Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    28. Ožujak 2022. 17:58

Bimbi

Mare3112

Bimbi

Siri 🐾

Bimbima umoči,nek ide život!
    Marenisam baš te sreće mada,nitko sretniji od mene da se to dogodi. Ja sam pokleknula sad prekjučer opet i uzela digitalni CB i drugi sa plusićem kontala možda zatreba,kad ono,jučer krenulo smeđarenje,jedino me uznemiravaju desni koje su mi prokrvarile kad sam zagrizla muffin sinoć i neki fuj metalni okus imam u ustima od vode 😂😂

Meni su desni pri pranju zubi krvarili dva dana i stalo samo od sebe, malo me zubi isto boljeli ali nista strasno.. a za ovaj metalni okus u ustima se i meni danas pojavio dok vodu pijem, kad nesto pojedem izgubi se i onda se opet pojavi, trazila po netu kako zene opisuju taj metalni okus u ustima, ali nisam uspijela nac neki odgovor bas, sve samo razlozi zbog koji se pojavljuje i ono komentar kao da zvaces kovanice (tko zvace kovanice??)

Meni je taj metalni okus bio 1 dan tj večer… kao da uzmeš kovanicu i onaj miris ubaciš u usta …doslovno tako

A ja ne znam kako bi ovaj okus opisala iskreno, ali neki cudan je skroz.. nije bas tako kako ti kazes, nesto je drugacije, mozda malo na kiselo nesto vuce 🤔🤷🏻‍♀️

Oprosti nemogu sve pohvatat  koji si dpo

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Bimbi
    28. Ožujak 2022. 18:00

Siri 🐾

Bimbi hahahahahahaha,to je meni najjača usporedba. Ja nisam probala kakvog su okusa kovanice,ali mi liči onako kao na okus krvi. Milijun puta mi se dogodilo da sam si otrgla površinski kožu pa krenula krv i da ne ispirem vodu il nečime jer nisam blizu ja to riješila slinom i baš je tak neki čudan okus. Šta su nam u vodu stavili? 😂😂 pranje zubi,to ti može biti dobar znak ako inače desni ne krvare. Meni i inače pri pranju krvare tako da to već ignoriram,šokira me ako nema krvi kojim čudom

Ja sam iskreno prvo pomislila da je do ove Njemacke vode s obzirom da ne valja, ali ju ne pijem prvi puta hahaha nikad nije bio ovakav okus. 
    Ma ja Sirii vise ni sama ne znam, osluskujem stvari koje se inace ne pojavljuju i onda se ponadam i onda ☃️, onda mi je bolje da se ni ne nadam.. 

• Bimbi
    28. Ožujak 2022. 18:01

Mare3112

Bimbi

Mare3112

Bimbi

Siri 🐾

Bimbima umoči,nek ide život!
    Marenisam baš te sreće mada,nitko sretniji od mene da se to dogodi. Ja sam pokleknula sad prekjučer opet i uzela digitalni CB i drugi sa plusićem kontala možda zatreba,kad ono,jučer krenulo smeđarenje,jedino me uznemiravaju desni koje su mi prokrvarile kad sam zagrizla muffin sinoć i neki fuj metalni okus imam u ustima od vode 😂😂

Meni su desni pri pranju zubi krvarili dva dana i stalo samo od sebe, malo me zubi isto boljeli ali nista strasno.. a za ovaj metalni okus u ustima se i meni danas pojavio dok vodu pijem, kad nesto pojedem izgubi se i onda se opet pojavi, trazila po netu kako zene opisuju taj metalni okus u ustima, ali nisam uspijela nac neki odgovor bas, sve samo razlozi zbog koji se pojavljuje i ono komentar kao da zvaces kovanice (tko zvace kovanice??)

Meni je taj metalni okus bio 1 dan tj večer… kao da uzmeš kovanicu i onaj miris ubaciš u usta …doslovno tako

A ja ne znam kako bi ovaj okus opisala iskreno, ali neki cudan je skroz.. nije bas tako kako ti kazes, nesto je drugacije, mozda malo na kiselo nesto vuce 🤔🤷🏻‍♀️

Oprosti nemogu sve pohvatat koji si dpo

10DPO, 26DC

lil_me
    28. Ožujak 2022. 18:05

Može li jedno amatersko pitanje? 
    Da sad odem kod ginića bili se što vidjelo, mužev je prijatelj, i predložio je mužu da dođemo večeras, da eto popričamo o pokušavanju i da me pregleda..

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Pahuljka
    28. Ožujak 2022. 18:06

Bas sam se rastuzila danasnjim citanjem 😔
    Ja za danas, sad vec pred kraj dana prijavljujem kremasti ali ne potpuno bijeli iscjedak (mlijecni) koji se vidi samo na gacicama i tek toliko na papiru. Grudi manje bolne nego prethodna 3 dana, bez ikakvih grceva. 7 DPO 🙄🙄

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Deic17
    28. Ožujak 2022. 18:06

Siri 🐾

Deic17

Curke, meni su cicke eksplodirale odmah nakon ovulacije, sto inace nikadaa ne bude, uvijek mi buknu tjedan dana prije menge…danas su jos vece, jako bole, a bradavice su se dosta povecale, o venama necu ni pricati, bas izgleda alienski…imam akni isto, jedno 4 komada, a inace iskoci jedna, dvije isto tjedan dana prije menge…iscjedak mlijecni i etooo…pricekat cu jos 4 dana, ode i ja umakati, pa sta bude, budeee 😁😁😁

Uuuuu,sprema nam se plusić! Piški na prvi april pa dragome pokloni. Neće znat jel istina ili laž😂🙈

Hahahhaha i ovako ga stalno jadnog zajebavam, jadan on samnomm...ja sam ti inace teski ekstroverta, a on teski introverta, ali skuzila sam da se u ovih 5 god samnom, dosta opustiooo...teski sam ti ja zajebant, zato me i zavolioo 😁😁😁 a i ja njegaa ❤ nego Siri, de ti meni recii, gdje zivis ti?

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

lil_me
    28. Ožujak 2022. 18:09

Kao da ima malo čari i u tom testiranju, i onom kad se sklupčamo uz muža nakon negativnog testa 🥺♥️
    Danas mi je šefica rekla da si pametna išla bi na porodiljno, a ne na godišnji svako malo..... 

ZM 7.3

lil_me
    28. Ožujak 2022. 18:13

Siri 🐾

Lil_mei pod pretpostavkom dA test ne laže i da je bila implantacija,nikako se na uzv ne može vidjeti ništa osim žutog tijela i debljine endometrija koja mooože biti ukazatelj ako se nešto odvija u smjeru trudnoće!
    Deicja sam introverta pri upoznavanju novih ljudi. Volim prvo promotriti situaciju i osobu oko sebe,proanalizirati i onda se tek bacam u komunikaciju i druženje. Znam,malo čudno,al ja sam ovak malo čudna 😂😂 postavila si vrlo kompleksno pitanje na koje postoje 3 odgovora,ali trenutno sam stacionirana malo van grada Zagreba prema Gorici 😂

Tnx Siri, otići ćemo onda samo razgovarati.. čisto pitam da se ne depiliram 🤣🤣

ZM 7.3

Deic17
    28. Ožujak 2022. 18:17

Siri 🐾

Lil_mei pod pretpostavkom dA test ne laže i da je bila implantacija,nikako se na uzv ne može vidjeti ništa osim žutog tijela i debljine endometrija koja mooože biti ukazatelj ako se nešto odvija u smjeru trudnoće!
    Deicja sam introverta pri upoznavanju novih ljudi. Volim prvo promotriti situaciju i osobu oko sebe,proanalizirati i onda se tek bacam u komunikaciju i druženje. Znam,malo čudno,al ja sam ovak malo čudna 😂😂 postavila si vrlo kompleksno pitanje na koje postoje 3 odgovora,ali trenutno sam stacionirana malo van grada Zagreba prema Gorici 😂

Takav je i moj gospodin, veliki analiticar i intelektualac 😁 pa dobro, nije da se i ja odmah bacam u komunikaciju sa svima, ali se vrlo brzo upustim u razgovor sa osobama za koje mislim da su zanimljive...tamo gdje mi ne pase, ustanem se i odem, ne trpimm ja nista ...bome, dala si i kompleksan odgovor...kakvo pitanje, takav i odgovor 🤣🤣

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

lil_me
    28. Ožujak 2022. 18:19

Siri 🐾

lil_me

Siri 🐾

Tnx Siri, otići ćemo onda samo razgovarati.. čisto pitam da se ne depiliram 🤣🤣

Ma ako ne daješ pare,brij se ženo,nek nam da čoek bar brojke i to nam sada znači. Pih! Da mene ima ko gledat,stalno bi bila tamo 😂😂😂

Misliš brojke bete ili šta? Idem se brijati

ZM 7.3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.