Pozdrav curke..
Ja evo malu paniku dozivila,realno malo sam paranoicna. Ali nikada nikada u zivotu nisam imala niti velike,niti tamne areole,uvijek se naziralo onako sitno,skoro nis. Ali sada su jako ali jako velike i tamne toliko da sam se uplasila,takoder i vene su izrazene. M (ne) trebam dobit za 5 dana,a inace me 2 tjedna prije nje grudi strasno bole. Sada nista samo me malo svrbe na trenutke i punije su. Primjetila sam da sam malo napuhana i stalno moram na wc pisat. To je to od simptoma,prije nekoliko dana bili blagi grcevi u trbuhu i ledima i proslo. Sutra idem na redovnu kontrolu kod ginekologa,ali sumnjam da ce ista moci vidit jer je prerano.
Ima mozda neka iskustva s tim areolama?
Ja meni su u trudnoći areole bile povećane i tamnije, grudo pune i blage žilice se vidjele, također i grčevi. Sretno!
👰34,
🤵37,
2 x vanmaternička,
3/2022 - 1. IVF, ET 2 blastociste-biokemijska, 3 blastociste smrznute
FET prirodni 13.7. 2 blastociste 👉 beta 25.7. 🤞🤞🤞 8.dpt - plus ko kuća 😂, 12. dpt beta 508👌, 15. dpt beta 2457
8.8. UZV ❤️ i manji hematom
Termin 2.4. I gestacijski dijabetes...
Pozdrav curke..
Ja evo malu paniku dozivila,realno malo sam paranoicna. Ali nikada nikada u zivotu nisam imala niti velike,niti tamne areole,uvijek se naziralo onako sitno,skoro nis. Ali sada su jako ali jako velike i tamne toliko da sam se uplasila,takoder i vene su izrazene. M (ne) trebam dobit za 5 dana,a inace me 2 tjedna prije nje grudi strasno bole. Sada nista samo me malo svrbe na trenutke i punije su. Primjetila sam da sam malo napuhana i stalno moram na wc pisat. To je to od simptoma,prije nekoliko dana bili blagi grcevi u trbuhu i ledima i proslo. Sutra idem na redovnu kontrolu kod ginekologa,ali sumnjam da ce ista moci vidit jer je prerano.
Caro22 Meni to miriše na plusić😊
👱♀️ 35 god (1 dijete iz prvog braka)
👨🦱 50 god (1 dijete iz prvog braka)
Pokusavamo od 12. 2021.
Biohemijska u januaru
Ginekoloski pregledi uredni, brisevi uredni, hormoni uredni
Jutro cure, javljam da sam krv izvadila ali nalaz tek sutra oko 13 h 😔
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Pozdrav curke..
Jameni su u trudnoći areole bile povećane i tamnije, grudo pune i blage žilice se vidjele, također i grčevi. Sretno!
Eh i meni skoro svaki mjesec pa nista 🤷 u biti to me progesteron koji se krene lučit nakon ovulacije neovisno o trudnoći.
Evo me na 4-5 dpo grudi minimalno bole. Pa ti budi pametan 😬
Jutro cure. Jel se pije kavica ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Uh. To čekanje je najgore. Drzim fige na najjače 💋
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Da bome je najgore. Zvala sam i gin termin dobila 26.4, jer su na godišnjem zbog Uskrsa pa ne mogu tjedan prije. Kaze ako bude nekih bolova ili krvarenja da idem na hitnu sad me samo uznemirila haha
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Da bome je najgore. Zvala sam i gin termin dobila 26.4, jer su na godišnjem zbog Uskrsa pa ne mogu tjedan prije. Kaze ako bude nekih bolova ili krvarenja da idem na hitnu sad me samo uznemirila haha
Ma buhtlice nema ti ni smisla prije vjeruj mi. I ja cu 26. ili 30.4 ici - tad ce ti se vec sve lijepo vidjeti i onda nema nedoumica. Ja u prvoj trudnoci isla s 5+6 i nije bilo srcane akcije i samo sam se nervirala do iduceg pregleda. U drugoj trudnoci s 6+6 i sve se evc vidjelo!
Ma buhtlice nema ti ni smisla prije vjeruj mi. I ja cu 26. ili 30.4 ici - tad ce ti se vec sve lijepo vidjeti i onda nema nedoumica. Ja u prvoj trudnoci isla s 5+6 i nije bilo srcane akcije i samo sam se nervirala do iduceg pregleda. U drugoj trudnoci s 6+6 i sve se evc vidjelo!
M rekla je narucila bi me inace 18.4 ali su na godisnje. A ja sam inace jako nestrpljiva ali sta cu cekat cu..
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
To ti je rekla samo informativno. Pa da nema smisla prije po meni najbolje možda ići u 7 tjednu kad se već srčana reakcija mora vidjeti da se ne stresiras bzvz.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Zene drage, nakon jučerašnjeg pika negdje oko 10h, 12dc (par sati kasnije je bila već svjetlija), sada tj. 24 sata kasnije crtica se jedva vidi, ne vidi se ako se ne zagledaš..očekivala sam postepeno da će LH opadat al baš toliko ne.
S obzirom da prvi put koristim trakice, zanima me da li to tako treba biti? Ako je jučer bio pik (koji smo naravno pokrili), a unutar 48 sati treba biti ovulacija, da li vrijedi još imati odnose?
Također, buni me tim više jer sam uvijek mislila po položaju cerviksa i sluzi da mi je ovulacija 14 dc, tada baš bude obilna sluz kao bjelanjak.. pik je po LH trakicama ovaj ciklus pokazalo 12dc, ako je ovulacija unutar 48 h, možda mi ej zaista ovulacija 14 dc i bez obzira što se jedva vidi druga crtica sad, ima šanse da ovulacija još nije nastupila?
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji