Siri, cestitam!! 🥰🥰🥰😊😊😊
Neka bude skolska i dosadna do kraja ❤
..
Kejsy, ja bas bas vidim crticu, i drzim fige da krene tamniti kroz koji dan 😁🤞🤞
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Keysitamni tamni crtica 🤗 ima nadeeee 🥳
Imam pitanje za cure, je moguće da grudi počnu boljeti prije implantacije? Možda zbog progesterona?
Čisto da na 6 DPO ne otpišem moguću T, jer mi je tako i prošli ciklus bilo 🤷🏼♀️
A danas imam i nekakav pritisak dolje i lagano sam napuhana 😬
Itekako mogucee…u 1. mj kada sam ostvarila trudnocu, odmah su buknule nakon ovulacije, nazaolst, zavrsilo biokemijskom…prosli ciklus bile ispuhane, sve do tjedan dana prije menstruacije…a sada su mi se opet napuhale punoo i bole me, bradavice se prosirilee…hmm, sumnjivoooooo je to svee 😁😁😁😁
Vidim da je tebi još 10 dana do vještice, tu smo negdje… držim nam 🤞🏻🤞🏻
Imaš kakve još simptome?
Samo akne, sike i tu i tamo prduckam, ali ne onako intenzivno kao onda 🤣🤣🤣🤣🤣 cekam te bolove i to prevrtanje dolje, ali nista jos od toga...mozda kada dodjem danas na posao, medju one cobane, se aktivira nesto 😁🤣🤣
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Bok cure evo napokon došla doma i čitam....
Siri to će sve biti super vidjet ćeš ♥️samo nisam našla kolika ti je beta ?
Keysi predivna naša.... ja te još uvijek čekam sutra i vjerujem da ova tamna crta samo pokazuje da ništa nije gotovo već da je tek počelo ♥️🤰
Cure koja je još piskila danas? Žao mi je što nisam uspjela sve popratiti.... a tako volim te divne plusice i pozitivnu energiju...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Cure kuzi li se tko u kks? Sto znaci povisen MCHC? Vidim nesto s hemoglobinom ali nista ne kontam!😅
Najčešće bude povišen kod dehidracije
Hvalaaa
Evo da se javim, ono je bila ovulacija 13 dan, jer su trakice poslije prosvijetlile. Znači uronila je 3 dana ovaj mj.
I taj dan sam pred večer osjetila bol u jajnika. E sad mi smo imali odmos večer prije i dan iza. Pa nisam sigurna da li bi moglo upaliti ovaj put. Ali sad cekamo. Vjerovatno će i m stići ranije ovaj mj.
Bok cure evo napokon došla doma i čitam….
Siri to će sve biti super vidjet ćeš ♥️samo nisam našla kolika ti je beta ?
Keysi predivna naša…. ja te još uvijek čekam sutra i vjerujem da ova tamna crta samo pokazuje da ništa nije gotovo već da je tek počelo ♥️🤰
Cure koja je još piskila danas? Žao mi je što nisam uspjela sve popratiti…. a tako volim te divne plusice i pozitivnu energiju…
Necu sutra raditi betu, nema svrhe. Dobro doktorica kaze, bolje sacekati, tako da ili petak, cetvrtak mozda samo ako sutra bas bude crtica tamnija nego danas.
Za betu sam mislila na Siri ...nisi skuzila 😅a za tebe se potpuno slažem....da je bolje sacekat🤗
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Iako sam rekla da neću ništa radit dok ne dobijem M, naravno da nisam mogla izdržat i popiškila sam se, al sve je bilo ko snig naravno 🥺
Uzela sam neke testove u ljekarne od 10mlU, kaže primjenivo 4 dana prije očekivane M.
Al ipak se i dalje nadam. Stvarno sam nestrpljiva, baš mi đava ne da mira, sad sam se samo iznervirala 😨😨😨
Test je Cyclotest, ne mogu nigdi nać taj Gravingost...
Čestitke svima naravno, preuzbuđena sam zbog svih 🥰🥰🥰
31/35
Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
Profertil za M - OAT
06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
07/23 FET - prekinut ciklus
08/23 FET - prekinut ciklus
09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼
Mislila sam da si u prijašnjim postu napisala da ideš u srijedu pa mi se sve pobrkalo...izvini😊držim 🤞za petak
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Da i ja pišem...
Sinoć bili kod doktora, samo razgovor, zafrkancija, rekla sam da je za 5-6 dana menga, pa je rekao da se čujemo tada, pa da svakako dodjem tad na pregled, on i ne računa da smo pokušavali evo 5 ciklus, jer smo imali kovid u međuvremenu, koji poremeti ciklus kako kaže...
Pa ćemo tada raditi i hormone...
Ne znam, jutros test bijel kao snijeg 🙄
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Drage moje, čitam vas nakon posla…
Može li samo mala pomoć/savijet.. jel moguće da je ovulacija na 27DC?? Inace su ciklusi stvarno uredni 28-30, imala jedan peh 37, ali prvi put u zivotu je bio taj peh.. eh sad pogledajte isjedak na 27DC 🙆♀️
https://ibb.co/Krr3Khg
Takav sam ja imala ili mislim prosli ciklus.. pa moguce je zbog estrogena, a moguce i da je rana ttrudnoca, jer dosta zena je to imalo pre pozitivnog testa, bas sam senacitala o tom trazeci kad se meni desilo 🤞🍀
Ja sam radila test i jučer popodne i danas ujutro, ali oba negativna.. tako da mi ništa nije jasno.. najbolje da sačekam onda subotu, ako ne dođe M onda pravit test 🙆♀️🙆♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji