Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lil_me
    28. Ožujak 2022. 18:20

Siri 🐾

Kejsykod nas je sve iznad 5 trudnoća. Do 5 je nesiguran znak🤔

Kod nas isto...

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Mareeeee3112
    28. Ožujak 2022. 18:24

Kejsy  ❄️ ☃️

Mare3112

Kejsy ❄️ ☃️

Missy87

Dobar dan svima..
    Keysi nestrpljivo cekam Betu.. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤️
    Danas je 5DPO, piskim kao uvijek svako malo, tako da tome ne pridajem paznju.. Ne bole cice,neki lagani iscjedak bio, pa ga sada nema.. Ubijam sama sebe ovim pracenjem i iscekivanjem 😂😂
    Imala sam 3/4 dana prozirnu rastezljivu sluz pa ako smo sad pogodili super, ako nismo nemam hide pojma o nicemu 😂😂
    Nego, ako taj dan imas sluz kada onda krece ovulacija, kroz 24h?
    Bože me oprosti nikako skuziti,..

Tesko je reci, jer meni npr sluz se pojavi 4-5 dana prije ovulacije, nekao je smao bude vise na dan ovulacije, ali to znam zato sto pratim, bzalnom i LH trakicama.. Ali generano sluz se jako cesto prestane pojavljivati nakon ovulacije, ali ni to niej mjerilo jer se moze desiti i jos dan-dva da tu i takoima ssluzi, manje ali ima.. U svakom slucaju ja sam ti u 10 mj pocela trcati na wc pogotovo noc vec 3 dpo

Ja sam počela trcat nekih 7 dpo na wc a sad sve više… zapravo tako mi zna biti sila i onda odem i par kapljica uzas

E nisam ja ja uvjek je bilo prilicno urina, ako ti ide smao par kapi, nadam se da ces brzo provjeriti urin, jer je bas cesta urinarna infekcija u trudnoci. Posavjetuj se sa doktorom za svaki slucaj. Inace je cesci nagon ja sam znala ici svakih sat vremena, ali nikad niej bilo samo par kapi. Osim ako bi nekad imala urnarnu infekciju onda da, i kad sam bila pred porod, pa kako se beba pomjeri pa pritisne mjehur pa se zna desiti da otrcim na wc za nesto minimalno, ali to je nesto drugo. Ako bude peckanja odmah provjeri urin, za svaki slucaj. Bolje sprjeciti nego ljeciti.

Nista me ne boli ...ništa me ne pecka ... nemam problema sa infekcijama  no svakako ću pogledati sve🙄zapravo neznam od kuda bi krenula🤦‍♀️jer neznam ništa...prvo djete nemam pojma kud od krenut🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

kokii2219
    28. Ožujak 2022. 18:27

Draga Keysi bas sam se rastuzila kad sam procitala da je nalaz los. Ali slazem se sa Siri da sacekas srijedu mozda bas nesto se preokrene i promjeni, imala sam stvarno dobar osjecaj cekajuci tvoje nalaze.. nadam se da sve bude dobro, ako ne hvala Bogu ima mnogo opcija da s3 moze drugacije :)
    Haleigh zao mi je radi tvoje biokem. Nadam se da si okej koliko mozes biti. Ali hej s nama ostalima ces ubrzo na novi ciklus u nove pobjede. Novo pracenje crtica, simptoma i ostalog🤗
    Sirii i ja ti preporucam da umocis, da nam ne kopas maštu vise😂 ajdee da te ne ganjamo hahah
    Lil_me  i ja vidim sjenu Bgmi ovo bi moglo lijepo da potamni samo nas izvjestavaj
    Mare3112 vidim beta ti je opet porasla hvala Bogu. Cuvajte se ti i bebica uzivaj u trudnoci🤗🤗 bas mi je drago❤
    Meni danas krenuo prozirno bjelicasti iscjedak bolovi u stomaku, glavobolja i nadam se mengi svaki dan al me odgadja do max.. 

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

Mareeeee3112
    28. Ožujak 2022. 18:28

Kejsy  ❄️ ☃️

Mare3112

Siri 🐾

Ja iz solidarnosti prema curkama koje su imale plusić pa procurile i prema Kejsy koja nam je vadila betu i malo je izdeprimirala brojkom neću pišnuti testić makar ne znam ima li smisla ikako jer me počelo razdvajati u križima 😂😂😂 bit ću u ekipi s vama dok se ne iskristaliziraju vaše situacije,a i priznajem,kukavica sam pa mi treba valjani razlog zašto ne umočit i čekat 😂

Me too… cure vi ste sve zakon…da Vas nema već sam rekla…. a I ostajem s vama do kraja😊 Totalno sam danas u bedu radi ovih rezultata…baš me sve to rastužilo…. a hormoni su mi poludjeli …. plačem na sve😪 Siri a kako si ti ?

Idi begaj pa nije kraj svijeta, bice bolje sledeci put, a ko zna cuda se desavaju.. ima jos vremena.. nema plakanja, nego jelde i tebe bi razveselilo da Siri umoci

Ma joj ja Siri već nagovaram evo ima 6 h da umoci  pa neće...tu neke lh trakice spominje🤣🤣🤣čuj to 15 dpo lh trakice ...kao ona bi se igrala 🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• mmmm1
    28. Ožujak 2022. 18:30

buhtlica23

mmmm1

buhtlica23

Niksii

Kejsy ❄️ ☃️

Niksii

Pozdrav svimaa, citam vas vec duuugo vremena ali nisam pisala. Eto sada se ubacujem. Svaka vam cast na pruzanju podrske jedna drugoj, divim vam se evo. I cestitam novopecenim plusicima😊
    PiaBuu probaj ponovo poslati sliku jer mislim da nisi dobar link stavila pa da vidimo. Imam iskustva s tim nalazima😂

Dobro nam dosla i nadam se brzo otisla na trudnicke teme 🤞. Pisi kad (ne) ocekujes menstruaciju, kad nas vec duze pratis, onda steta da nisi sa nama na listi.

Hvala Kejsy😊😊 iskreno ne znam kada ju (ne) ocekujem jer su mi ciklusi katastrofalni… Evo sada je 116 dana kasnjenja…
    Imam pitanjce… Ako ima koja da ims iskustva sa pcosom, neredovnim ciklusima i duphastonom. Je li vam pomoglo to na duze vrijeme( ne dok se pije nego nskon prestanka terapije) i jeste li imale ovulacije u tim ciklusima tijekom terapije?

Pozz, imam slican problem. Isto imam uzasno neredovite cikluse. Prvo sam pila Duphaston cc 3 god onda sam dobila Utrogasten.
    Bez tableta ne dobijem M. Inace su mi ciklusi dugo trajali te sam zbog toga dobila tablete. Ono sto ja mislim da mi je gin poremetila jos vise ciklus i ujebala ovulaciju jer nije pratila kad mi je bila O. I ja sam pila tablete od 15. DC ali to vrijedi kod ljudi koji imaju normalne cikluse. Nisam ulovio O jos ni jednom a pokusavamo dosta dugo. Od toga vise od godine pratim trakicama i nikad nisam ulovila pik.
    Nadam se da je kod tebe bolja situacija.

😧😧😧 i ja ih pijem od 15 DC, doktorica tako rekla i nije pratila ovulaciju kad je nego samo pij od 15-25 DC, sad ce biti pola godine vec kak ih pijem…

E vidis to me bas ljuti. Ni ja nisam znala da je to problem dok mi cure tu nisu rekle. On je super u slucaju da ti je ovulacija bila sa 14 na 15 DC. A ako nije bila moze ju zeznit. Eto ne znam sto reci.

Bas cu pitati doktoricu vezano za to, da vidim sta ce mi reci

Mareeeee3112
    28. Ožujak 2022. 18:31

Mislim da su simptomi individualni ali ja sam evo uvijek prije menge imala suhi iscjedak kao zvaka pa onda ništa...sad kad sam ostala trudna imala sam bijeli sluzavi  ali tek oko 15 dpo... a poslije su počele kiše padati na gače.... uzas....gače mjenjam 3 x dnevno🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

lil_me
    28. Ožujak 2022. 18:41

Ali Siri, mučki provokator, svakom sumnja na trudnoću osim sebi, daj umoči i nama uslikaj, ti ne moraš gledati 🤣🤣

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

natalie19
    28. Ožujak 2022. 18:44

Uspjela sam sve prečitati, sad samo neznam a sam sve zapamtila.
    Kejsy pričekajmo srijedu, baš kako je Siri rekla, sve iznad 5 je trudnoča i držim palčeve da se do srijede beta podupla. A ako slučajno padne, glavu gore i idemo dalje. Svaki ciklus nešto novo saznamo, ali opčenito su ti svi nalazi dobri osim zaliha/kvaliteta jajnih stanica (ako samo dobro zapamtila) tako da, ja sam sigurna da bu uskoro bebica i kod vas doma❤️
    Haleigh  drži se! Tu smo ako ti bilo šta zatreba. ❤️
    Nisam mislila da može biti grupa na forumu tolka podrška, uz vas je sve lakše. Još kad krene zezancija pa se nasmijem, odma mi uljepšate dan.
    Siri ajmo se dogovoriti da ako nema menge do sutra ujutro, a skoro svi smo sigurni da ne bi treba dojti, ljepo ujutro piškiš, umočiš testič i obavezno objaviš sliku, da nas ne držiš više u neizvjestnosti. 😁
    Mare odlična beta, sad samo uživaj, brzo bu prošlo tih 8 mjeseci. 😊

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

Mareeeee3112
    28. Ožujak 2022. 18:45

Kejsy  ❄️ ☃️

Mare3112

Siri 🐾

Mare3112

Siri 🐾

Mare3112

Siri 🐾

Matajčija ti te ne volim jer realno,oni pokazuju sjenu kad sam ovulirala tak da meni su BIG NO NO 😂
    Marema ja sam okeeej,čil neka sva,razdvaja me u križima,čekam da se pokrene sve to i tako,ma dobro sam ja. Veselim se ko malo dijete doć doma da pokusam onaj paket s LH trakicama što je stigo ko cigan ciganku 😂😂😂 sitnice me vesele ovih dana nećemo se lagati 🙊

A šta će ti lh trakice kad još nisi mengu dobila🤣🤣🤣🤣 pokušaj močiti druge trakice rađe😊

Danas ništa,možda iz zabave umočim jednu LH jer te još nisam koristila pa da napravim test 😂😂😂 ma smeđarim, samo što to nije krenulo u čistu krv 🙈

😪😪😪😪🧨🤯 jel može koja dobra vijest danas…. sta je ovo danas

Pa ja smedarim od jučer rekla sam vam a vi bi da radim test 😂😂😂

Pa moja frendica smeđarila 5 dana pa bila trudna…🥰🥰…

I ja sam 4 dana i mislila da se menstruacija nesto poremetila, kad test pozitivan kao kuca Eeee to smedjarenje je bilo nagovjestaj za moju srecu najvecu 🥰

Sve individualno♥️😍 imat ćeš jos ti srecica♥️😍mislim da idem malo leci ...baš sam off... priključim se kasnije nadam se da bude pišnula do tad😅

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    28. Ožujak 2022. 18:49

Kejsy  ❄️ ☃️

Mare3112

Pa moja frendica smeđarila 5 dana pa bila trudna…🥰🥰…

Sad tek vidim 🥰🥰🥰🥰🥰 cestitam na divnoj beti ma skolska.. Neka tako nastavi, a ti malo vise tamo na zimske bebice, manje je stresno za tebe, a ne da malo malo tu se nesto raplaces.. ova tema je takva puna oscilacija, nekad vesela, nekad tuzna.. nekad.. Neka tebe sa nama, nego kad vidis da te rastuzuje idi tamo djeli sa curama na zimskim bebicama simprome 🥰.. Stvarno me obradovala tvij abeta kao da je moja i bas mi ej drago da si je ponovila, sad nema sta. To ti je to i da te pretrage obavis sto ti ej doktorica rekla nadam se da je i to ok… Ja jos cekam odgovor, mozda mi i sutra jave, kad nije nesto hitno ako je doktorica dezurna, onda je dezurna u bolnici na komplet ginekologiji pa jedva sta stigne, samo ako je hitno javi se odmah…kao sto je bio slucaj u 10 mj kad je sve stvarno izgledalo kao da je vanmatericna pa nije htjela nista prepustiti slucaju mislim da sam samo betu radila 6-7 puta 2-3 puta UZV.. sve zena ostavi i dotrci na 15 minuta do ambulante samo da mi UZ napravi.. ma sjajna je.. Eto tako da ne brines, da je hitno odmah bi se javila, ovako ne brini mozda nije tak lose.. a tvoja kaze da bi ti mogla preuzeti listu zimskih bebica dok ja nestignem nekad tamo…

Po tvojoj priči i ja bi ju htjela za svoju ginekologicu.... do petka bi mi trebala biti beta otprilike 1500 ...pa se nadam da će idući tj nešto vidjet već...nadam se....slabo tamo na zimskim bebama pišu....  čekam ovu ekipu da se prebace tamo čekam sve Vas.... kroz 4 tj bar još Vas 5 mora doc tamo😍♥️

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.