto sam morala sad ic piskit i popiskim jos jedan onaj zadnji Muller test da vidim da li je test potamnio u odnosu na prvi, a crtica svjetlija nego sto je bila.😕
Nadam se samo da je to zbog tekucne ili tako nesto.. iako nisam puno pila. Sutra ujutro beta pa u srijedu opet..
Eto vidis kad se najmanje nadas dode. Iako me blaga mucnina hvata.. ne znam jel moguce vec sutra ulazim u 5 tjedan ili u utorak nisam sigurna. A za dobitni odnos mislim da je bio 23 il' 25.3.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji