Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    10. Travanj 2022. 20:09

Ispravka 25 ili 27*

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

BlairWaldorf
    10. Travanj 2022. 20:17

Kejsy navrati češće. 💋

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Niksii
    10. Travanj 2022. 20:49

Curke samo da kažem nešto. Nikad se ne zna hoce li trebati nekome ovo ili ne ali... Pijem Inofolic od 1.mj... inace ksd bih dobila mengu ja bih plakala, povracala, onesvjestavala se, bila po hitnoj od bolova itd itd. Uglavnom bas bih imala jaku mengu ... E sad ja vidim jednu veliku razliku ozmedju tih prije đengu brz Inofolica i sada sa Inofolicom. Bol je MINIMALNA. Znaci toliko laksa menga sto se toga tice, a krvarila sam bas onako kako treba. Toliko da sam onaj jedan veliki paket ulozaka potrosila u dva dana, ali nebitno, jako malo me boljelo. Znaci da Inofolic ima j na tu utjecajaaa. E sad ako netko ima objasnjenje za to neka slobodno dobaci,ja pretpostavljam da bi moglo biti da taj Inofolic cisti jajnike od cista pa da je menga laksa🤷🏼‍♀️😁😁 znaci da bi mogao biti velik napredak sto se tice dugih ciklusa itd🤞🤞

23🙋🏼‍♀️
    26🤷🏽‍♂️
    19.07. ➕
    24.07. Beta 316

• golubica93
    10. Travanj 2022. 20:49

Čestitke curama na plusićima🌼❤ ostalim curama također želim plusić❤

Kao što sam pisala jučer, kod mene čudni grcevi zadnjih par dana, M treba ne stici 19.04. Danas nemam nikakvih grceva. Apsolutni nista. Samo neki čudan iscjedak, bijeli do svjetlo žute boje. Nema ga kolicinski puno no svaki put kad idem ba wc, prisjetimo ga. Inače nisam primjećivala prije takve iscjetke. Mogu li se čemu nadati, sta mislite? 🙈🙃

• golubica93
    10. Travanj 2022. 21:04

Baš tako. Nika

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

proljetnica

Ajde pozdrav, ne moraš se vraćati da čitamo nebuloze koje pišeš. I da ti odgovorim na ono konstantaciju “da se oplodnja i implantacija događa a nešto nije u redu” ne moraš puno tražiti sto nije u redu, tijelo i hormonski sustav se priprema za menopauzu u tvojim godinama a ne za trudnoću. I da, nikad ne znaš s kim diskutiraš i sto smo po zanimanju pa se ne sprdaj s tim primarijus, pozdrav

Paaaa mislim da treba jos da ucis. U predmenopauzi hormoni nisu savrseni.. moji jesu hvala sto brines bas si dusa .. i moj AMH je savsen cak i puno bolji za moje godine. Moja baka sa mamine strane (dobro je znati bitno je gledati zene u porodici sa majcine strane) je rodila u 46 godini. Tetka jedna u 45, druga u 44 pa naravno da i ja vremena imam. A do tad stignem i tebe edukovati, sto mi je veliko zadovoljstvo, a sad bas necu otici sa foruma, jer vidim da imam vjernog ucenika, a meni jako veliko zadovoljstvo kad nekome mogu pomoci oko edukacije. Jer pretpostavljam da ti treba savjeta jer vidim da se bas i ne kuzis u dosta toga. Svarno mi je drago da ti mogu pomoci sa iformacijama, samo duso javi sta te zanima za tebe nadjem rezultate svih mogucih istrazivanja.. Eto bas si me dirnula sa tim da brines o mom organizmu, koji nije ni blizu menopauze Samo kazi koji problem imas, da ti napisem nesto vise o tom.. Znas kako i psihologija mi je pored ginekologije velika ljubav u zivotu, pa ti stvarno mogu pomoci sa tim tvojim frustracijam, oprosti za neki dan, malo sam bila emotivna.. a pomogla sam mnogima sa problemima nksioznosti, napada panike i depresijom, pa slobodno na bilo koju temu tu sam da pomognem…

Nikada nije kasno. Moja mama je rođena kad je baka imala skoro 47. Meni evo 29, tako da se i ja nekako nadam da sam povukla te gene iako sam još relativno mlada, nemam djece, radim na tome. Ako i ne upali odmah, imam neku nadu. 

• golubica93
    10. Travanj 2022. 21:06

Ispravak:  ovo "bas tako nika" je trebalo biti u messengeru pa završilo ovdje slučajno 🙈 

natalie19
    10. Travanj 2022. 21:54

buhtlica23

natalie19

Buhtilca nazovi i dogovori se. Koji dc si sad?
    Mislim da je to istina, dok se ne opterecujes s tim desi se. Opustis se i uzivate jedan pokraj drugoga i prije ili kasnije se bu dogodilo. Meni su trakice oke ali nije da sam sad bila luda oko njih. Ja sam napravil ponekad koju i ak sam ulovila peak oke ako ne opet dobro. Zakaj si bila uvjerena da nemas ovulacije? I ja sam isto u soku, jer sam i na forumu pisala da smo mi sad par ciklusa out i sad ugledam 2 crte. Sve bude uredu, sad se samo opusti i uzivaj u tome! 🥰❤️

Zvati cu sutra svakako. Zadnja M je bila 8.3 do 13.3.

Ista je izazvana Duphastonima. Zato sto nikad nisam uhvatila pik niti sam imala neke iscjetke i sl. Uz to jako neredovite M. Moram ih izazivati tabletama. Ciklusi su mi znali bit i po 180 dana…. Ugl ocito je ovaj mj bila.
    Sama sebe stresiram. Ne znam zasto sam morala sad ic piskit i popiskim jos jedan onaj zadnji Muller test da vidim da li je test potamnio u odnosu na prvi, a crtica svjetlija nego sto je bila.😕
    Nadam se samo da je to zbog tekucne ili tako nesto.. iako nisam puno pila. Sutra ujutro beta pa u srijedu opet..
    Eto vidis kad se najmanje nadas dode. Iako me blaga mucnina hvata.. ne znam jel moguce vec sutra ulazim u 5 tjedan ili u utorak nisam sigurna. A za dobitni odnos mislim da je bio 23 il' 25.3.

Javi sutra betu. 🤞🏻 Onda smo jako blizu, meni je bila zadnja 11.3. 
    Pijes neke suplimente ili nista? Ovaj ciklus vam se je poklopilo kako treba. ☺️
    Mozda je do tekucine, nemoj se sad radi jacine crtice zivcirati. Digitalni ti je pokazal 2-3, sad se smiri i sutra ides vaditi betu. Pogledaj neki film, bilo šta, samo da ne mislis tolko o tome. Znam da je lako reci ali probaj ne misliti na crtu. U utorak ulazis u 5 tj ak se ne varam.
    Nama je bil dobitni 24 ili prije jer poslije smo pili terapiju.

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

• caro22
    10. Travanj 2022. 22:23

Pozdrav curke..
    Ja evo malu paniku dozivila,realno malo sam paranoicna. Ali nikada nikada u zivotu nisam imala niti velike,niti tamne areole,uvijek se naziralo onako sitno,skoro nis. Ali sada su jako ali jako velike i tamne toliko da sam se uplasila,takoder i vene su izrazene. M (ne) trebam dobit za 5 dana,a inace me 2 tjedna  prije nje grudi strasno bole. Sada nista samo me malo svrbe na trenutke i punije su. Primjetila sam da sam malo napuhana i stalno moram na wc pisat. To je to od simptoma,prije nekoliko dana bili blagi grcevi u trbuhu i ledima i proslo. Sutra idem na redovnu kontrolu kod ginekologa,ali sumnjam da ce ista moci vidit jer je prerano. 
    Ima mozda neka iskustva s tim areolama?

BlairWaldorf
    10. Travanj 2022. 22:30

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

proljetnica

Ajde pozdrav, ne moraš se vraćati da čitamo nebuloze koje pišeš. I da ti odgovorim na ono konstantaciju “da se oplodnja i implantacija događa a nešto nije u redu” ne moraš puno tražiti sto nije u redu, tijelo i hormonski sustav se priprema za menopauzu u tvojim godinama a ne za trudnoću. I da, nikad ne znaš s kim diskutiraš i sto smo po zanimanju pa se ne sprdaj s tim primarijus, pozdrav

Paaaa mislim da treba jos da ucis. U predmenopauzi hormoni nisu savrseni.. moji jesu hvala sto brines bas si dusa .. i moj AMH je savsen cak i puno bolji za moje godine. Moja baka sa mamine strane (dobro je znati bitno je gledati zene u porodici sa majcine strane) je rodila u 46 godini. Tetka jedna u 45, druga u 44 pa naravno da i ja vremena imam. A do tad stignem i tebe edukovati, sto mi je veliko zadovoljstvo, a sad bas necu otici sa foruma, jer vidim da imam vjernog ucenika, a meni jako veliko zadovoljstvo kad nekome mogu pomoci oko edukacije. Jer pretpostavljam da ti treba savjeta jer vidim da se bas i ne kuzis u dosta toga. Svarno mi je drago da ti mogu pomoci sa iformacijama, samo duso javi sta te zanima za tebe nadjem rezultate svih mogucih istrazivanja.. Eto bas si me dirnula sa tim da brines o mom organizmu, koji nije ni blizu menopauze Samo kazi koji problem imas, da ti napisem nesto vise o tom.. Znas kako i psihologija mi je pored ginekologije velika ljubav u zivotu, pa ti stvarno mogu pomoci sa tim tvojim frustracijam, oprosti za neki dan, malo sam bila emotivna.. a pomogla sam mnogima sa problemima nksioznosti, napada panike i depresijom, pa slobodno na bilo koju temu tu sam da pomognem…

To kejsy. A mislim da ovoj jadnici nema pomoći. Ja sam za ignore. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Tinchy09
    10. Travanj 2022. 23:06

Takoder znam zenu u uzoj obitelji koja je rodila s 42 godine, kakve menopauze 😂😂😂 na kraju krajeva, svaki organizam je drukciji...dakako da ima slucajeva gdje ima preuranjene menopauze ali to je iznimka... 
    Ako nalaz hormona kaze da je sve ok, onda je to crno na bijelo. 
    Najbolje da ovako nisko optuzujemo zenu da je u menopauzi..i to napamet(!) .. ma svasta 😂😂
    Kejsy, samo se nasmij na ovo... postala je smijesna 😂😂 

Najbolje da se sve povucemo i u kuhinju, ili bolje pecinu i nazovemo se jalovima.
    🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 
    Dakle, straaaasno! 🙄

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.