Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LaVi
    04. Veljača 2022. 19:37

Dobra večer curr!
    Čestitam na novim plusićima ako ih ima,nisam baš pratila😘😘
    Ja sam bila na folikulometriji i nema ničeg još,otpisala sam ovaj ciklus opet jer eto nemamo na čemu radit😔
    Endometrij se je zadebljao nešto sad je 8mm,rekla je da će me pratit dalje
    U četvrtak opet idem 
    Bezveze sam baš
    Ništa od rođendanskog poklona 

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000

baarbaraa34
    04. Veljača 2022. 19:40

Vecer cure!
    Kad sam u srijedu vjerno pratila zadnja stranica je bila broj 33🙈 Uh sad ne stignem sve pohvatat, ali potrudit cu se pa mozda i uspijem.
    Imam par pitanja, ali su odgovori vjerojatno na prethodnim stranicama pa nema smisla.
    Mi smo u srijedu dosli u Hr. i stalno 110 na sat. I sad bi najradije legla spavat, al birtija ceka, a to nije u redu 🤣 U prijevodu kafic, i cekam da legica uspava svoje klince, moj je gotov pa cemo na kasnu kavu.
    Danas sam bila kod ginekologa i podrzao me sto ne zelim cekati redovan godisnji pregled obzirom na obavijest od moje gin. iz Njemacke 'nesto smo nasli, nista strasno, nemoj dolazit prije neg bude red'.
    Nalaz cu saznati za 10ak dana. U brisu mi je rekao da vidi povisene leukocite i da je vjv neka upala i dao vaginalete. Rekla sam da bi u ned. trebala dobit, ali i da radimo na 2. i kaze on 'ali ja vam to sad ne mogi vidjet'🙂 Ma reko znam, nisam zato ni dosla.
    Naznaka M nemam iako je to kod mene jedino spotting kojeg sad nemam jer koristim progesteron. Mozda i imam nekih simptomica, ali evo vrijeme ce pokazat. Povremeni grcevi koje inace nemam pred mengu, malo osjetljive sise..🤷🏻‍♀️ A opet kazem mozda je I to zbog progesterona. 22.1. je LH bila pozitivna.
    Imam test koji kaze da moze i 4 dana prije ocekivane, 10 je ona osjetljivost.. Napravit mozda sutra ili ne, ne znam. Vidjet cu jos.
    Idem sad citat koliko jos stignem. 

September
    04. Veljača 2022. 19:49

Kejsy  ❄️ ☃️

September1995

Cure ja vise ne vjerujem testovima i dok ne vidim deblju liniju na testu uopce se necu obazirat. Prije par mjeseci na First Response testu (koji bi kao trebao bit odlican test) mi je pokazalo slabo bas rozu liniju i mogla se bez problema vidjet. Jos mi je LH trakica bila tamna i ne mogu vam opisat kako sam bila uzbuđena. Na kraju sam mislila da je bila biokemijska…
    Imala sam jos jedan takav First Response i nakon 2 tjedna ponovila test ali prije ovulacije da vidim sta ce ovaj pokazat i opet takva crtica! 😠
    Tako da rastavljanje testova i to sve nema smisla. Bezveze se ponadas 🙄

Ako malo cackas po net budes nasla da First Response test dosta zena kaze da ima evaporacijsku. On niej odlican test uopste on je samo jedan od osjetljivijih testova, jer njegova osjetljivost je 6.3 mlU/ml. Moze se desiti i da bude biohemiska, a da na vreme dobijes mengu i da ona izgleda skoro pa isto kao normalna. Upravo zato jako puno zena veze nema da je u zivotu imala biokemisku… Ja vjerujem testovima, koje sam testirala dok sam radila betu i pratila crticu dok je beta rasla i padala, a test to fino pratio, i one testov ekoje ostavim n anekoliko sati do nekoliko dana i nikad ne dobuju evaporacijsku, tako da.. jedini do sad takav mi je bio gravignost ultra i trenutno jedini kojem vjerujem, kad je beta bila ispod 10 i on je bio bjel kao snjeg, jer 10 je njegov limit.

Ma znam, sve mi je to jasno ali kad gledam i po ovom forumu opcenito... Netko napravi test i vidi se jako slaba crtica, svi kazu da se njima nikad na tom testu nije pokazala evapoacijska i na kraju ispadne da je ipak bila 😐 u svakom slucaju ja i dalje radim testove od 8 dpo ali vise necu analizirat pola sata pod lampom 🤣 

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

September
    04. Veljača 2022. 19:50

baarbaraa34

Vecer cure!
    Kad sam u srijedu vjerno pratila zadnja stranica je bila broj 33🙈 Uh sad ne stignem sve pohvatat, ali potrudit cu se pa mozda i uspijem.
    Imam par pitanja, ali su odgovori vjerojatno na prethodnim stranicama pa nema smisla.
    Mi smo u srijedu dosli u Hr. i stalno 110 na sat. I sad bi najradije legla spavat, al birtija ceka, a to nije u redu 🤣 U prijevodu kafic, i cekam da legica uspava svoje klince, moj je gotov pa cemo na kasnu kavu.
    Danas sam bila kod ginekologa i podrzao me sto ne zelim cekati redovan godisnji pregled obzirom na obavijest od moje gin. iz Njemacke 'nesto smo nasli, nista strasno, nemoj dolazit prije neg bude red'.
    Nalaz cu saznati za 10ak dana. U brisu mi je rekao da vidi povisene leukocite i da je vjv neka upala i dao vaginalete. Rekla sam da bi u ned. trebala dobit, ali i da radimo na 2. i kaze on 'ali ja vam to sad ne mogi vidjet'🙂 Ma reko znam, nisam zato ni dosla.
    Naznaka M nemam iako je to kod mene jedino spotting kojeg sad nemam jer koristim progesteron. Mozda i imam nekih simptomica, ali evo vrijeme ce pokazat. Povremeni grcevi koje inace nemam pred mengu, malo osjetljive sise..🤷🏻‍♀️ A opet kazem mozda je I to zbog progesterona. 22.1. je LH bila pozitivna.
    Imam test koji kaze da moze i 4 dana prije ocekivane, 10 je ona osjetljivost.. Napravit mozda sutra ili ne, ne znam. Vidjet cu jos.
    Idem sad citat koliko jos stignem.

Ti si onda vec otprilike 12 dpo? Mislim da je vrijeme za test 😁

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    04. Veljača 2022. 20:04

Bok cure ja sam nova ovdje.Domleon je moja bff i ono ja sam je zamolila da mi posudi svoj profil da ne otvaram novi jer ne zelim da netko zna kako se zovem kuzite 🤫? Uglavnom imam 19 godina u 8mj cu imat 20.Imam dvoje djece, sad bih htjela i trece al imam problem.Seks s mojim partnerom je postao dosadan al volim ga kuzite ?I sad bi ja na mpo jer mi se fakat neda seksat s njim.Jel imate neku kliniku za preporucit??Rekla mi je domleon za vv al tamo su stari doktori a ja bi ipak k nekom ko je vise moderan kuzi te oplodnje da mi samo vrate 1 embij i ja trudna.da ne prckaju previse ni to mi se neda ak me kuzite 🤭🤭pa ako moze kakva preporuka .hvala i kisača curkama 😘

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

• LaVi
    04. Veljača 2022. 20:06

Kejsy  ❄️ ☃️

LaVi

Dobra večer curr!
    Čestitam na novim plusićima ako ih ima,nisam baš pratila😘😘
    Ja sam bila na folikulometriji i nema ničeg još,otpisala sam ovaj ciklus opet jer eto nemamo na čemu radit😔
    Endometrij se je zadebljao nešto sad je 8mm,rekla je da će me pratit dalje
    U četvrtak opet idem
    Bezveze sam baš
    Ništa od rođendanskog poklona

