Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Deic17
    29. Ožujak 2022. 12:01

Pahuljka

Deic17

Pahuljka

Deic17

Pahuljka

Deic17

Pahuljka

Deic17

Ja sam danas 7dpo, vec sam spomenula ranije, velike cicke, povecane bradavice i 4 akne, no jos uvijek nemam nikakvo stipkanje, nikakve bolove dolje, tako da mi je to maloo bezvezee

Deic i ja sam isto ili 7 ili 8dpo, nisam bas 100% sigurna kad se tacno desila ovulacija. A i simptomi su nam tu negdje, sike bolne i uvecane ali su brdavice normalne i one zapravo nisu ni osjetljive ni bolne, vise boli "odozgo". Od ostalih simptoma nistaaaaa 😒

Nego, kada ti i ja umacemoo? Sutra, preksutra?? 🤣🤣🤣🤣🤣

Ma ja bi ga sad umocila (citaj spremni su, al sakriveni od ociju 2x10mmol i jedan od 25 ambiciozno 🤣) ali sam se nagledala snjeskica, sad bi pricekala bar 2-3 dana prije vjestice. Kakav je tebi feeling 😎

Ja bih ga iz zabave umocila i da bude negativan, ne bih bila tuzna, jer realno, to je prerano za praviti test, ali svakako danas ode do Mullera i ujutro cu ga napraviti iz zezancije, eto da mi svako jutro ne bude istooo 🤣😁

Koje ti kupujes u Mülleru ? Ja sam pokusavala nac onaj Duchesse ali svi su po 25 🤔 Postoje li uopste od 10 ? Sad sam kupila u dm-u Presensse i od 10 i od 25. Cemo da vidimo jesul mi sretni 🥰

Nikada cula za te pressensse iz Dm - a, koliko love? A da, ja uzmem te od 25, jer su mi i pokazivali jako ranu trudnocuu

I ja ih prvi put kupujem na preporuku drugarica, crvena je testna linija, a to sam negdje propratila da je bolje od plave. Dva testa 9,95€. A imaju i obicne trakice po 3,45€. Ovo je kao digitalni, ne znam kakav je kad se otvori, odolijevam tome. Ako bi neko bio ljubazan da objasni kako se postavljaju slicice, mogu ga zalijepiti pa da neko sa vise iskustva prokomentarise.

E pa vidis, zato mi bilo cudno sto nisam uopce vidjela ni u jednoj DM drogeriji takav test, ali pretpostavljam, po ovim cijenama koje si navela, da zivis u inozemstvu...ugl, tu nema tih pressense testova

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

Deic17
    29. Ožujak 2022. 12:03

Udji na link, iz prijasnjih komentara, gdje je netko vec postavio svoju sliku, udjes na tu istu i vidjet ces gore s desne strane, gdje trebas stisnuti...bar ja tako radim

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️

Deic17
    29. Ožujak 2022. 12:08

Hvalla ti Kejsy ❤❤❤ 

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️

BlairWaldorf
    29. Ožujak 2022. 12:09

baarbaraa34

Ja prijavljujem dva negativna testa iz Mullera. Jucer popodne i jutros.
    M jos nema, 28dc i 13 ili 14 DPO. Znaci sad cekam M i dalje u akcije do pobjede.
    Ujedno se i odjavljujem.
    Nekako se osjecam kao duh ovdje.
    Bez zamjerke ikome samo ne stignem pratit i bit toliko aktivna. Trudim se sve citati, ali dzaba kad ne uspijem pisati, a osjecam kao neku obvezu biti u toku pa mi samo stvara stres. Takva sam, kad se neceg uhvatim u tom sam 100%, a pošto ne mogu tako sve vas pozdravljam i saljem pozitivne vibre da sve do jedne ove godine ugledate plusice i docekate svoje mirisne smotuljke srece.

