Jutro svima…Keysi kad ide beta?
I da jos jednom da te opomenem da ne koristis taj termofor, jer zagrijavanje ne samo da mozda moze dovesti do krvarenja, moze dovesti do jos nekih bas zeznutih poteskoca za plod, tako da mlako ok, toplo ne.. Isto kao ni kupke tople, u stvari od rane trudnoce pa na dalje se preporucuje iskljucivo tusiranje.. e sad kao gde, ali kod nas je tako. A kako god, jako tople kupke mogu stvarno biti stetne, kao i termofori i slicno
Dapače još preporučaju termofor za leđa i stomak radi grceva a i ginekolog mi je to preporucao...topla voda ne vruća... i stvarno mi je bolje danas...još osjetim ali nije tako strašno... kao jučer... eto svatko kaže drugacije to više neznas ko koga🤣🤣🤣🤣nego ja čekam tvoju betu....😀😀😀😘
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Keysi natjerati ćeš me da umačem na 5dpo 🤣
Držim 🤞🏻 za betu danas 💗
Moj update: simptoma nema nikakvih, na dan O sam dobila Candidu (mislim da sam pretjerala sa slatkim) pa nismo taj dan ni pokrili, ali večer prije smo odradili. Koristim Canesten kremu pa ne mogu pratiti kakav mi je CM.
Bazalna je valjda u redu 🤞🏻
Btw, vrtim si sad film za ciklus iz 12. mjeseca, kad mi je prvi test uhvatio crticu (sljedećih dana je bio negativan), lutealna faza je bila nešto dulja, a ja sam fino u tom periodu jedno 3-4 večeri ležala u kadi u vrućoj vodi, jer mi je stalno bilo hladno pa sam se ja pametnica grijala 🤦🏼♀️ nisam imala pojma da se tople kupke i slično mora izbjegavati 😪
Danas mi je 15 DC , umačem i čekam nove trakice koje trebaju stići danas, ako me stignu idem u ljekarnu po još jedne ove jer sam oduševljena kako sam uhvatila pa makar i svjetlu crtu, izgleda mi roza nisu odgovarale https://ibb.co/Wg0Jwzf
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Jutro cure!
Kejsy - jedva cekam betu!!
Mare - i ja sam cula kao i Kejsy da se ne preporuca nista pre toplo na i oko trbuha, ali ako ti je ginekolog potvrdio da je ok, valjda zna sto radi :)
Ja danas 1 ili 2 dpo. Tko ce ga znati. Poz ovulacijska bila u petak ujutro! Ja opet s mobitela citam jer mi je beba bolesna pa sam kuci ipak!
Jutro cure!
Kejsy - jedva cekam betu!!
Mare - i ja sam cula kao i Kejsy da se ne preporuca nista pre toplo na i oko trbuha, ali ako ti je ginekolog potvrdio da je ok, valjda zna sto radi :)
Ja danas 1 ili 2 dpo. Tko ce ga znati. Poz ovulacijska bila u petak ujutro! Ja opet s mobitela citam jer mi je beba bolesna pa sam kuci ipak!
Znaš ja ti nwidem ništa ja sam čula ...samo radim ono što mi je preporučeno.... i stvarno mi je bolje i samo sam jučer to držala tako da sam za sad super
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ma jasno, svatko za sebe odlucuje! 💪🏻 Ako ti je bolje, to je najbitnije 🥰
LeaHRK 82.23 28% Off | Wondfo 20/50PCS Pregnancy Urine Test 10 MIU Strip Ovulation Urine Test LH Strips kit First Response Ovulation Kits 99% Accuracy
https://a.aliexpress.com/_mLyzoLk
Evo to su te. Nadam se da je uspjelo kopirati link pa samo javi 🙈
Super, otvorila sam. Tenks 🤗
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
06/2021 - spontani u 6tt 👼
11/2021 - missed ab u 11tt 👼
• Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
🌸 2/2023 - baby S 🌸
🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵
Siriiii evo je maca https://ibb.co/ZzMhSFC https://ibb.co/xHb8qC8
Sta kazes?
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
mmmm1 bas mi je zao sto to cujem😔 ja dam pila neko vrijeme ulje nocurka i džtada mi je ciklus bio na 60 dana ali isto tako cim prestanem nidts od toga….
Ella..29.. hvala ti😊 nadam se da ces naci uzrok i rjesenje. Ja sam iz Pule .. ako koja je odavdje neka da savjet za ginekologa🙏🙏
Siri vjerovatno inofolic pomaze, nadam se da ce pomoci do kraja. Stojim poprilicno lose s UH i secerom. Pokusavam to smanjiti sto vise mogu, radim na tome da poboljsam prehranu. UH mi nisu toliki problem koliko secer. To je uzas zivi kolika je borba… Mislim manje jedem slatko u odnosu na prije ali bi trebala jos smanjiti
Kod kojeg ginekologa si? Ja sam iz Pule kod dr Modrušan
Kod dr Ladavac sam. Probsla sam kod Modrusan ali je prenapunjena, rekla je da jedva nadje termine za svoje pacijentice tako da… Jedi cula sta za dr. Natalija Mihovilic?
jao, nisam čula za tu dr ništa, ali za Ladavac nisam čula baš dobro i da istina kod moje dr popunjeno , ja sam se u 2 mj naručila tek za 4 mj. ali zadovoljna sam sa njom i nebih je mjenjala za ništa.
Kejsy dobila sam , iduća za ne dobiti je 23,04,2022
Bellanaa dosta mi je cura reklo da bjeze od nje... Svjedna sam da ne postoji idealan ginekolog koji svims odgovara sli ksd tako cujem nekih negativnih komentara za nekoga ne znam vise sta da mislim😔
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Sortiraj odgovore
Najstariji