Sto mislite oce se vidit na onom testu sa tjednima ako pisnem?
Trebalo bi. Ja sam ga na 11 dpo i popodne k tome i pokazalo je
Znaci nesretna sam napravim test i izbaci onu gresku sa knjigom nesto nisam dobro … Odnose 60 kn hahahsad sam ga rastavila gledam nije mi jasno ima 2 trakice na jednoj je samo testna crta a na drugoj imam 2 crte 😱
Ti ti testovi uvijek imaju 3 crtice a kod tebe se baš lijepo vide..
I oni muller od 25 miu su pokazali lijepe crtice..
Probaj se opustiti do pon ako planiraš betu vaditi.. bit će to lijepa beta..
Znas stvarno pokusavam ali mi ne ide. Priznajem da sam na uzbudena i uplasena u isto vrijeme. Jos uvijek ne vjerujem sto se desava. I kupim taj test u nadi da Ce pokazat plus da mi ipak potvrdi te crte i eto.. nije mi sudeno. Da mi je barem biti zen ko moj muz.
Brine me to sto imam grceve danas cijelo popodne. Imam jos 2 ta iz Mullera ali to cu sutra piskit da se smirim do bete nadam se da ce tamniti. Onda cu se malo opustiti😅
Imatces grčeve i poslije evo ja ulazim u 7 tj I još uvijek povremeno pritisak kao da cu dobit baš zna zamolit ali na 7 sek I to je to….ne brini sve je normalnoo
Jesi imala pregled?
Imam u utorak u 12 😊😊😊prije 7 tjedna nema potrebe jedino ako se baš ne osjećaš najbolje ili si već imala nekakvih problema ranije…prije toga kod nas ni ne narucuju jer se ne čuje ni bebino srce prije a to je najvaznije
Ja sam oznacila u aplikaciji i sad mi stoji 4 tjedna i 5 dana, iako ja mislim da je manje .. vidit cu sta cu. ujutro sam se probudila u 15 do 4 i morala na wc reko odem pisnit test sa tim kao jutarnjim urinom i sve mi lade potonule. Tu je crta ali se vidi manje nego ona jucerasnja popodne 😔
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
E da i sretno sa pregledom zelim ti da se srceko cuje najglasnije sto moze 😍
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Znaci nesretna sam napravim test i izbaci onu gresku sa knjigom nesto nisam dobro … Odnose 60 kn hahahsad sam ga rastavila gledam nije mi jasno ima 2 trakice na jednoj je samo testna crta a na drugoj imam 2 crte 😱
Znas stvarno pokusavam ali mi ne ide. Priznajem da sam na uzbudena i uplasena u isto vrijeme. Jos uvijek ne vjerujem sto se desava. I kupim taj test u nadi da Ce pokazat plus da mi ipak potvrdi te crte i eto.. nije mi sudeno. Da mi je barem biti zen ko moj muz.
Brine me to sto imam grceve danas cijelo popodne. Imam jos 2 ta iz Mullera ali to cu sutra piskit da se smirim do bete nadam se da ce tamniti. Onda cu se malo opustiti😅
Imatces grčeve i poslije evo ja ulazim u 7 tj I još uvijek povremeno pritisak kao da cu dobit baš zna zamolit ali na 7 sek I to je to….ne brini sve je normalnoo
Jesi imala pregled?
Imam u utorak u 12 😊😊😊prije 7 tjedna nema potrebe jedino ako se baš ne osjećaš najbolje ili si već imala nekakvih problema ranije…prije toga kod nas ni ne narucuju jer se ne čuje ni bebino srce prije a to je najvaznije
Ja sam oznacila u aplikaciji i sad mi stoji 4 tjedna i 5 dana, iako ja mislim da je manje .. vidit cu sta cu. ujutro sam se probudila u 15 do 4 i morala na wc reko odem pisnit test sa tim kao jutarnjim urinom i sve mi lade potonule. Tu je crta ali se vidi manje nego ona jucerasnja popodne 😔
Znači već sam pisala to o tome...računa ti se od prvog dana zadnje menstruacije...a ne od ovulacije ili odnosa...
Druga stvar...meni je 25 dan ciklusa bila blaga roza sjena... 26 dan u 14 h baš plus... 27 dan sam radila clear blue digital on je bio 1+2tj... i poslije njega s istim urinom ova obična traka ona je bila svjetlija skoro kao prva od 25 dana... sve ovisi koliko si pila tekucine ili nisi ...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Dođi nam na fejs...u rupu koju je stavila Keysi...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Imatces grčeve i poslije evo ja ulazim u 7 tj
Znači već sam pisala to o tome…računa ti se od prvog dana zadnje menstruacije…a ne od ovulacije ili odnosa…
Druga stvar…meni je 25 dan ciklusa bila blaga roza sjena… 26 dan u 14 h baš plus… 27 dan sam radila clear blue digital on je bio 1+2tj… i poslije njega s istim urinom ova obična traka ona je bila svjetlija skoro kao prva od 25 dana… sve ovisi koliko si pila tekucine ili nisi …
Ma znam to da se racuna tako, a gle jesam pila nesto malo u noci sto je je.. a onda sam se sjetila da je neko vec pisao da mu je hcg tamniji navecer neg ujutro mozda je i kod mene tako ahha
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Dođi nam na fejs…u rupu koju je stavila Keysi…
Joj ne bi na FB, nekako vise volim forum zbog anonimnosti. Vec smo imale grupu neko je bio napravio negdje na 4 nastavku i onda je ispalo da je tamo bila jedna zenska i da se znamo i onda je razglasila svima kako ne mogu ostati trudna kad je ona konacno dobila svoj plus 🙄
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Dođi nam na fejs…u rupu koju je stavila Keysi…
Joj ne bi na FB, nekako vise volim forum zbog anonimnosti. Vec smo imale grupu neko je bio napravio negdje na 4 nastavku i onda je ispalo da je tamo bila jedna zenska i da se znamo i onda je razglasila svima kako ne mogu ostati trudna kad je ona konacno dobila svoj plus 🙄
Grupa je zatvorena i nema nas puno tj svi smo odavdje
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
jutroooooooo moj snješko od 12DPO,možda je prerano, mislila sam da imam test od 10, ali iza piše 20, spremna su još dva od mullera i jedan ovaj
Simptomi idalje postojani osjetljive bradavice, bol u donjem dijelu leđa i menga bolovi laganiji nego inače 🤷
https://ibb.co/N9zSwdb
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
buhtlica23 ja vjerujem da je do manje koncentriranog urina pa cu ti čestitati ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji