Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Deic17
    29. Ožujak 2022. 11:36

mare2805

Deic17

mare2805

Ja trenutno jedva čekam da menga prođe i onda da krenemo u akciju..muž je veoma nestrpljiv i samo pita kad počinju plodni dani i ovulacija 😂 mislim da će i on uskoro počet pratiti sve simptome a možda i pišnuti na koju trakicu 😂😂
    Svaki dan me pita za vas i kad nekaj ne znam uvijek, ali uvijek mi kaze pitaj Kejsy i cure 😂😂

Hahhahahhhahah, moj je pisao na test za trudnocuu 🤣🤣🤣🤣

Hahahahahha vjerujem da mu je pokazao crticu 😂😂😂😂
    Moj zna nekad imat " simptome " i jedan dan dođe doma sa posla i kaže mi mrtav ozbiljan: danas mi je čokolada bila slatka, mislim da to može značiti samo jedno, trudan sam 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂😂😂

Hahahhah, moj redovno mazi svoj trbuh i ide po stanu ko neka kvocka i kvoca: ja trudna, morala opet jesti 🤣🤣🤣🤣 

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

Pipin
    29. Ožujak 2022. 11:37

Deic17

Ja sam danas 7dpo, vec sam spomenula ranije, velike cicke, povecane bradavice i 4 akne, no jos uvijek nemam nikakvo stipkanje, nikakve bolove dolje, tako da mi je to maloo bezvezee

Nista ti to ne znaci, ne brini! Meni uvijek drugi simptomi! A ja 2 ili 3 dpo - isto nula bodova😅

baarbaraa34
    29. Ožujak 2022. 11:40

Siri super ti je doktor, bas je obziran! Sad budi sa mirom i mantraj da ce sve biti dobro i bas imam filing da hoce! Mirovanje tesko padne, al skupljaj snage za kasnije 😉
    Kejsy iskreno meni se cini da su ovo tvoji najpozitivniji testovi ovog ciklusa. Gnjezdi se srce ispod tvog srca!💕
    Sorry, nisam sigurna kad je tebi (bio) dan za dobit M?
    Ja svoja 2 testa cuvam, tj. u albumu od vjencanja ima jos mjesta na kraju pa sam poljepila testove, slike sa UZVa i slike stomaka po tjednima kako je rastao pa sam evo uslikala. Gornji je od dana ocekivane, a donji dan poslije. Mislim da su tvoji tu negdje iako naravno ne moze se 100% usporediti.
    Dat ce Bog tako dobrim ljudima..
    https://ibb.co/N3m9PH3

baarbaraa34
    29. Ožujak 2022. 11:43

Ja prijavljujem dva negativna testa iz Mullera. Jucer popodne i jutros.
    M jos nema, 28dc i 13 ili 14 DPO. Znaci sad cekam M i dalje u akcije do pobjede.
    Ujedno se i odjavljujem.
    Nekako se osjecam kao duh ovdje.
    Bez zamjerke ikome samo ne stignem pratit i bit toliko aktivna. Trudim se sve citati, ali dzaba kad ne uspijem pisati, a osjecam kao neku obvezu biti u toku pa mi samo stvara stres. Takva sam, kad se neceg uhvatim u tom sam 100%, a pošto ne mogu tako sve vas pozdravljam i saljem pozitivne vibre da sve do jedne ove godine ugledate plusice i docekate svoje mirisne smotuljke srece.

Pahuljka
    29. Ožujak 2022. 11:46

Deic17

Pahuljka

Deic17

Pahuljka

Deic17

Ja sam danas 7dpo, vec sam spomenula ranije, velike cicke, povecane bradavice i 4 akne, no jos uvijek nemam nikakvo stipkanje, nikakve bolove dolje, tako da mi je to maloo bezvezee

Deic i ja sam isto ili 7 ili 8dpo, nisam bas 100% sigurna kad se tacno desila ovulacija. A i simptomi su nam tu negdje, sike bolne i uvecane ali su brdavice normalne i one zapravo nisu ni osjetljive ni bolne, vise boli "odozgo". Od ostalih simptoma nistaaaaa 😒

Nego, kada ti i ja umacemoo? Sutra, preksutra?? 🤣🤣🤣🤣🤣

Ma ja bi ga sad umocila (citaj spremni su, al sakriveni od ociju 2x10mmol i jedan od 25 ambiciozno 🤣) ali sam se nagledala snjeskica, sad bi pricekala bar 2-3 dana prije vjestice. Kakav je tebi feeling 😎

Ja bih ga iz zabave umocila i da bude negativan, ne bih bila tuzna, jer realno, to je prerano za praviti test, ali svakako danas ode do Mullera i ujutro cu ga napraviti iz zezancije, eto da mi svako jutro ne bude istooo 🤣😁

Koje ti kupujes u Mülleru ? Ja sam pokusavala nac onaj Duchesse ali svi su po 25 🤔 Postoje li uopste od 10 ? Sad sam kupila u dm-u Presensse i od 10 i od 25. Cemo da vidimo jesul mi sretni 🥰

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Deic17
    29. Ožujak 2022. 11:50

