Matajčija ti te ne volim jer realno,oni pokazuju sjenu kad sam ovulirala tak da meni su BIG NO NO 😂
Marema ja sam okeeej,čil neka sva,razdvaja me u križima,čekam da se pokrene sve to i tako,ma dobro sam ja. Veselim se ko malo dijete doć doma da pokusam onaj paket s LH trakicama što je stigo ko cigan ciganku 😂😂😂 sitnice me vesele ovih dana nećemo se lagati 🙊
A šta će ti lh trakice kad još nisi mengu dobila🤣🤣🤣🤣 pokušaj močiti druge trakice rađe😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Matajčija ti te ne volim jer realno,oni pokazuju sjenu kad sam ovulirala tak da meni su BIG NO NO 😂
Marema ja sam okeeej,čil neka sva,razdvaja me u križima,čekam da se pokrene sve to i tako,ma dobro sam ja. Veselim se ko malo dijete doć doma da pokusam onaj paket s LH trakicama što je stigo ko cigan ciganku 😂😂😂 sitnice me vesele ovih dana nećemo se lagati 🙊
A šta će ti lh trakice kad još nisi mengu dobila🤣🤣🤣🤣 pokušaj močiti druge trakice rađe😊
Danas ništa,možda iz zabave umočim jednu LH jer te još nisam koristila pa da napravim test 😂😂😂 ma smeđarim, samo što to nije krenulo u čistu krv 🙈
😪😪😪😪🧨🤯 jel može koja dobra vijest danas.... sta je ovo danas
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Marepa ja tek sad vidla tebi u potpisu predivnu betu! Bravo! Samo budite zdravi i dalje i rastite i debljajte se 🤗🤗🥳🥳
Nakon ovih danas svih komentara nisam htjela ništa govoriti jer san se zbilja nadala svakom pozitivnom ishodu danas ... nekako sam mislila da je danas neki pozitivno ludi dan... a kad ono šipak 🙄
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Kejsy kako Sirii kaze nista jos nije gotovo, ponoviti betu u srijedu pa cemo svi biti pametniji 🤞🏻 veliki zagrljaj od mene ❤️❤️❤️
Mene danas cijeli dan ziga, da tako kazem, desni jajnik, isjecdak malo malo nista skroro, cerviks i dalje dosta visoko i cini mi se mekan (ako ja to uopce mogu procijeniti)..
Ja ne znam jel bi umakala ili nebi jel mi rano ili nije ni sama nisam pametna...
Danas ništa,možda iz zabave umočim jednu LH jer te još nisam koristila pa da napravim test 😂😂😂 ma smeđarim, samo što to nije krenulo u čistu krv 🙈
😪😪😪😪🧨🤯 jel može koja dobra vijest danas…. sta je ovo danas
Pa ja smedarim od jučer rekla sam vam a vi bi da radim test 😂😂😂
Pa moja frendica smeđarila 5 dana pa bila trudna...🥰🥰...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ma suti, bile su jeftine hahahaha 🤣 imam te i par komada onih duchesse ili kak se vec pise iz muellera, njih cekam za dan ocekivane 🤣
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
Bimbima umoči,nek ide život!
Marenisam baš te sreće mada,nitko sretniji od mene da se to dogodi. Ja sam pokleknula sad prekjučer opet i uzela digitalni CB i drugi sa plusićem kontala možda zatreba,kad ono,jučer krenulo smeđarenje,jedino me uznemiravaju desni koje su mi prokrvarile kad sam zagrizla muffin sinoć i neki fuj metalni okus imam u ustima od vode 😂😂
Meni su desni pri pranju zubi krvarili dva dana i stalo samo od sebe, malo me zubi isto boljeli ali nista strasno.. a za ovaj metalni okus u ustima se i meni danas pojavio dok vodu pijem, kad nesto pojedem izgubi se i onda se opet pojavi, trazila po netu kako zene opisuju taj metalni okus u ustima, ali nisam uspijela nac neki odgovor bas, sve samo razlozi zbog koji se pojavljuje i ono komentar kao da zvaces kovanice (tko zvace kovanice??)
Marenisam baš te sreće mada,nitko sretniji od mene da se to dogodi. Ja sam pokleknula sad prekjučer opet i uzela digitalni CB i drugi sa plusićem kontala možda zatreba,kad ono,jučer krenulo smeđarenje,jedino me uznemiravaju desni koje su mi prokrvarile kad sam zagrizla muffin sinoć i neki fuj metalni okus imam u ustima od vode 😂😂
Meni su desni pri pranju zubi krvarili dva dana i stalo samo od sebe, malo me zubi isto boljeli ali nista strasno.. a za ovaj metalni okus u ustima se i meni danas pojavio dok vodu pijem, kad nesto pojedem izgubi se i onda se opet pojavi, trazila po netu kako zene opisuju taj metalni okus u ustima, ali nisam uspijela nac neki odgovor bas, sve samo razlozi zbog koji se pojavljuje i ono komentar kao da zvaces kovanice (tko zvace kovanice??)
Meni je taj metalni okus bio 1 dan tj večer... kao da uzmeš kovanicu i onaj miris ubaciš u usta ...doslovno tako
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Curke, meni su cicke eksplodirale odmah nakon ovulacije, sto inace nikadaa ne bude, uvijek mi buknu tjedan dana prije menge...danas su jos vece, jako bole, a bradavice su se dosta povecale, o venama necu ni pricati, bas izgleda alienski...imam akni isto, jedno 4 komada, a inace iskoci jedna, dvije isto tjedan dana prije menge...iscjedak mlijecni i etooo...pricekat cu jos 4 dana, ode i ja umakati, pa sta bude, budeee 😁😁😁
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Meni je taj metalni okus bio 1 dan tj večer… kao da uzmeš kovanicu i onaj miris ubaciš u usta …doslovno tako
A ja ne znam kako bi ovaj okus opisala iskreno, ali neki cudan je skroz.. nije bas tako kako ti kazes, nesto je drugacije, mozda malo na kiselo nesto vuce 🤔🤷🏻♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji