Kejsy, koji su rezultati? Ajmee, pa kako jebemuu sve
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Sad mi je drago da muzu nisma nista rekla da ga ne zabrinjavam pre polaganja, neka zavrsi to u miru. Ovo je nalaz i nije dobar uopste ako beta bude rasla na ovako nisu betu na ovaj dpo moze biti samo ili biohemiska ili vanmatericna.. ali me tjesi progesteron da je prije bihemiska..
https://ibb.co/gmnFCMs
Svakako radi betu još jedanput prekosutra .... kakvi su ti simptomi ....progesteron ti je super....
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Zao mi je Kejsy....bas sam mislila da ce biti puno veca...ne znam kako da te utjesim...najbitnije je sada da se ne zakomplicira, a ostalo ce doci ❤
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Keysj ja bih ti preporucila jos jednom u srijedu izvaditi betu. Jesi javila svojoj ginekologici?
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Sad mi je drago da muzu nisma nista rekla da ga ne zabrinjavam pre polaganja, neka zavrsi to u miru. Ovo je nalaz i nije dobar uopste ako beta bude rasla na ovako nisu betu na ovaj dpo moze biti samo ili biohemiska ili vanmatericna.. ali me tjesi progesteron da je prije bihemiska..
Svakako radi betu još jedanput prekosutra …. kakvi su ti simptomi ….progesteron ti je super….
progesteron je katastrofa na donjoj granici lutealne faze, a u trudnoci mora biti mnoggooo vislji inace trudnoca ne moze da se odrzi. Sestra poslala doktorici nalaz pa cekam dase javi..
Krivo sam vidjela mislila sam da je 14...zanemari... obavezno javi šta I kako ..no svejedno ukoliko ne dobis m...još jednom vadi betu...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Zao mi je Kejsy….bas sam mislila da ce biti puno veca…ne znam kako da te utjesim…najbitnije je sada da se ne zakomplicira, a ostalo ce doci ❤
To se i ja upravo kontam, biohemiske su ceste i svjesna sam toga i nije kraj svijeta, desava se, kvalitet mojih janih celija je jako upitan, tako da niej cudno i vise biohemiskih da se desi, al samo da se ne zakomplikuje. Treba biti realna, naravno da mi nije jednostavno, ali bih rado jos koji ciklus probala ovako pre nego se odlucimo za IVF. A ako bude vanmatericna, onda definitivno najbolja opcija je ukloniti i taj jajovod da ne pravi problem i pravac IVF.. nema tu sta, bez obzira na emocije, realnost je nesto sasvim drugo. Ako potonem psihcki necu dobiti iz tog nista dobro.
Ako bude biohemiska, cim vjestica prodje onda rjesiti ovaj polip i akcija, pa mozda bude vise srece. Ali samo da se doktorica javi, svakako cu ja u srjedu ponoviti betu.. pa do tad kako bude, srecom pa imam vas i srcom nisam muzu nista rekla.. kazem mu u cetvrtak
♥️
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pratim te danima.. kako će se tvoja priča završiti..
Beta je niska za dpo koji misliš da jesi.. ali uvijek postoji mogućnost da je ovulacija bila kasnije...pa moguće da će rasti i duplati se.. ono što mene zabrinjava je jako nizak progesteron..
Držim to fige i javi što kaže doktorica.. ❤
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
U svemu ovome treba bit bistre glave, nemoj se prepustati emocijama. Najbitnije da se ne zakomplicira, i sama si svjesna svog stanja i godina, postoju svakakve mogucnosti i treba bit realan i ne primat k srcu toliko.
Zao mi je sta ti se to desava, bas mi je zao... ali gledaj da nije gotovo, ako je to cijena da drzimo to malo cudo u nasim rukama, onda neka. drzi mi se kejsy <3
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Kejsy žao mi je.
Ja nažalost prokrvarila, ali od pocetka mi je testić bio sumnjiv... Ništa, glavu gore i u nove pobjede ❤
🧞♀️31
🧞♂️32
Missed ab. 11tt 💔
Gynositol
OTP 24.3. 👧🏼💗
Evo mene opet, bila sam kod Dr. I nije me ni malo umirio niti je imao konkretan odg. Napisacu Vam nalaz.
Spolovilo nuligravide. Medjica visoka, elasticna. Vagina prolazna za 2 pp, nabrane stjenke. Sekrecija sluzava sa oskudnom fibrinskom niti duzine oko 1cm koja visi iz v.u. PVU je konicna, smeksana, v.u. jamicasta, makroskopski urednog pokrova. Uterus AVF normalno velik, tvrd, glatkog zida, mobilan. Desni ovarij je nazocan, neosjetljiv. Lijeva adneksa I parametrija su b.o.
Uterus homogene eko teksture vel 7,55x3,4x4,17cm.
UTV 66,8ml. EMR je hiperehogen, inhomogen, jasno oivicen do 1,80cm. D.O. se vidi sa folikularnom custom mjeri 4,44x2,72 cm. A folikulum mjeri 2,46x1,97cm. L.O. uredan mjeri 3.48x2,12cm. Iza uterusa je prisutna pristojna tecna kolekcija.
Opet uradila test ovaj put nije clear blue nego nesto Gravy... Sa crvenim linijama negativan. 🤷
🤵 33 god
👩💼35 god
prva trudnoca miss ab. 25.12.2020. 5tt
Dg. Trombofilija: nosilac mutacije faktor XIII, ostali geni takodje imaju mutacije
- terapija Aspirin 100 protect
ICV per tromb recidivus (citaj: dva mozdana udara)
MS in obs. 2008 (citaj: multiple skleroza) bez terapije
Sortiraj odgovore
Najstariji