Dobar dan svima..
Keysi nestrpljivo cekam Betu.. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤️
Danas je 5DPO, piskim kao uvijek svako malo, tako da tome ne pridajem paznju.. Ne bole cice,neki lagani iscjedak bio, pa ga sada nema.. Ubijam sama sebe ovim pracenjem i iscekivanjem 😂😂
Imala sam 3/4 dana prozirnu rastezljivu sluz pa ako smo sad pogodili super, ako nismo nemam hide pojma o nicemu 😂😂
Nego, ako taj dan imas sluz kada onda krece ovulacija, kroz 24h?
Bože me oprosti nikako skuziti,..
Kod mene se pojavi rastezljiva sluz vec 3 dana prije ovulacije... i tako je vecinom sva 3 dana, pa onda dan prije O ili na dan same O krecu bolovi u jajniku(cesce osjecam desni jer je skracena adnexa pa je taj jajnik blize) .. sve zajedno potvrđeno trakicama...
Zapravo, nema pravila..nije nuzno da je sluz 3 dana ili samo dan prije O...
Ponekad imam sluz samo dan prije O.. ovisno o mjesecu 😅
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Keysi jesi išla vadit betu? Ja evo završila s poslom i mislila sam otic još jednom ju izvadit 😁
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozz cureee, ja još nemam nikakvih 'simptoma', osim šta me nekada baš zaboli jajnik, da li se to ikome dešavalo? 🥺
Keysi 🤞🏼🤞🏼🤞🏼❤
31/35
Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
Profertil za M - OAT
06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
07/23 FET - prekinut ciklus
08/23 FET - prekinut ciklus
09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼
Mareee prije svega cestitam na plusicuu 🥰
Na tvojim prijasnjim komentarima sam procitala da si imala tzv "stipkanje", je li to bilo oko jajnika ili ? Ja osjetim kao bockanje iglicom, i predio pupka 🙃 I na koji dan ti se to pojavilo. Ja sam 7dpo ak ipak realno razmisljam mozda je prerano 😔
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Keysi jesi išla vadit betu? Ja evo završila s poslom i mislila sam otic još jednom ju izvadit 😁
Mareee prije svega cestitam na plusicuu 🥰
Na tvojim prijasnjim komentarima sam procitala da si imala tzv “stipkanje”, je li to bilo oko jajnika ili ? Ja osjetim kao bockanje iglicom, i predio pupka 🙃 I na koji dan ti se to pojavilo. Ja sam 7dpo ak ipak realno razmisljam mozda je prerano 😔
Btw citiram a ipak ode kao norm komentar 🙄
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Ja sam nestala na tjedan dana i u međuvremenu ne mogu ni izvrtit koliko ste napisale svega
Evo moje situacije: 38dc, ovulacija je negdje između 9.03. i 13.03.2022. Menstruacije još uvijek nemam, a od 14.03. pijem 3x dnevno Duphaston. Beta je vađena u četvrtak, 24.03.2022. i tada nije ništa pokazala, kao ni test danas ujutro. Je li netko imao sličnu situaciju? Ginekolog mi je rekao da ponovno izvadim betu ako prije četvrtka ne dođe menstruacija i da ne bi još uvijek otpisao trudnoću..
Imala sam grčeve u 2 dana prema jajniku I u maternici ali drugacije od menge nije bilo kratko već bi trajalo po 2 h pa pauza pa opet
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozz cureee, ja još nemam nikakvih 'simptoma', osim šta me nekada baš zaboli jajnik, da li se to ikome dešavalo? 🥺
Keysi 🤞🏼🤞🏼🤞🏼❤
Kad moraš dobiti ...?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji