Danas mi je 15 DC , umačem i čekam nove trakice koje trebaju stići danas, ako me stignu idem u ljekarnu po još jedne ove jer sam oduševljena kako sam uhvatila pa makar i svjetlu crtu, izgleda mi roza nisu odgovarale https://ibb.co/Wg0Jwzf
Svijetla crta je uvijek. Pozitivan je ako je crta tamnija od kontrolne.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Danas mi je 15 DC , umačem i čekam nove trakice koje trebaju stići danas, ako me stignu idem u ljekarnu po još jedne ove jer sam oduševljena kako sam uhvatila pa makar i svjetlu crtu, izgleda mi roza nisu odgovarale https://ibb.co/Wg0Jwzf
ja nikad do sad nisam uhvatila ni svijetlu crtu
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
ja nikad do sad nisam uhvatila ni svijetlu crtuđođs
Možda ti trakice ne odgovaraju. Sad imas neke nove ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Bellanaa dosta mi je cura reklo da bjeze od nje… Svjedna sam da ne postoji idealan ginekolog koji svims odgovara sli ksd tako cujem nekih negativnih komentara za nekoga ne znam vise sta da mislim😔
Dok sam bila kod nje sam bila na kotracepciji, meni je bila ok, jer nisam imala nikad nista pretjerano osim što me slala nakon svakih par mj napraviti nalaze bez kojih mi nije produljivala terapiju. Ima malo grublji pristup, tad mi to nije smetalo (prije 6-7 god) danas ne znam kakva je, ali znam da joj se med sestra bila predobra
🧚27- PCOS, IR
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
ja nikad do sad nisam uhvatila ni svijetlu crtuđođs
Možda ti trakice ne odgovaraju. Sad imas neke nove ?
da, kupila sam ovugnost u ljekarni, dok mi ne dođu zelene, to mi je nekih 30-ak komada, a onda ću za drugi ciklus ako mi budu odgovarale naruciti još
🧚27- PCOS, IR
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
Bellanaa dosta mi je cura reklo da bjeze od nje… Svjedna sam da ne postoji idealan ginekolog koji svims odgovara sli ksd tako cujem nekih negativnih komentara za nekoga ne znam vise sta da mislim😔
Dok sam bila kod nje sam bila na kotracepciji, meni je bila ok, jer nisam imala nikad nista pretjerano osim što me slala nakon svakih par mj napraviti nalaze bez kojih mi nije produljivala terapiju. Ima malo grublji pristup, tad mi to nije smetalo (prije 6-7 god) danas ne znam kakva je, ali znam da joj se med sestra bila predobra
Kuzim kuzim. Ma da kazu da je bas odvratna i da im je muka ista ju pitati, takvu dokt vec imam tako da 😂
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Kejsy, ja dosla samo dati podrsku za betu 🤞🤞🤞🍀🍀🍀❤
...
Inaaace, ja 2dpo... dajem si jos cca 5 dana prije umisljanja svega i svacega 😂
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Dobri dan dobre moje dame. Spremam se upravo za posao kapam kapljice u oci i razmisljam o Keysi
Drzim fige i cekam nestrpljivo tvoje rezultate. Samo hrabro podrska je uz tebee🤞🏻💪🏻
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Dobar dan svima..
Keysi nestrpljivo cekam Betu.. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤️
Danas je 5DPO, piskim kao uvijek svako malo, tako da tome ne pridajem paznju.. Ne bole cice,neki lagani iscjedak bio, pa ga sada nema.. Ubijam sama sebe ovim pracenjem i iscekivanjem 😂😂
Imala sam 3/4 dana prozirnu rastezljivu sluz pa ako smo sad pogodili super, ako nismo nemam hide pojma o nicemu 😂😂
Nego, ako taj dan imas sluz kada onda krece ovulacija, kroz 24h?
Bože me oprosti nikako skuziti,..
❤️🙏🏻
Dobar dan svima..
Keysi nestrpljivo cekam Betu.. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤️
Danas je 5DPO, piskim kao uvijek svako malo, tako da tome ne pridajem paznju.. Ne bole cice,neki lagani iscjedak bio, pa ga sada nema.. Ubijam sama sebe ovim pracenjem i iscekivanjem 😂😂
Imala sam 3/4 dana prozirnu rastezljivu sluz pa ako smo sad pogodili super, ako nismo nemam hide pojma o nicemu 😂😂
Nego, ako taj dan imas sluz kada onda krece ovulacija, kroz 24h?
Bože me oprosti nikako skuziti,..
Hellouuu, jel pratis jos necim osim sluzi? Mozda trakice? Jer znam da trakice pokazu otprilike 36h prije ovulacije nego sto ce se desiti. A sto se tiče sluzi, meni se zna desiti dan dva prije ovulacije i na dan ov bas bude rastezljiva i puno je ima. Ono fazon zvaka😂 pa sad ne znam ti bas sve se to razlikuje od zene do zene
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Sortiraj odgovore
Najstariji