Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kokii2219
    04. Travanj 2022. 17:11

Kejsy draga koliko god bih htjeela da ti kazem nesto "dobro" ili da te utjesim meni to ne sluti nimalo na dobro. Nije pravilno duplanje nije na 48h i bas mi se sad probudio onaj los osjecaj.🙄 al nadam se ipak da si okej da se dobro osjecas

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

Pipin
    04. Travanj 2022. 17:11

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Evo ja nisam nista pametija sad.. beta je 60.3 duplanje je na nekih 6 dana sto je bas lose.. ali raste.. tako da opet do UZ ne znam nista eto bas igra zivaca pa to je …

Bas igra zivaca😩😩😩 samo da nam budes dobro🙏🏻❤️

• mmmm1
    04. Travanj 2022. 17:18

bodido

Mi smo sve nestrpljivije nego Kejsy. 🤣🤞

Nego djevojke iz Zagreba, cervikalne briseve na klamidiju, ureaplasmu, aerobe itd nosim u Rockefellerovu 7? Doktorica rekla da cemo sve napraviti za svaki slucaj. Poslala me i krv vaditi, i OGTT. Ne rade li to samo trudnice? 🤷‍♀️

Ja sam nosila u DZ Baruna Filipovica i tamo su mi normalno zaprimili, pa ako ti je blizu mozes i tamo🙂

Niksii
    04. Travanj 2022. 17:25

Mare3112

Niksii

Curke imam pitanjce. Frendica bi pocela raditi na bebi, vadils je neki dan nslaze krvi i TSH joj je 4.64(ref.vr 0.27- 4.2) i T3 1.26 (ref.vr 1.3-3.1)… Jel bi joj to moglo stvarati probleme? Sta mislite?
    Kejsy cekamooo🤞🤞🤞🤞

Ništa strašno i meni je ths 4.14 ne smeta za zacece neg provjeri druge hormone i t3 i t4 …. ugl kod mene su drugačije ref .vrijednosti …reci će joj da dođe kod endokrinologa ako ostane trudna i to je to… sta se tiče ths nije za ljecenje

Hvala ti punooo. Pomogla si.
    Nadam se da si dobro❤️

23🙋🏼‍♀️
    26🤷🏽‍♂️
    19.07. ➕
    24.07. Beta 316

kokii2219
    04. Travanj 2022. 17:47

Mart0409

Nego di jeslatka_malena_ i njen test? 🤔

Može bit' da nas malo sanka ha?🤷🏼‍♀️

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

• DaMa_21
    04. Travanj 2022. 17:52

Niksii

Curke imam pitanjce. Frendica bi pocela raditi na bebi, vadils je neki dan nslaze krvi i TSH joj je 4.64(ref.vr 0.27- 4.2) i T3 1.26 (ref.vr 1.3-3.1)… Jel bi joj to moglo stvarati probleme? Sta mislite?
    Kejsy cekamooo🤞🤞🤞🤞

Može otežavati začeće, ali nije da je nemoguće zatrudniti s takvim TSH. Najbolje je javiti se endokrinologu i vidjeti njegovo mišljenje. 
    Meni je moja endo rekla da trebam držati TSH ispod 2,5/2 jer sve iznad može otežavati. Skoro cijeli život imam Hashimoto i prije planiranja trudnoće je bilo ok sve unutar referentnih granica, a sad gledamo da je niži.

happy_m
    04. Travanj 2022. 17:53

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

happy_m

Kejsy ❄️ ☃️🌸

Evo ja nisam nista pametija sad.. beta je 60.3 duplanje je na nekih 6 dana sto je bas lose.. ali raste.. tako da opet do UZ ne znam nista eto bas igra zivaca pa to je …

Samo pozitivno razmisljaj, za sad ne pada nego raste što je odlično…možda nije baš školski ali kao što si i sama rekla kod tebe je sve uvijek drugačije 😃 nemoj se samo nervirati, još malo se strpi do pregleda pa ćeš znat više 🍀

M abas je problem sto premalo raste, jer kod van matericne u 10 posto slucajeva plod nije mrtav i razvija se ali slabo i ovo moze bas ukazivati na to, ali se i dalje implantira dublje u stjenku jajovoda p amoze najnjeti stetu, a opet sa druge strane na ovakvu betu je moguce da se jos nista ne moze vidjeti.. eto jednostavno sam umorna od tog da ne znam o cemu se radi, ali idem na pregled odmah u slucaju tegoba. Ako ostanem ovako ok onda u srjedu idem na UZ kod svoje doktorice u 19:15h 

