Natalie cestitam! Sretno! 🤞
Buhtlice, nek si ti sad malo mirnija! 😁
Nisam ni ja za fejs. Nitko ne zna da radimo na bebi i zelim da tako ostane. Dovoljno mi je stalnih nepotrebnih pitanja kad ce beba, ne zelim jos dodatne komentare od strane familije, bliznjih, a jos manje onih kojih se to ne tice. Anonimnost otvara mogucnost trollova, ali jednostavno takve postove treba ignorirati. Tu smo da si medusobno pruzimo podrsku i savjete. Vjerujem da ima puno njih koje citaju, a ne ukljucuju se. Na fejsu se za takvo sto moras ukljuciti u grupu, a raditi fejk fejs profil je previse komplicirano za tako nesto. 🤷♀️
Slazem se sa svime napisanim. Ono sto mi se ne svida preskocim. FB koristim ali isto nikom ne govorim da radimo na bebi. I ovako svi zabijaju nos di im nije mjesto. Kad sam se udavala je bilo da nisi trudna? Onda smo se vjenčali ima vec ohoho stalno potpitanja sta se ceka i sl..
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Buhtlice i sluzbeno cestitam! 💕🤗🎈🎉🤰😍
Baš mi je puno, puno drago zbog tebe! Nek' bude sve super! 💕🤗
Natalie i tebi čestitam! 🤗🎉🤰🎈🥳
---
Baš lijepo da su se zaredali plusići, bit će bebica....🥰
Svima želim lijepu nedjelju! ☀️☘️😊
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
https://ibb.co/bdbBrCQ
Curke kako Vam izgleda, zadnji je od 10:00 h. Jel to pik? Prvi put koristim lh rakice. Danas je 12dc. Dakle sad akcijanje sljedecih 48 h, sto vise to bolje?
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
https://ibb.co/1M2pTwQ
I pogledajte i ovu sliku, to je slikano odmah, tj unutar 5 min kako i treba. Na slici od gore su neke linije potamnile kasnije tako da mislim da je ova realnija
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Drage moje evo mene nakon dužeg vremena došli smo do 14 tjedna... U utorak idemo na fetalni pregled nadam se da će sve proci ok do 9 tjedna sam sve imala neka krvarenja srećom sve je prestalo bebac napreduje
Samo me zanima da li je neka išla na fetalni šta se tu radi jer nisam baš upućena čitala sam nešto ali voljela bi da mi neko objasni da skontam.na nas jezik hehe ono.mi je sve doktorski objašnjeno... Ljubim vas sve ❤❤❤❤❤
Uvijek ste bile podrška u svakom trenutku i za to vam.hvala puno 😘😘😘
🙋♀️ 26
🙋♂️30
Missed ab 03.2021 💔
Pokušavamo 9.2021🤞💓
Nalazi 🔝
Folacin 💊
Pijem vrkutu ne stalno 💗💗🤞🤞
Test + 6.2.2022🤗😍
28.2.2022👶💓
16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻
Natalie cestitam! Sretno! 🤞
Buhtlice, nek si ti sad malo mirnija! 😁
Nisam ni ja za fejs. Nitko ne zna da radimo na bebi i zelim da tako ostane. Dovoljno mi je stalnih nepotrebnih pitanja kad ce beba, ne zelim jos dodatne komentare od strane familije, bliznjih, a jos manje onih kojih se to ne tice. Anonimnost otvara mogucnost trollova, ali jednostavno takve postove treba ignorirati. Tu smo da si medusobno pruzimo podrsku i savjete. Vjerujem da ima puno njih koje citaju, a ne ukljucuju se. Na fejsu se za takvo sto moras ukljuciti u grupu, a raditi fejk fejs profil je previse komplicirano za tako nesto. 🤷♀️
Slažem se, ni kod mene nitko ne zna da radimo na tome ni išta , zato mi se i svidio ovaj forum zbog anonimnosti i što mogu slobodno pisati, pitati i sl.
Zasad sam zadovoljna ovim forumom tako da ništa drugo mi ne treba 😁
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
https://ibb.co/bdbBrCQ
Curke kako Vam izgleda, zadnji je od 10:00 h. Jel to pik? Prvi put koristim lh rakice. Danas je 12dc. Dakle sad akcijanje sljedecih 48 h, sto vise to bolje?
U akciju , ženo 😃🤗
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Jutro cure, ja sam sinoc napravila test i u šoku sam jer nisam očekivala da bum vidjela ovakvu crtu. 🙉☺️ Sad se samo nadam, da ovaj put dobro zavrsi. ☺️https://ibb.co/2kjGn5X
Cestitam!!! Plus kao kuca!!! Neka bude skolska I uredna! Krece poplava pluseva! Osjecam da ce ih biti toliko da necemo stizati da ispratimo😍💕💕💕
👱♀️ 35 god (1 dijete iz prvog braka)
👨🦱 50 god (1 dijete iz prvog braka)
Pokusavamo od 12. 2021.
Biohemijska u januaru
Ginekoloski pregledi uredni, brisevi uredni, hormoni uredni
Natalie Srecno zelim ti skolsku trudnocu i da sve bude u redu.
Kejsy Hvala na svemu sto si pruzila svima nama na forumu ne samo na ovu temu, meni si puno pomogla i na Spontani Pobacaj. Bicu ti zahvalna do neba za tvoje savete i ohrabrenja. Cekamo te po nekad ovde jer ovo je veruj nas sigurni kutak
Curke čestitam svima na novim plusicima 🤞🏼😘🥰
🧒🏽 - 29y 👩🏼
Pokušavamo od 02.2021
Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
Svi nalazi uredni 😊
02.2022 - + ali biokemijska..
Sortiraj odgovore
Najstariji