Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    28. Ožujak 2022. 16:34

Kejsy  ❄️ ☃️

PiaBuu

U svemu ovome treba bit bistre glave, nemoj se prepustati emocijama. Najbitnije da se ne zakomplicira, i sama si svjesna svog stanja i godina, postoju svakakve mogucnosti i treba bit realan i ne primat k srcu toliko.
    Zao mi je sta ti se to desava, bas mi je zao… ali gledaj da nije gotovo, ako je to cijena da drzimo to malo cudo u nasim rukama, onda neka. drzi mi se kejsy <3
    pa dobro pokusavamo 5 ciklusa od 5 ciklusa su je doslo do implantacije 2 puta mozda cak i tri jer niej mi jasno sta je bilo prosli ciklus.. ali eto kad nisam betu radila.. no bice 

Glavu Gore.... a uostalom  nije još ništa gotovo.... ♥️... baš puno mislim na tebe .... odmori

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Missy87
    28. Ožujak 2022. 16:37

Kejsy  ❄️ ☃️

Sad mi je drago da muzu nisma nista rekla da ga ne zabrinjavam pre polaganja, neka zavrsi to u miru. Ovo je nalaz i nije dobar uopste ako beta bude rasla na ovako nisu betu na ovaj dpo moze biti samo ili biohemiska ili vanmatericna.. ali me tjesi progesteron da je prije bihemiska..
    https://ibb.co/gmnFCMs

Ajme Kejsy... Bas mi je zao, toliko sam se veselila da ce ti biti, ali nije kasno, pricekaj jos pa vadi opet u srijedu!
    Pricekaj samo da se cujes sa ginekologicom pa ces vidjeti sto dalje! Nadam se da je samo lazna uzbuna! 

❤️🙏🏻

lil_me
    28. Ožujak 2022. 16:39

Kejsi i Haleigho, stvarno mi je žao, nadam se najboljem ishodu 🤞♥️♥️
    Meni je danas stvarno težak dan bio, rekoh idem umočiti da dođem sebi, a ono.. ništa..a ja kao vidim nešto.. testovi su oni iz dm First sign ili kako ono https://ibb.co/Pgk5g6Q

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Deic17
    28. Ožujak 2022. 16:42

Kejsy, ako kazes da si od 5 ciklusa, imala 2 implatacije, to je jako dobar postotak, pogotovo za tebe koja si u 40 - tima...bas mi kolegica prica, kako je njena kolegica koja ima 25 god, prvo imala spontani, pa biokemijsku i nakon 4 mj je ostala trudna, tako da, glavu gore i bit ce to onda iduci put uspjesno...ja mislim da smo sve mi koje se nalazimo na ovom mjestu, dosta "opsjednute" sa nagadjanjima hoce li biti ili nece biti, pa vrlo vjerovatno i zato ne dolazi do toga...stvarno ono pali, da kada si totalno opustena i kada su ti misli usmjerene prema drugim stvarima, da se na kraju i ostvari trudnoca...ja nemam drugog zakljucka

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

Deic17
    28. Ožujak 2022. 16:43

lil_me

Meni je danas stvarno težak dan bio, rekoh idem umočiti da dođem sebi, a ono.. ništa..a ja kao vidim nešto.. testovi su oni iz dm First sign ili kako onohttps://ibb.co/Pgk5g6Q

Ja vidim, je dosta slabija, ali vidi se...koji si dpo

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

Ella..
    28. Ožujak 2022. 16:58

Kejsy, svi smo uz tebe i ne vjerujem još da je sve izgubljeno, nada uvijek postoji , odi ti u srijedu ponovi ☺️🤞
    Da se ne ponavljam, cure su sve rekle.. ❤

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Ella..
    28. Ožujak 2022. 16:59

lil_me

Meni je danas stvarno težak dan bio, rekoh idem umočiti da dođem sebi, a ono.. ništa..a ja kao vidim nešto.. testovi su oni iz dm First sign ili kako onohttps://ibb.co/Pgk5g6Q

I ja kao vidim nešto, sjena je vidljiva ☺️🤞

🚺 31
    🚹 31

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Ella..
    28. Ožujak 2022. 17:01

Deic17

Kejsy, ako kazes da si od 5 ciklusa, imala 2 implatacije, to je jako dobar postotak, pogotovo za tebe koja si u 40 - tima…bas mi kolegica prica, kako je njena kolegica koja ima 25 god, prvo imala spontani, pa biokemijsku i nakon 4 mj je ostala trudna, tako da, glavu gore i bit ce to onda iduci put uspjesno…ja mislim da smo sve mi koje se nalazimo na ovom mjestu, dosta "opsjednute" sa nagadjanjima hoce li biti ili nece biti, pa vrlo vjerovatno i zato ne dolazi do toga…stvarno ono pali, da kada si totalno opustena i kada su ti misli usmjerene prema drugim stvarima, da se na kraju i ostvari trudnoca…ja nemam drugog zakljucka

Slažem se u potpunosti..
    Svakim danom smo sve napetije, pogotovo kada pročitamo lijepu vijest i nečiji plusić,  odmah dobiješ potrebu da umačeš i ponadaš se da se i tebi posrećilo,  ali eto, jednoga dana i hoće.
    Očito treba misli usmjeriti ka nečem drugom, ali lako je reći, ali teško izvesti , bar meni haha 

🚺 31
    🚹 31

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

lil_me
    28. Ožujak 2022. 17:04

Deic17

lil_me

Ja vidim, je dosta slabija, ali vidi se…koji si dpo

😍😍😍😍  9 DPO

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Mareeeee3112
    28. Ožujak 2022. 17:10

Kejsy  ❄️ ☃️

Missy87

Dobar dan svima..
    Keysi nestrpljivo cekam Betu.. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤️
    Danas je 5DPO, piskim kao uvijek svako malo, tako da tome ne pridajem paznju.. Ne bole cice,neki lagani iscjedak bio, pa ga sada nema.. Ubijam sama sebe ovim pracenjem i iscekivanjem 😂😂
    Imala sam 3/4 dana prozirnu rastezljivu sluz pa ako smo sad pogodili super, ako nismo nemam hide pojma o nicemu 😂😂
    Nego, ako taj dan imas sluz kada onda krece ovulacija, kroz 24h?
    Bože me oprosti nikako skuziti,..

Tesko je reci, jer meni npr sluz se pojavi 4-5 dana prije ovulacije, nekao je smao bude vise na dan ovulacije, ali to znam zato sto pratim, bzalnom i LH trakicama.. Ali generano sluz se jako cesto prestane pojavljivati nakon ovulacije, ali ni to niej mjerilo jer se moze desiti i jos dan-dva da tu i takoima ssluzi, manje ali ima.. U svakom slucaju ja sam ti u 10 mj pocela trcati na wc pogotovo noc vec 3 dpo

Ja sam počela trcat nekih 7 dpo na wc a sad sve više... zapravo tako mi zna biti sila i onda odem i par kapljica uzas

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.