Vjerujem ti da ti je već dosta svega i da si umorna, ali trenutno misli na sebe i svoje zdravlje a sve drugo će s vremenom doc na svoje, nemam ti nikako drugačije pomoći osim poslat veliki zagrljaj i puno podrške, samo hrabro draga ❤

Mareeeee3112
    04. Travanj 2022. 18:06

DaMa_21

Niksii

Kejsy cekamooo🤞🤞🤞🤞

Može otežavati začeće, ali nije da je nemoguće zatrudniti s takvim TSH. Najbolje je javiti se endokrinologu i vidjeti njegovo mišljenje.
    Meni je moja endo rekla da trebam držati TSH ispod 2,5/2 jer sve iznad može otežavati. Skoro cijeli život imam Hashimoto i prije planiranja trudnoće je bilo ok sve unutar referentnih granica, a sad gledamo da je niži.

Moze ukoliko joj hormoni ne stimaju no ths sve do 10 nije za ljecenje ...jedino ako imate poviseno a ostanete trudni onda se treba javiti endokrinologu kako bi Vam prepisao terapiju.... nebi znala da nisam evo u ova 2 mj prosla 3 endokrinologa i svi su rekli isto... ref vrijednost 4 je odlična za ths... ali ako ostanete trudni s tim ths kao što sam ja dat će vam da ga malo smanjite do 2.5 nemojte se kljukat bzv tabletama ukoliko nije potrebno...ja sam prvi put kad sam vadila imala 6 pa me nisu ljecili jer su rekli da nije za ljecenje i imali su pravo... drugačiji su reagansi u domu zdravlja i po bolnicama sad sam imala 4 i ostala sam trudna normalno jer je 4 odličan ths .... i u granicama je no ako ste ostali trudni onda kao što sam rekla endokrinolog smanjit će do 2.5.... no znate li Vi koliko trudnica pojma nema kakav im je ths... ja sam svoje slučajno saznala prije nego kaj sam ostala trudna pa sam znala da se moram javiti endokrinologu prije ginekologa...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

happy_m
    04. Travanj 2022. 18:09

Cure samo da vas još pitam, jel moguće da će ovulacija bit 16-17 dc s obzurom da su mi ciklusi 32 dana ( danas sam 8dc ) ili će po ovome sigurno bit ranije? Oprostite na toliko pitanja, ali prvi put koristim te trakice 😃 
    https://ibb.co/4YL2xmK [ibb.co] 

Mareeeee3112
    04. Travanj 2022. 18:21

Mart0409

Mare3112

DaMa_21

Niksii

Kejsy cekamooo🤞🤞🤞🤞

Moze ukoliko joj hormoni ne stimaju no ths sve do 10 nije za ljecenje …jedino ako imate poviseno a ostanete trudni onda se treba javiti endokrinologu kako bi Vam prepisao terapiju…. nebi znala da nisam evo u ova 2 mj prosla 3 endokrinologa i svi su rekli isto… ref vrijednost 4 je odlična za ths… ali ako ostanete trudni s tim ths kao što sam ja dat će vam da ga malo smanjite do 2.5 nemojte se kljukat bzv tabletama ukoliko nije potrebno…ja sam prvi put kad sam vadila imala 6 pa me nisu ljecili jer su rekli da nije za ljecenje i imali su pravo… drugačiji su reagansi u domu zdravlja i po bolnicama sad sam imala 4 i ostala sam trudna normalno jer je 4 odličan ths …. i u granicama je no ako ste ostali trudni onda kao što sam rekla endokrinolog smanjit će do 2.5…. no znate li Vi koliko trudnica pojma nema kakav im je ths… ja sam svoje slučajno saznala prije nego kaj sam ostala trudna pa sam znala da se moram javiti endokrinologu prije ginekologa…

Ja taman gledam svoj nalaz. THS mi je 2,72 mIJ/L.. bolje da ne čitam sve komentare jer se odma prestrašim. 😅 s tim da tu noć kad sam ujutro išla vadit hormone spavala možda 3h, ako i to utječe na vrijednost..

Ma to ti je super  ne opterecuj se s takvim stvarima...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.