Nista ne otpisuj, endometrij ti je sad super za implantaciju i ako dodje uskoro do ovulacije, jos ce biti deblji. A nemoj da tones sad kad si dosla do tog da se nesto desava i da imas vece sanse, mislim da ti je neko pogresno dao info da sa klomifenom bude sve u par dana to je to i gotovo, nekom zaista uspije iz prvhg ciklusa, nekom iz drugog nekom iz 6. tako da… Niko normalan nece da rizikuje tvoj zivot da bi taj posupak isao brze. Ako daju prejaku dozu i dodje do hiperstimulacije jajnika mora se reagovati brzo i strucno, jer zivot moze biti u pitanju. To je razlog zasto se stalno upozorava ne klomifen na svoju ruku uzimati, nego iskljucivo koristenje uz obavezno pracenje ginekologa. Ne pozuruj nista molim te, cuvaj sebe cuvaj zdravlje, izdrzala si do sad, izdrzi jos neko vremen na dobrom si putu. Samo hrabro i znam glupo zvuci sad iz tvoje pozicije, ali stvarno ima smisla vjeruj mi, ono : strpljen spasen. Ako tebi zeznu zdravlje, onda ide sve na pauzu i to jako dugo, zato je bolje koji ciklus polako vidjeti na koju kolicninu reagujes, ili ce ti mjenjati na letrozol ili nesto drugo, nije resenje ubrzavati i rizikovati, izdrzi… Ljudi moji klomifen, letrozol i ostale terapije za stimulaciju jajnika mogu izazvati jako puno losim stvari..(necu sad o njima) Ali ako vam doktor kaze polako i pratimo, postoji jakooo dobar razlog zasto je to tako. Samo hrabro, znam da je cekanje tesko, ali proci ce i to..

Hvala ti na podršci, a vidim da se sad nešto kao događa ali nije to to još,nema ovulacije.
    Vidit ćemo što će biti,ma ne želim riskirati svoje zdravlje i znam da nećr iz prve ali mene brine što nije došlo do ovulacije baš sam to danas rekla doktorici,brine me što nemam uopće ovulaciju i baš sam zabrinuta

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    04. Veljača 2022. 20:18

Siri 🐾

DOMLeon🤰🏽⏳️❤💙

Bok cure ja sam nova ovdje.Domleon je moja bff i ono ja sam je zamolila da mi posudi svoj profil da ne otvaram novi jer ne zelim da netko zna kako se zovem kuzite 🤫? Uglavnom imam 19 godina u 8mj cu imat 20.Imam dvoje djece, sad bih htjela i trece al imam problem.Seks s mojim partnerom je postao dosadan al volim ga kuzite ?I sad bi ja na mpo jer mi se fakat neda seksat s njim.Jel imate neku kliniku za preporucit??Rekla mi je domleon za vv al tamo su stari doktori a ja bi ipak k nekom ko je vise moderan kuzi te oplodnje da mi samo vrate 1 embij i ja trudna.da ne prckaju previse ni to mi se neda ak me kuzite 🤭🤭pa ako moze kakva preporuka .hvala i kisača curkama 😘

Ako misliš na MPO samo iz razloga jer ti ne da imat odnose s mužem,to ti neće proći,osim ako nemate nekakvu dijagnozu,a za momentalni IVF su endometrioza,jako loš spermiogram ili jako nizak AMH u kombinaciji sa lošim spermiogramom uvijeti. I ako ne želiš odnose s mužem,ne voliš ga. Nitko me ne može uvjeriti u suprotno. Sretno i zamoli prijateljicu da ti objasni neke stvari o MPO vodama ako je već bila u tim vodama. Nadam se da je ovo samo sprdnja,ali ako je ozbiljno,žao mi tvog muža,iskreno..

Cuj Siri draga ja se nisam dosla svadat s tobom nego po preporuke.Moj muz sve zna i ne ljuti se a kaj tebe briga za to ja trazim preporuke, a meni je zao tvog gospodina  jer si neka jako ustogljena gospoda.Ni mom se muzu neda pa ono zakaj da nam netko ne pomogne.Curke koje niste moralne vertikale pomozite sa info hvala tete ,

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

September
    04. Veljača 2022. 20:26

DOMLeon🤰🏽⏳️❤💙

Siri 🐾

DOMLeon🤰🏽⏳️❤💙

Ako misliš na MPO samo iz razloga jer ti ne da imat odnose s mužem,to ti neće proći,osim ako nemate nekakvu dijagnozu,a za momentalni IVF su endometrioza,jako loš spermiogram ili jako nizak AMH u kombinaciji sa lošim spermiogramom uvijeti. I ako ne želiš odnose s mužem,ne voliš ga. Nitko me ne može uvjeriti u suprotno. Sretno i zamoli prijateljicu da ti objasni neke stvari o MPO vodama ako je već bila u tim vodama. Nadam se da je ovo samo sprdnja,ali ako je ozbiljno,žao mi tvog muža,iskreno..