Meni nisi duh , znam tvoj nick 🥰

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Pipin
    29. Ožujak 2022. 12:13

Cure kuzi li se tko u kks? Sto znaci povisen MCHC? Vidim nesto s hemoglobinom ali nista ne kontam!😅

Pahuljka
    29. Ožujak 2022. 12:27

Deic17

Pahuljka

Deic17

Pahuljka

Deic17

Pahuljka

Deic17

Pahuljka

Deic17

Ja sam danas 7dpo, vec sam spomenula ranije, velike cicke, povecane bradavice i 4 akne, no jos uvijek nemam nikakvo stipkanje, nikakve bolove dolje, tako da mi je to maloo bezvezee

Deic i ja sam isto ili 7 ili 8dpo, nisam bas 100% sigurna kad se tacno desila ovulacija. A i simptomi su nam tu negdje, sike bolne i uvecane ali su brdavice normalne i one zapravo nisu ni osjetljive ni bolne, vise boli "odozgo". Od ostalih simptoma nistaaaaa 😒

Nego, kada ti i ja umacemoo? Sutra, preksutra?? 🤣🤣🤣🤣🤣

Ma ja bi ga sad umocila (citaj spremni su, al sakriveni od ociju 2x10mmol i jedan od 25 ambiciozno 🤣) ali sam se nagledala snjeskica, sad bi pricekala bar 2-3 dana prije vjestice. Kakav je tebi feeling 😎

Ja bih ga iz zabave umocila i da bude negativan, ne bih bila tuzna, jer realno, to je prerano za praviti test, ali svakako danas ode do Mullera i ujutro cu ga napraviti iz zezancije, eto da mi svako jutro ne bude istooo 🤣😁

Koje ti kupujes u Mülleru ? Ja sam pokusavala nac onaj Duchesse ali svi su po 25 🤔 Postoje li uopste od 10 ? Sad sam kupila u dm-u Presensse i od 10 i od 25. Cemo da vidimo jesul mi sretni 🥰

Nikada cula za te pressensse iz Dm - a, koliko love? A da, ja uzmem te od 25, jer su mi i pokazivali jako ranu trudnocuu

I ja ih prvi put kupujem na preporuku drugarica, crvena je testna linija, a to sam negdje propratila da je bolje od plave. Dva testa 9,95€. A imaju i obicne trakice po 3,45€. Ovo je kao digitalni, ne znam kakav je kad se otvori, odolijevam tome. Ako bi neko bio ljubazan da objasni kako se postavljaju slicice, mogu ga zalijepiti pa da neko sa vise iskustva prokomentarise.

E pa vidis, zato mi bilo cudno sto nisam uopce vidjela ni u jednoj DM drogeriji takav test, ali pretpostavljam, po ovim cijenama koje si navela, da zivis u inozemstvu…ugl, tu nema tih pressense testova

Kod tetke Angele u drzavi 🇩🇪🤣 
    Hvama za info o slicici. Nadam se da cemo obje uskoro postaviti najradosniju 🤞❤

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Pahuljka
    29. Ožujak 2022. 12:32

Evo danas jedan od simptoma koji je prisutan par dana ali sam to vjesto odbijala shvatiti. Naime svakih sat eventualno sat i po piskim i to bas ono obilno. Prvo sam mislila da unosim previse tekucine, jer se za vikend dobro i fino rostiljalo pa je trebalo ugasiti žeđ. Ali evo danas i juce je to light verzija hrane a ipak ne staje. Cak i po noci najmanje 2x. 🙄 Il se stvarno nesto desava, ili je to opet umisljanje simptoma 🤦‍♀️

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Ella..
    29. Ožujak 2022. 12:40

Žene moje , evo moja trakica tamni, danas muž bolje da ne dolazi s posla 🤣🤣
    https://ibb.co/tXt8jMk

Taman kad sam odustala od svega, reko nema mi M već dva mj, nema ni ovulacije vjerojatno kad onoooo🥰🎉

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

BlairWaldorf
    29. Ožujak 2022. 12:43

Mart0409

Jutroo
    Kreće danas netko s trakicama?

Evo ja ću 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    29. Ožujak 2022. 12:46

Siri 🐾

Curke hvala hvala hvala. Nešto mi se puno piški zadnjih dana i nakon ovog gravignost sam riješila i CB al koji pokazuje plusić,nešto mi sve ne da da vjerujem u to što mi oči vide…gledajte ovo:
    https://ibb.co/RPtjtwL
    Sutra kucam doktoru na vrata i nadam se da je to to 🥰🥰

Namučih se dok sam dosla do tvog posta 🥰 plus ko kuća ! Čestitke draga i slusaj doktora 😘 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.