Pahuljka

Deic17

Pahuljka

Deic17

Pahuljka

Deic17

Deic i ja sam isto ili 7 ili 8dpo, nisam bas 100% sigurna kad se tacno desila ovulacija. A i simptomi su nam tu negdje, sike bolne i uvecane ali su brdavice normalne i one zapravo nisu ni osjetljive ni bolne, vise boli "odozgo". Od ostalih simptoma nistaaaaa 😒

Ma ja bi ga sad umocila (citaj spremni su, al sakriveni od ociju 2x10mmol i jedan od 25 ambiciozno 🤣) ali sam se nagledala snjeskica, sad bi pricekala bar 2-3 dana prije vjestice. Kakav je tebi feeling 😎

Ja bih ga iz zabave umocila i da bude negativan, ne bih bila tuzna, jer realno, to je prerano za praviti test, ali svakako danas ode do Mullera i ujutro cu ga napraviti iz zezancije, eto da mi svako jutro ne bude istooo 🤣😁

Koje ti kupujes u Mülleru ? Ja sam pokusavala nac onaj Duchesse ali svi su po 25 🤔 Postoje li uopste od 10 ? Sad sam kupila u dm-u Presensse i od 10 i od 25. Cemo da vidimo jesul mi sretni 🥰

Nikada cula za te pressensse iz Dm - a, koliko love? A da, ja uzmem te od 25, jer su mi i pokazivali jako ranu trudnocuu

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️

kokii2219
    29. Ožujak 2022. 11:51

Cisto da vam kazem, ja imam prinovu pa ko hoce da cestita nek cestita😂😂😂. Imam 2 mace iza zgrade u dvoristu. Macka i macku zapravo i MACA SE OKOTILAAAA. Dvoje malih macica, jedno isto majka drugo isto tata😂😂😂. Proljetne bebe😂😋❤

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

Reaa
    29. Ožujak 2022. 11:54

Hojla bome sam dosta toga propustila od jučer ujutro.pa sam čitala sve po redu a paralelno pisala komentar na mobu 🤣🤣
    Haleigh  joj baš mi je žao 😓 sad se ispuši i samo naprijed i hrabro u nove pobjede 🥰
    Kejsy  joj za betu ponadala sam se da je to to ali ovaj novi testić mi daje nadu da će biti ipak pozitivan iahos kod tebe !! 🥰🥰🥰
    Siri  .. sad samo smireno i sve će biti ok..  provjeri s gin sve sto i kako..  čestitam i želim ti mirnu i školsku trudnoću 😘😘😘 pa nastavak dalje.. nekima zna biti tek kasnija srčana akcija.. nadam se da će sve biti ok .. sad samo postupaj kako ti gin kaže 🥰
    Ella..29..  evo pikčine..sad samo pokrijte to i nek vam je plodno 🥳🥳
    DaMa_21  žao mi je zbog vještice nek je zadnja !! Sad samo hrabro dalje !! 
    Buhtlice  probaj razgovarat s mužem što i kako.. morat će popustiti..evo moj je nakon godinu dana popustio jer zna da sad idemo dalje po dr i da nam to treba.
    Bellanaa  nek je sretno i plodonosno hopsanje 
    Mare još malo izdrži i onda ćeš moći doma uživati 🥰

Op op curke ima tu simptomceka sad još malo pa će biti još plusića.

Curke koje imate snješka -glavu gore sve se još da promijeniti..
    Mene npr. Više ne bedira snješko bit ce problem kad ugledam plus jer će tek tu moja panika krenuti 😅 

Danas mi javili  da 11.4. Imam prvi pregled na humanoj.

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
    4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
    4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

Deic17
    29. Ožujak 2022. 11:56

kokii2219

Cisto da vam kazem, ja imam prinovu pa ko hoce da cestita nek cestita😂😂😂. Imam 2 mace iza zgrade u dvoristu. Macka i macku zapravo i MACA SE OKOTILAAAA. Dvoje malih macica, jedno isto majka drugo isto tata😂😂😂. Proljetne bebe😂😋❤

Awwww...guze malee, nadam se da ce ih netko udomitiii ❤❤❤ ja sam svojoj macki pomagala kada joj je bio okot, 6 macica je okotila, svi zdravii, bas bilo zanimljivo za gledatii...kako je samo pozderala one vrecice od macica, to je biloo maloo bljakec, ali priroda je tooo 😁😁

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️

Pahuljka
    29. Ožujak 2022. 11:57

Deic17

Pahuljka

Deic17

Pahuljka

Deic17

Pahuljka

Deic17

Nikada cula za te pressensse iz Dm - a, koliko love? A da, ja uzmem te od 25, jer su mi i pokazivali jako ranu trudnocuu

I ja ih prvi put kupujem na preporuku drugarica, crvena je testna linija, a to sam negdje propratila da je bolje od plave. Dva testa 9,95€. A imaju i obicne trakice po 3,45€. Ovo je kao digitalni, ne znam kakav je kad se otvori, odolijevam tome. Ako bi neko bio ljubazan da objasni kako se postavljaju slicice, mogu ga zalijepiti pa da neko sa vise iskustva prokomentarise. 

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.