Cuj Siri draga ja se nisam dosla svadat s tobom nego po preporuke.Moj muz sve zna i ne ljuti se a kaj tebe briga za to ja trazim preporuke, a meni je zao tvog gospodina jer si neka jako ustogljena gospoda.Ni mom se muzu neda pa ono zakaj da nam netko ne pomogne.Curke koje niste moralne vertikale pomozite sa info hvala tete ,

Ono kad ekipa cuga, vjerojatno uzme frendici mobitel i padne im super ideja "e ajmo se sprdat na forumu tko planira i radi na bebi" 😂 a s druge strane im je frendica prosla svasta da bi dosla do bebe. Dobri prijatelji 🙂

6+2 💙💙

• radosnica
    04. Veljača 2022. 20:30

A suprug ti se zove Sikter ?o kako lijepo ime drago mi je.super neka si vi pasete to mi je bas drafo cmokaca 😘

• radosnica
    04. Veljača 2022. 20:32

Kejsy  ❄️ ☃️

DOMLeon🤰🏽⏳️❤💙

Bok cure ja sam nova ovdje.Domleon je moja bff i ono ja sam je zamolila da mi posudi svoj profil da ne otvaram novi jer ne zelim da netko zna kako se zovem kuzite 🤫? Uglavnom imam 19 godina u

Ti se salis jel da???? Kao prvo i osnovno, sa partnerom sa kojim zelis jos jedno djete, trebalo bi prvo rjesiti neke stvari, ako nista bar biti iskrena. Jer ako nekog volis onda sa njim pricas o problemu, a vi problem imate. Nije da osudjujem, samo molim te sjedni i razmisli, tebi se neda seksati sa svojim muzem, pa ces ti ljepo uzeti termin nekoj zeni koja pokusava godinama dobiti djete vodeci ljubav sa svojim muzem, pa ne ide.. i ona jadna ceka na termin, jer bi ti da uzbjegnes seks sa svojim partenorm?? Da li je to ok?? Mislim da je mnogo bezobrazno…
    E sreco posto si balavica jos ocigledno, po nacinu razmislanja. Ajd da ti teta matora, nesto obasni, jer sam te mogla roditi !
    Kao prvo MPO je medicinski potpomognuta oplodnja i samo se spermatozoidi prociste i ubacuju da lakse stignu do jajovoda. I zato morate proci jako puno pretraga. A embrij da bi "ubacili smo jedan", morate oboje proci more pretraga. Pa onda stimulacija jajnika da bi proizvela dovoljno jajnih stanica (pijes hormone i osjecas se uzasno, dajes samoj sebi injekcije i td). Jer nekad zene i pored 12 jajnih stanica nemaju na krjau ni jednu ili samo jednu blastocistu ( ne postoji nikakva garant nakon svega tog da ce uspjeti. Citam bas juce o jednoj hrabroj zeni kojanije imal aproblem da ima odnose sa svojim muzem, ali je morala provi 14 IVF postupaka da bi dobila svoje prvo djete, jer ne ide to bas iz prve damice. Stimulacija janika ako krene kako ne treba moze te dovesti do smrti, ako se na vreme ne odreaguje, postoji na zalost i mogucnost da dobijes karcinom jajnika zbog iste te stimulacije, zene pristaju na to jed nemaju drugu mogucnost, tj prirodnim putem ne mogu ostati u drugom stanju. Ok sad da ne pisem dalje kazi mi da li je vredno rizikovati sve ovo, jer ti je seks dosadan sa tvojim partnerom??? Uzas sta cu ja sve procitatu majko moja

Vidi teta matora.Nije to problem kod nas al znas imam planove i ja dojom jos bebu  i fakat bi htjeli al smo umorni pa neka doktor pomogne s jednim dva pa cemo kasnije sami.Kuzis moj bi muz nogometnu mcad malu slatku i ja bi al fakat jr tesko tako jedno za drugim .A sad dok sam mlasa kuzis jel ne zovciraj se od tog bore iskacu nemoj da ti ja budem razlog za njih kisaca 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.